Η αγορά ιατρικών αισθητήρων ανεβαίνει στο Steady CAGR έως το 2027

Το μέγεθος της αγοράς ιατρικών αισθητήρων εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, με CAGR 6,8% από το 2020 έως το 2027. Η αγορά καθοδηγείται κυρίως από την αυξανόμενη ζήτηση ιατρικών αισθητήρων τους θεραπευτικούς και διαγνωστικούς τομείς. Οι ιατρικοί αισθητήρες παρακολουθούν ζωτικές φυσιολογικές παραμέτρους και παρέχουν ειδοποιήσεις στους επαγγελματίες του τομέα της υγείας όταν καταγράφονται κρίσιμες αποκλίσεις στα ζωτικά σημεία. Αυτό βελτιώνει τελικά την ποιότητα της φροντίδας που παρέχεται στους ασθενείς αποφεύγοντας περιττές επιπλοκές. Ως εκ τούτου, η ζήτηση για διάφορους ιατρικούς αισθητήρες αυξάνεται λόγω του τεράστιου αριθμού εφαρμογών της στη μέτρηση και την ανίχνευση ενός μεγάλου εύρους παραμέτρων και αναλυτών, αντίστοιχα.

Ο τομέας της υγειονομικής περίθαλψης IoT (Internet of Things) αναπτύσσεται με φορητές συσκευές που παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον κλάδο. Αυτοί οι ιατρικοί αισθητήρες επιτρέπουν την παρακολούθηση ζωτικών σημείων, όπως η θερμοκρασία του ασθενούς και η αρτηριακή πίεση που καταγράφονται απευθείας σε ηλεκτρονική μορφή. Επιπλέον, η αυξανόμενη επιβάρυνση των χρόνιων διαταραχών καθώς και, ο αυξανόμενος παγκόσμιος αριθμός γηριατρικού πληθυσμού, συνεπώς, ώθησε τη ζήτηση για αυτούς τους εξοπλισμούς. Οι ασθενείς με χρόνια ασθένεια και το υποσύνολο του μεγάλου ηλικιωμένου πληθυσμού αποτελούν τον πληθυσμό-στόχο για τις συσκευές που βασίζονται σε αισθητήρες, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να υποβάλλονται σε ρουτίνες ελέγχους. Έτσι, διευκολύνοντας την απομακρυσμένη παρακολούθηση και παρακολούθηση των ασθενών.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100655/

Επιπλέον, η ζήτηση για συσκευές οικιακής υγειονομικής περίθαλψης, όπως κιτ εγκυμοσύνης και κιτ παρακολούθησης γλυκόζης, αυξάνεται λόγω της αποτελεσματικότητας κόστους και της εύκολης λειτουργίας αυτών των προϊόντων.

Η βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συνεχή πρόκληση της παροχής ποιοτικής υγειονομικής περίθαλψης στους ασθενείς, τηρώντας παράλληλα τους αυστηρούς κανονισμούς και τις ανησυχίες περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής, οι οποίοι ήταν οι κύριοι παράγοντες που αυξάνουν την έρευνα και ανάπτυξη για να αυξήσουν τις συμβατικές μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας που ισχύουν παγκοσμίως. Οι εξελίξεις στα ηλεκτρονικά χαμηλής ισχύος, την τεχνολογία MEMS, τη συλλογή ενέργειας και τα έξυπνα υλικά έχουν αυξήσει τις εφαρμογές αυτών των τεχνολογιών στη βιομηχανία υγείας και ιατρικής.

Από απλές ιατρικές συσκευές έως ευφυή κατανεμημένα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, ακριβή ανίχνευση και έγκαιρη προειδοποίηση για τις συνθήκες υγειονομικής περίθαλψης των ασθενών, οι αισθητήρες έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον κλάδο. Επιπλέον, η ανάπτυξη διακριτικών ανιχνευτικών λύσεων έχει ανοίξει το δρόμο για πιο βελτιωμένη υγεία των ασθενών. Η μικρογραφία των αισθητήρων που οδηγεί στην ευκολία στην ενοποίηση λειτουργεί ως οδηγός στην αγορά ιατρικών αισθητήρων. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη διάγνωση ασθενειών που απαιτούν πολύ λεπτομερείς τεχνικές ανίχνευσης. Η χρήση μηχανών ή διαφορετικών ειδών αισθητήρων σε ιατρικές πρακτικές χρειάζεται την εμπιστοσύνη του ασθενούς. Ενώ στις αναπτυσσόμενες χώρες μπαίνουν αισθητήρες στις πρακτικές, οι ασθενείς χρειάζονται γνώση των αισθητήρων για να μπορέσουν να ασκηθούν. Επομένως, η διείσδυση της αγοράς είναι πολύ χαμηλή στις αναπτυσσόμενες περιοχές.

Με τη φροντίδα των ασθενών να μετακινείται από νοσοκομεία σε σπίτια, οι αισθητήρες που χρησιμοποιούνται σε φορητά προϊόντα αναμένεται να παρακολουθήσουν αργά μια στροφή προς μια πιο ολοκληρωμένη ιατρική προσέγγιση. Για παράδειγμα, στο πρόσφατο παρελθόν, σημαντικοί παίκτες, όπως η Google, η Apple και η Amazon, έχουν επισημάνει προκλητικά έργα, δηλαδή τη μέτρηση της γλυκόζης στο αίμα μέσω έξυπνων ρολογιών ή έξυπνων φακών. Τέτοια προϊόντα αναμένεται να δημιουργήσουν άφθονες ευκαιρίες για την αγορά ιατρικών αισθητήρων, κατά την προβλεπόμενη περίοδο.

Μερικοί από τους βασικούς παίκτες στην παγκόσμια αγορά ιατρικών αισθητήρων είναι οι GE Healthcare, Koninklijke Philips NV, Honeywell International Inc., STMicroelectronics, Measurement Specialities, Inc., Analog Devices, Inc., Medtronic PLC, First Sensor AG, Smiths Medical, Texas Instruments , NXP Semiconductors και άλλα.

Το 2018, η Ευρώπη κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά ιατρικών αισθητήρων. Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, η παρακολούθηση της αυτο-υγείας μέσω διαφόρων ιατρικών συσκευών αισθητήρων και σε ιατρικό επίπεδο, παρέχοντας δεδομένα σε κλινικούς και γιατρούς για προηγούμενη διάγνωση και καθοδήγηση της θεραπείας διαφόρων ασθενειών, αναμένεται να οδηγήσει στην ανάπτυξη της αγοράς. Η Γερμανία αναμένεται να κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην ευρωπαϊκή αγορά ιατρικών αισθητήρων.

Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να παρουσιάσει την ταχύτερη αύξηση των ιατρικών αισθητήρων καθ ‘όλη τη διάρκεια της προβλεπόμενης περιόδου λόγω του ότι η αυξανόμενη γήρανση του πληθυσμού είναι ευάλωτη σε χρόνιες ασθένειες, παρουσία μεγάλου αριθμού ασθενών που πάσχουν από ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία και ευνοϊκές κυβερνητικές πολιτικές για την ανάπτυξη του τομέα υγειονομικής περίθαλψης στην περιοχή. Ο καθιστικός τρόπος ζωής σε έναν αυξανόμενο αριθμό χωρών της Ασίας-Ειρηνικού τροφοδοτεί την ανάπτυξη της αγοράς σε αυτήν την περιοχή. Επιπλέον, η Κίνα, η Ινδία και η Ιαπωνία αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της αγοράς.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100655/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *