Η αγορά ηλεκτροστατικών κατακρημνιστών αναμένεται να προσφέρει δυναμική πρόοδο έως το 2028

Η συνολική αγορά ηλεκτροστατικών κατακρημνιστών αναμένεται να αυξηθεί από 6,26 δισεκατομμύρια USD το 2020 σε 8,22 δισεκατομμύρια USD έως το 2027, με CAGR 4,0%. Οι ηλεκτροστατικοί κατακρημνιστές (ESP) είναι μια συσκευή διήθησης που χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση λεπτών σωματιδίων από καυσαέρια μέσω ηλεκτροστατικής δύναμης. Τα ESP διαθέτουν υψηλή απόδοση συλλογής και μπορούν να χειριστούν μεγάλους όγκους αερίων σε υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό τα καθιστά ζωτικής σημασίας για τις βαριές βιομηχανίες, όπως οι χαλυβουργεία και τα εργοστάσια τσιμέντου, και ειδικά για τις θερμοηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Οι διαδικασίες καύσης σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας με καύση άνθρακα ενισχύουν την απόδοση με τη χρήση ESP. Λειτουργούν επίσης ως συστήματα κλιματισμού για την ιπτάμενη τέφρα και τα καυσαέρια που παράγονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Οι οδηγίες για το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια τονίζουν την ανάγκη για καλύτερη ποιότητα αέρα και έλεγχο της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό με τη χρήση ESP. Αυτή η βιομηχανία στοχεύει σε υψηλότερους αριθμούς απόδοσης, ειδικά στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με καύση άνθρακα. Η αυξημένη υιοθέτηση νεότερων τεχνολογιών και επακόλουθη ανακαίνιση από υπάρχοντες σταθμούς παραγωγής ενέργειας αποδεικνύεται ότι είναι πολύ ελκυστικές ευκαιρίες για αυτήν την αγορά στο μέλλον. Δεδομένου ότι η ζήτηση για παραγωγή θερμικής ενέργειας δεν πρόκειται να υποχωρήσει, το επίπεδο απειλής για τη βιομηχανία ESP είναι ελάχιστο.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100475/

Η τεχνολογική κατάτμηση των ESP πραγματοποιείται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των σωματιδίων και τον όγκο των καυσαερίων. Με βάση το εάν χρησιμοποιείται ατμός, η ταξινόμηση γίνεται ως υγρό ESP και ξηρό ESP. Η κύρια τμηματοποίηση για ESP γίνεται με βάση τα στοιχεία. Ο παλαιότερος σχεδιασμός του παράλληλου βάρους σύρματος αντικαταστάθηκε τώρα από σύγχρονες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της σχεδίασης πλαισίου σωλήνα.

Η αύξηση των κυβερνητικών μέτρων για τον περιορισμό των σωματιδίων λόγω των αυξανόμενων θεμάτων υγείας που προκαλούνται από τον αέρα θα επιταχύνει την ανάπτυξη της βιομηχανίας ηλεκτροστατικών ιζηματοποιητών. Η υιοθέτηση διαφόρων μέτρων ελέγχου των εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών επιβαρύνσεων και της ανάγκης αναβάθμισης των υπαρχόντων συστημάτων, θα συμπληρώσει περαιτέρω το επιχειρηματικό τοπίο. Σύμφωνα με το ICIS, η κυβέρνηση της Κίνας στοχεύει στη μείωση των επιπέδων NOx και SO2 κατά 3% το 2018, καθώς και μείωση της συγκέντρωσης σωματιδίων (PM2.5).

Μερικές μεγάλες εταιρείες στην αγορά ηλεκτροστατικών ιζηματοποιητών είναι: General Electric (ΗΠΑ), Mitsubishi Hitachi Power Systems (Ιαπωνία), Siemens (Γερμανία), Amec Foster Wheeler (UK), Babcock & Wilcox (ΗΠΑ), Thermax Global (Ινδία), Ducon Technologies (ΗΠΑ), Fujian Longking (Κίνα), Hamon Group (Βέλγιο) και Trion (ΗΠΑ)

Η αγορά των ηλεκτροστατικών κατακρημνιστών στις ΗΠΑ θα σημειώσει σταθερή ανάπτυξη έως το 2027. Οι συνεχιζόμενες κατασκευαστικές δραστηριότητες και η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των φορέων της βιομηχανίας για την υιοθέτηση τεχνολογιών ελέγχου εκπομπών θα τονώσουν τις στατιστικές της αγοράς. Επιπλέον, οι μεγάλες επενδύσεις σε διάφορα έργα υποδομής θα τροφοδοτήσουν την εγκατάσταση και την αναβάθμιση αυτών των συστημάτων.

Το μερίδιο της ευρωπαϊκής αγοράς αναμένεται να ξεπεράσει τα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2024. Η αύξηση των εξορυκτικών δραστηριοτήτων λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για πολύτιμα μέταλλα, καθώς και η αυξανόμενη εστίαση στην αειφόρο ανάπτυξη θα συμπληρώσουν το επιχειρηματικό τοπίο. Οι επιταχυνόμενες εξαγωγές στον τομέα της επεξεργασίας μετάλλων λόγω της αυξημένης ζήτησης από την αυτοκινητοβιομηχανία θα ενισχύσουν περαιτέρω τη διείσδυση του προϊόντος.

Η Ασία είναι ο ηγέτης της αγοράς για νέα συστήματα, καθώς και η επισκευή και αναβάθμιση των υπαρχόντων ESP. Αυτό οφείλεται κυρίως στην προσθήκη μεγάλου αριθμού μονάδων παραγωγής ενέργειας στην Κίνα και άλλων αναδυόμενων οικονομιών σε αυτήν την περιοχή. Σημαντική ζήτηση αναμένεται επίσης στην Ινδία, όπου η παραγωγή καύσης άνθρακα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του συνολικού συνδυασμού παραγωγής ενέργειας. Εν τω μεταξύ, η νέα αγορά ESP είναι πιθανό να είναι μικρή στη Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Η περιφερειακή κατάτμηση θα γίνει όπως η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη, η Ασία και ο υπόλοιπος κόσμος (ROW).

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100475/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *