Η αγορά προσομοίωσης αυτοκινήτου προβλέπεται να δείξει ισχυρή ανάπτυξη | Altair, Ptc, Autodesk, Synopsis, Esi

Η αγορά προσομοίωσης αυτοκινήτωνεκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και προβλέπεται να φθάσει τα 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027, με CAGR 11% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Το μέγεθος της αγοράς προσομοίωσης αυτοκινήτου πολλαπλασιάζεται κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης που ωθείται από αυστηρούς κανόνες που επιβάλλονται από κυβερνήσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια των οχημάτων. Οι OEM επικεντρώνονται στη χρήση του IoT για συνδεδεμένα οχήματα για να βοηθήσουν τους οδηγούς και να βελτιώσουν την ασφάλεια των επιβατών. Για παράδειγμα, το ποσοστό των αυτοκινήτων με σύνδεση στο Διαδίκτυο αναμένεται να αυξηθεί από 13% το 2015 σε 75% το 2020. Τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα αναμένεται να αυξηθούν σε 22% έως το 2020 από 10% το 2015. Τεχνολογίες AI όπως μηχανική μάθηση και βαθιά Οι τεχνολογίες μάθησης αναμένεται να βελτιώσουν περαιτέρω εφαρμογές όπως το ADAS και τον προσαρμοστικό cruise control, μεταξύ άλλων για να οδηγήσουν την ανάπτυξη της αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Η αυτοκινητοβιομηχανική προσομοίωση είναι ένα προηγμένο λογισμικό, το οποίο προσομοιώνει επιβατικά οχήματα και τα εξαρτήματά τους για δοκιμές και ανάπτυξη συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, ηλεκτρονικά ισχύος επί του οχήματος, δυναμικά χειριστήρια οχημάτων και χειριστήρια κινητήρα. Η προσομοίωση αυτοκινήτου στο περιβάλλον των οχημάτων υιοθετείται όλο και περισσότερο στην εκπαίδευση οδήγησης καθώς βοηθά ένα άτομο να μάθει την οδήγηση χωρίς κανένα κίνδυνο για τη ζωή ή τα οχήματα. Η προσομοίωση αυτοκινήτου στην κατασκευή βοηθά επίσης τους OEM να εντοπίσουν τυχόν ελλείψεις του εξαρτήματος του οχήματος πριν τοποθετηθεί στο όχημα, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα του προϊόντος.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100400/

Η αύξηση της εστίασης στις δραστηριότητες Ε & Α για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των οχημάτων οδηγεί την ανάπτυξη της αγοράς προσομοίωσης αυτοκινήτων. Οι ΚΑΕ κατασκευάζουν ελαφριά οχήματα, καθώς μπορούν να καύσουν με λιγότερα καύσιμα, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα και αυξάνοντας την αποδοτικότητα των οχημάτων. Οι ΚΑΕ κατασκευάζουν επίσης έξυπνα οχήματα, τα οποία ανιχνεύουν, προβλέπουν και διαγιγνώσκουν αστοχίες εξοπλισμού και πραγματοποιούν διορθωτικές παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν την πρόκληση βλάβης εν κινήσει μετά από σύγκρουση.

Οι επιπλοκές και οι περιορισμοί που σχετίζονται με τον έλεγχο σε πραγματικό χρόνο στο λογισμικό προσομοίωσης εμποδίζουν την ανάπτυξη της αγοράς προσομοίωσης αυτοκινήτων. Με τη βιομηχανία αυτοματισμού να κινείται προς οχήματα αυτο-οδήγησης και φιλικά προς το περιβάλλον, οι παλιοί κανονισμοί που επιβάλλονται θα εμποδίσουν την ανάπτυξη της αγοράς προσομοίωσης αυτοκινήτων. Τα διοικητικά όργανα καλούνται να κατανοήσουν και να ολοκληρώσουν τη λειτουργία αυτοκινούμενων και φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων για να δημιουργήσουν αρκετούς νέους νόμους μαζί με την αναθεώρηση των υφιστάμενων νόμων.

Με την αυξανόμενη συνδεσιμότητα και την ψηφιοποίηση, οι OEM επικεντρώνονται στη βελτίωση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο έναντι των συνδεδεμένων οχημάτων και συσκευών, η οποία αναμένεται να οδηγήσει την αγορά προσομοίωσης αυτοκινήτων. Μαζί με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η ταχεία ανάπτυξη υποδομών και οι εξελίξεις στην τεχνολογία 5G αναμένεται να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη της αγοράς προσομοίωσης αυτοκινήτων κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Με την αυξανόμενη ζήτηση για σχεδιασμό και συμβουλευτικές υπηρεσίες, το τμήμα υπηρεσιών αναμένεται να είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο στην αγορά προσομοίωσης αυτοκινήτων. Ο τομέας των υπηρεσιών κερδίζει μεγάλο μερίδιο της αγοράς λόγω της αύξησης της ζήτησης για λογισμικό ως υπηρεσίες (SaaS), όπως υπηρεσίες πληρωμής ανά ώρα. Ο εσωτερικός τομέας αναμένεται να κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς καθώς βοηθά στην αναβάθμιση των εσωτερικών δυνατοτήτων της τεχνολογίας προσομοίωσης και ανάλυσης. Προσφέρει επίσης διάφορες λειτουργίες όπως εύκολη ανάπτυξη, ασφάλεια υψηλού επιπέδου και πλήρη πρόσβαση σε λύσεις δικτύου.

Οι διακεκριμένοι παίκτες στην παγκόσμια αγορά προσομοίωσης αυτοκινήτων περιλαμβάνουν τον Όμιλο ESI (Γερμανία), dSPACE GmbH (Γερμανία), ANSYS, Inc. (US), MOOG INC. (US), Dassault Systèmes (Γαλλία), PG Automotive GmbH (Γερμανία), TESIS GmbH (Γερμανία), Siemens PLM (ΗΠΑ).

Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη περιοχή στην αγορά προσομοίωσης αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η Ασία Ειρηνικός περιλαμβάνει αναδυόμενες οικονομίες, όπως η Κίνα και η Ινδία, μαζί με ανεπτυγμένες χώρες, όπως η Ιαπωνία, και είναι η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων. Τα τελευταία χρόνια, η περιοχή έχει αναδειχθεί ως κόμβος παραγωγής αυτοκινήτων. Οι εξελίξεις στις υποδομές και η εκβιομηχάνιση στις αναδυόμενες οικονομίες έχουν ανοίξει νέους δρόμους, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά, οι ΚΑΕ προσφέρουν προηγμένες εφαρμογές όπως HMI, είσοδος χωρίς κλειδί και αυτόματη στάθμευση, μεταξύ άλλων, γεγονός που δημιουργεί ζήτηση για πρωτότυπα και δοκιμές νέων συστημάτων αυτοκινήτων. Αυτό, με τη σειρά του, αναμένεται να οδηγήσει την ανάπτυξη της αγοράς στην περιοχή. Εξάλλου, οι διάφορες κυβερνήσεις στην περιοχή είναι έτοιμες να εισαγάγουν αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς για OEM από το2020 που υποχρεώνουν τους κατασκευαστές να αλλάξουν σχέδια σύμφωνα με νέα πρότυπα. Όλοι αυτοί οι παράγοντες αναμένεται να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη της αγοράς στην περιοχή.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100400/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *