Η αγορά συσκευασίας Halal είναι έτοιμη να συγκεντρώσει τα μέγιστα έσοδα κατά τη διάρκεια του 2021-2028

Αγορά συσκευασίας Halalσύμφωνα με τον μουσουλμανικό νόμο σημαίνει «θρησκευτικά αποδεκτό». Σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο για τις συνήθειες των τροφίμων, τηρείται η χαλάλ τροφή. Ο αυξανόμενος πληθυσμός του Ισλάμ σε όλο τον κόσμο έχει προωθήσει την αγορά προϊόντων διατροφής halal και ταυτόχρονα ενισχύει την αγορά συσκευασίας halal. Το Ισλάμ έχει δώσει έναν τρόπο κατανάλωσης κρέατος, τα ζώα σκοτώνονται πρώτα αποστραγγίζοντας ολόκληρο το αίμα από το σώμα των ζώων με μια περικοπή στη σφαγίτιδα φλέβα, την καρωτιδική αρτηρία και τον σωλήνα. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως «ζώα kosher», επίσης επιλέγονται υγιή και ζωντανά ζώα κατά τη σφαγή. Ωστόσο, εκτός από το κρέας, για πολλά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων, ποτών, φαρμακευτικών προϊόντων, υγειονομικής περίθαλψης, καλλυντικών προϊόντων, συσκευασιών κ.λπ., μπορεί να εκδοθεί πιστοποίηση halal. Η Halal πιστοποίηση εκδίδεται από το συμβούλιο του Ισλάμ για να δηλώσει τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα του προϊόντος σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο,

Τα προϊόντα διατροφής Halal παρατηρούνται αύξηση της ζήτησής τους λόγω πολλών οφελών για την υγεία που σχετίζονται με αυτό. Στην τροφή halal, όλες οι τοξίνες που υπάρχουν στο σώμα των ζώων αποστραγγίζονται, ενώ τα ζώα halal που καθιστούν τη χαλάλη τροφή σχετικά πιο υγιεινή σε σύγκριση με τα τρόφιμα που προέρχονται από εκπληκτική διαδικασία. Τα οφέλη για την υγεία που σχετίζονται με τα προϊόντα διατροφής halal είναι πολλά, για παράδειγμα, απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες, ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει τον μεταβολισμό του σώματος κ.λπ. Επομένως, προτιμάται η συσκευασία με προϊόντα halal να αποφεύγεται η μόλυνση και να κρατήστε το ασφαλές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100284/

Η συσκευασία Halal είναι ένα ολοκληρωμένο τμήμα, σύμφωνα με τις αξίες που αναφέρονται στον ισλαμικό νόμο (Shariah), όλα τα πρότυπα πρέπει να διατηρούνται στη συσκευασία, τη διανομή και την αποστολή. Επιπλέον, η συσκευασία των τροφίμων πρέπει να περιέχει πιστοποιημένο halal για να εξακριβωθεί η αυθεντικότητά του. Για παράδειγμα, ο σχεδιασμός της συσκευασίας και οι αποτυπωμένες πληροφορίες πρέπει να αφορούν τις έννοιες της Halal και πρέπει επίσης να παρουσιάζονται κατάλληλες πληροφορίες, όπως αναγνωρισμένο λογότυπο Halal.

Καθώς η συσκευασία θεωρείται ζωτικής σημασίας μέρος λόγω της άμεσης επίδρασής της στην εφοδιαστική, την παραγωγικότητα, την αποδοτικότητα και το συνολικό κόστος που προκύπτει κατά τη λειτουργία της εφοδιαστικής. Ως εκ τούτου, οι ανησυχίες που καλύπτονται από τη συσκευασία halal είναι σύμφωνες με την πιστοποίηση Halal σχετικά με τη συσκευασία, τον χειρισμό προϊόντων κατά την κατασκευή, τη διανομή και την αποθήκευση και επίσης την ιχνηλασιμότητα της συσκευασίας halal.

Στη συσκευασία halal, η διαδικασία κατασκευής υλικών συσκευασίας περιλαμβάνει πρώτες ύλες που πρέπει να είναι πιστοποιημένες με Halal Ακόμη και λιπαντικά για μηχανήματα συσκευασίας πρέπει να είναι πιστοποιημένα με halal. Τα λιπαντικά που χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα συσκευασίας πρέπει να αποφεύγουν αυστηρά τη χρήση στεαρικών χοίρων.

Η ζήτηση για συσκευασίες προϊόντων halal αποκτά ζωτική σημασία λόγω της αναγκαιότητας κατανάλωσης προϊόντων halal από μουσουλμάνους καταναλωτές. Απαγορεύεται στους καταναλωτές του halal να καταναλώνουν συσκευασμένα προϊόντα διατροφής που περιλαμβάνουν πρόσθετα που προέρχονται από μη καθορισμένη πηγή πολυμερούς ρητίνης. Επομένως, η συσκευασία Halal διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στο να εμποδίζει τη μόλυνση των εμπορευμάτων από μη halal ουσίες κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων logistics Επιπλέον, υπάρχουν περίπου 1,8 δισεκατομμύρια οπαδοί του Ισλάμ σε όλο τον κόσμο, γεγονός που δείχνει την αναγκαιότητα και τη ζήτηση για προϊόντα και συσκευασίες halal. Γεωγραφικά, η Κεντρική Ασία, η Μέση Ανατολή και η Αφρική αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού του Ισλάμ και, ως εκ τούτου, αυτές οι περιοχές έχουν ευρεία ζήτηση για προϊόντα halal που ενισχύουν άμεσα την αγορά συσκευασίας halal.

Αγοράστε τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100284/

Η παγκόσμια αγορά συσκευασίας Halal έχει κατατμηθεί με βάση τον κλάδο, τον τύπο υλικού και τη γεωγραφία του κλάδου. Για παράδειγμα, το κάθετο τμήμα της βιομηχανίας σε αυτήν την αγορά περιλαμβάνει καλλυντικά, φαρμακευτικά προϊόντα, τρόφιμα και ποτά και άλλα. Με βάση τον τύπο του υλικού, η αγορά συσκευασιών halal διαιρείται σε πλαστικό και χαρτί. Με βάση τη γεωγραφία, η αγορά μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Ασία-Ειρηνικό, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και Λατινική Αμερική.

Η παγκόσμια αγορά συσκευασίας Halal έχει κατατμηθεί:

Κατά Βιομηχανία Κάθετη:

• Καλλυντικά

• Φαρμακευτικά προϊόντα

• Τρόφιμα & ποτά

• Οι υπολοιποι

Ανά τύπο υλικού:

• Πλαστικό

• Χαρτί

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Ασία Ειρηνικού

• Ευρώπη

• Μέση Ανατολή και Αφρική

• Λατινική Αμερική

 Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *