Η αγορά ρευστών μεταλλουργίας αναμένεται να αποκτήσει σημαντική αξία έως το 2028

Τα μεταλλικά υγρά επεξεργασίας υπονοούν εκείνα τα βασικά βιομηχανικά λάδια που χρησιμοποιούνται κυρίως για τη λίπανση και επίσης για την ψύξη των μεταλλικών κατασκευών και των μεταλλικών κομματιών εργασίας όταν χρησιμοποιούνται για τις διαδικασίες λείανσης, όπως μηχανική κατεργασία, άλεση και άλεση μεταξύ άλλων. Τα μεταλλικά υγρά κατεργασίας συνήθως βοηθούν στη μείωση της συνολικής τριβής και της θερμότητας μεταξύ του μεταλλικού κομματιού και του εργαλείου κοπής και ως εκ τούτου βοηθά στην πρόληψη της καύσης ή του καπνίσματος του μεταλλικού κομματιού του εργαλείου κοπής. Η αυξανόμενη δημοτικότητα των ρευστών μεταλλουργίας ειδικά για τον αυτοσχεδιασμό και την ενίσχυση της συνολικής διάρκειας ζωής του εργαλείου και του φινιρίσματος της επιφάνειας αναμένεται να είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που τροφοδοτούν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς ρευστών μεταλλουργίας κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Μερικές από τις σημαντικότερες πτυχές που τροφοδοτούν την παγκόσμια αγορά ρευστών μεταλλουργίας είναι σημαντικές διακυμάνσεις στην παραγωγή μετάλλων καθώς και αύξηση της ανάπτυξης της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Ωστόσο, η τρέχουσα ανάκαμψη στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας επηρέασε και έφερε σταθερή αύξηση της συνολικής ζήτησης ρευστών επεξεργασίας μετάλλων σε όλο τον κόσμο. Η αυξανόμενη ανάπτυξη των μεγάλων και εξειδικευμένων εφαρμογών, όπως η ιατρική μηχανική κατεργασία, είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που προωθούν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς μεταλλικών υγρών κατά τη διάρκεια της προβλεπόμενης περιόδου. Ωστόσο, ορισμένοι από τους βασικούς παράγοντες, όπως η αύξηση των κανονισμών για τη συνολική χρήση αντιμικροβιακών χημικών σε συνδυασμό με την ευπάθεια σε μικροβιακές επιθέσεις, αναμένεται να αποτελέσουν σοβαρή απειλή για τη συνολική ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς ρευστών μεταλλουργίας.

Η παγκόσμια αγορά υγρών μεταλλουργίαςμπορεί να διαιρεθεί με βάση την εφαρμογή, τον τύπο, τη γεωγραφία καθώς και τη βιομηχανία τελικής χρήσης. Με βάση τον τύπο, η παγκόσμια αγορά υγρών κατεργασίας μετάλλων μπορεί να διαχωριστεί σε υγρά προστασίας, υγρά αφαίρεσης, επεξεργασία υγρών και σχηματισμό υγρών. Κατ ‘εφαρμογή, η παγκόσμια αγορά υγρών κατεργασίας μετάλλων μπορεί να χωριστεί σε βασικά έλαια και πρόσθετα. Το τμήμα των πρόσθετων μπορεί να υποκατηγορηθεί περαιτέρω σε τροποποιητές τριβής, αντιοξειδωτικά, αναστολείς διάβρωσης, αντιανδρικά, διαλύτες, απορρυπαντικά, απογαλακτωματοποιητές, στερεά λίπανση και αντι-αφρώδες υλικό. Το τμήμα βασικών ελαίων μπορεί να υποδιαιρείται περαιτέρω σε συνθετικά έλαια, ορυκτέλαια και φυσικά έλαια. Από τη βιομηχανία τελικής χρήσης, η παγκόσμια αγορά υγρών κατεργασίας μετάλλων μπορεί να διαχωριστεί σε μεταλλική κατασκευή, εξοπλισμό μεταφοράς, πρωτογενή σιδηρούχα, μηχανήματα και πρωτογενή μη σιδηρούχα. Με γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά υγρών μεταλλουργίας μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και Ασία-Ειρηνικό. Η ισχυρή ζήτηση, ιδίως στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού, αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς κινητήριους παράγοντες για τη συνολική ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς. Εκτός αυτού, η Κίνα είναι πιθανότερο να αντιπροσωπεύει το μέγιστο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά και αναμένεται να διατηρήσει το προβάδισμά της στην πλήρη ζήτηση κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Αυτό μπορεί να αναγνωριστεί ως βιαστική εκβιομηχάνιση και αυξανόμενη αστικοποίηση τα τελευταία χρόνια. Οι αγορές σε διάφορες αναπτυσσόμενες οικονομίες όπως η Ρωσία, η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Ινδονησία, η Νέα Ζηλανδία, η Πολωνία, η Κορέα και η Ινδία, μεταξύ άλλων αναμένεται επίσης να σημειώσουν ραγδαία ανάπτυξη καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Επιπροσθέτως,

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100018/

Οι βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις σημαντικές στρατηγικές της αγοράς, όπως συγχωνεύσεις, συνεργασίες, συνεργασίες και εξαγορές, προκειμένου να διατηρήσουν την πρόσφυση στην πάντα ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Επιπλέον, κατευθύνουν να κερδίσουν τους τοπικούς παίκτες να σκληρύνουν την καλή θέληση τους, καθώς και να εμπλουτίσουν την εμβέλειά τους στην παγκόσμια αγορά. Βασικοί παίκτες στην παγκόσμια αγορά ρευστών μεταλλουργίας περιλαμβάνουν τις BlaserSwisslube, Houghton International, Total SA, BP, ExxonMobil Corp, Fuchs, Chevron Corporation, Cimcool, Motul, Eni SpA, Indian Oil Corporation Limited, Ashland, Inc, Petronas, Kuwait Petroleum International και Quaker Η Chemical Corporation μεταξύ άλλων.

Η παγκόσμια αγορά υγρών μεταλλουργίας μπορεί να κατατμηθεί

Με εφαρμογή:

• Βασικά έλαια

• Πρόσθετα

Ανά τύπο:

• Προστατευτικά υγρά

• Υγρά αφαίρεσης

• Θεραπεία υγρών

• Σχηματισμός υγρών

Κατά βιομηχανία τελικής χρήσης:

• Μεταλλική κατασκευή

• Εξοπλισμός μεταφοράς

• Πρωτεύον σιδηρούχο

• Μηχανήματα

• Πρωτεύον μη σιδηρούχο

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Λατινική Αμερική

• Ευρώπη

• Μέση Ανατολή και Αφρική

• Ασία Ειρηνικού

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100018/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *