Η αγορά νανοκυτταρίνης αναμένεται να παρουσιάσει σημαντική ανάπτυξη έως το 2028 Ανάλυση Covid-19

Η αγορά νανοκυτταρίνης αναμένεται να αυξηθεί από 297 εκατομμύρια USD το 2020 σε 1110 εκατομμύρια USD έως το 2027, με CAGR 20,7%.

Η παγκόσμια αγορά νανοκυτταρίνηςαναμένεται να σημειώσει σημαντική αύξηση κατά την περίοδο πρόβλεψης λόγω του αυξανόμενου πεδίου εφαρμογής των κυτταρινικών υλικών στην κατασκευή χαρτιού και χαρτοπολτού σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες περιβαλλοντικές ανησυχίες. Οι ασταθείς τιμές των πετροχημικών αναμένεται να ενισχύσουν τη ζήτηση της αγοράς στο άμεσο μέλλον. Η βιοαποικοδομήσιμη, μη τοξική και ανανεώσιμη φύση μαζί με τη θιξοτροπική ιδιότητα της νανοκυτταρίνης αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση τα επόμενα επτά χρόνια. Η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας και η άφθονη διαθεσιμότητα πρώτων υλών όπως η κυτταρίνη αναμένεται να βελτιώσουν το σενάριο εφοδιασμού του προϊόντος στο προβλεπόμενο μέλλον. Οι υψηλές οικονομίες κλίμακας στην παραγωγή νανοκυτταρίνης αναμένεται να ενισχύσουν τη ζήτηση της αγοράς στο εγγύς μέλλον. Αυξανόμενη ζήτηση για φιλικά προς το περιβάλλον χρώματα, σύνθετα υλικά, και οι επικαλύψεις αναμένεται να οδηγήσουν την αγορά στο εγγύς μέλλον. Η αυξανόμενη ζήτηση σε εφαρμογές υγειονομικής περίθαλψης όπως βιο-φραγμοί, αντιμικροβιακές μεμβράνες, βιο-πολυμερή, σερβιέτες, ταμπόν και επίδεσμοι πληγών λόγω βελτιωμένων απορροφητικών ιδιοτήτων αναμένεται να οδηγήσει την αγορά κατά την προβλεπόμενη περίοδο.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100570/

Οι κυριότεροι προμηθευτές στην αγορά νανοκυτταρίνης είναι οι τεχνολογίες Fiberlean (UK), Borregard (Νορβηγία), Nippon Paper Industries (Ιαπωνία), Celluforce INC (Καναδάς), Kruger INC (Καναδάς), Stora Enso (Φινλανδία), Rise Innventia (Σουηδία), American Process Inc. (US), FPInnovations (Canada), UPM-Kymmene Oyj (Φινλανδία), Melodea (Ισραήλ), Cellucomp (Σκωτία), Blue Goose Refineries (Καναδάς), Oji Holdings Corporation (Ιαπωνία), VTT (Φινλανδία), και Sappi (Νότια Αφρική).

Με βάση την εφαρμογή, η αγορά νανοκυτταρίνης χωρίζεται ως χαρτοπολτός & χαρτί. σύνθετα υλικά & συσκευασίες; βιοϊατρικά, φαρμακευτικά και καλλυντικά; ευέλικτα ηλεκτρονικά και αισθητήρες. και άλλοι. Το χαρτοπολτό & χαρτί είναι σήμερα η πιο εκτεταμένη εφαρμογή στην αγορά νανοκυτταρίνης. Η νανοκυτταρίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετα στη χαρτοποιία για την παραγωγή ελαφρύτερου και ισχυρότερου χαρτιού και χαρτονιού, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του κόστους παραγωγής. Το χαρτί που παρουσιάζεται μέσω αυτής της μεθόδου έχει βελτιωμένες ιδιότητες, όπως λιγότερο πορώδες, υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης και λιγότερη διαφάνεια.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100570/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *