Η αγορά εμβολίων ηπατίτιδας προβλέπεται να είναι ανθεκτική κατά τη διάρκεια του 2021-2028

Η αγορά εμβολίων ηπατίτιδας προλαμβάνει ασθένειες της ηπατίτιδας. Γενικά, η πρώτη δόση προτείνεται εντός 24 ωρών από τη γέννηση με δύο ή τρεις ή περισσότερες δόσεις να δίνονται αργότερα. Αυτά συνίστανται σε άτομα με φτωχό ανοσοποιητικό σύστημα όπως από το HIV / AIDS και σε αυτούς που γεννιούνται νωρίς. Στο καθεστώς υγιών ανθρώπων, η ανοσοποίηση έχει αποτέλεσμα περισσότερο από το 95% των ατόμων που είναι προστατευμένα. Η εξέταση αίματος πραγματοποιείται για να επαληθευτεί ότι το εμβόλιο έχει λειτουργήσει και συνιστάται σε άτομα με κρίσιμο κίνδυνο. Συμπληρωματικές δόσεις μπορεί να χρειαστούν σε άτομα με περιορισμένη ανοσολογική λειτουργία, αλλά δεν είναι υποχρεωτικά για πολλά άτομα.

Δυναμική αγοράς

Η παγκόσμια αγορά θεραπευτικών ηπατίτιδας – Β μπορεί να επηρεαστεί από τους ακόλουθους οδηγούς, όπως είπε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η νόσος του HBV λαμβάνει χώρα στα βρέφη, η αυξανόμενη εμφάνιση του ιού της ηπατίτιδας-Β είναι βασικός παράγοντας που επηρεάζει την αγορά. Το ποσοστό εμφάνισης της ηπατίτιδας Β αυξάνεται, οδηγώντας έτσι την αγορά θεραπευτικών ηπατίτιδας Β κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Οι βασικοί παράγοντες που οδηγούν στις πωλήσεις της ηπατίτιδας-Β θα συνίστανται σε: Η ζύμη, το ανασυνδυασμένο αντιγόνο HBsAg δημιουργεί τη μόλυνση ανέφικτη και έτσι εξαλείφει τα προβλήματα εξάπλωσης του HIV που σχετίζονται με το προκύπτον πλάσμα, παρασκευάσματα HBV αρχικής γενιάς. Οι γιατροί είναι εύκολοι με το σταθερό προφίλ ασφάλειας και την κλινική ρουτίνα του Engerix-B. Σε αντίθεση με τα συνδυασμένα εμβόλια, η ηπατίτιδα-Β μπορεί να χορηγηθεί σε μωρά κατά τη γέννηση. Αυτό το εκτεταμένο σημάδι δίνει στο Engerix-B ένα πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του σε αγορές που ενθαρρύνουν τη χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου HBV λίγο μετά τη γέννηση. Μεταξύ του αδικαιολόγητου δημόσιου σκεπτικισμού για την ικανότητα του βρεφικού ανοσοποιητικού συστήματος να ανέχεται συνδυαστικά εμβόλια, το εμβόλιο ηπατίτιδας-Β θεωρείται ως μια βιώσιμη επιλογή για υποκατάστατα προγράμματα εμβολιασμού και σκεπτικιστές ανοσοποίησης. Λόγω της διαθεσιμότητας λιγότερων αντιβιοτικών, μόνο τα αντιικά μολύνουν αποτελεσματικά από τον HBV. Επίσης, είναι ιατρική θεραπεία και τα φάρμακα είναι πολύ ακριβά. Αυτά είναι το σημαντικότερο εμπόδιο στην αγορά θεραπευτικών ηπατίτιδας Β. Το εμβόλιο για την ηπατίτιδα-Β θεωρείται βιώσιμη επιλογή για υποκατάστατα προγράμματα εμβολιασμού και σκεπτικιστές ανοσοποίησης. Λόγω της διαθεσιμότητας λιγότερων αντιβιοτικών, μόνο τα αντιικά μολύνουν αποτελεσματικά τον HBV. Επίσης, είναι ιατρική περίθαλψη και τα φάρμακα είναι πολύ ακριβά. Αυτά είναι το σημαντικότερο εμπόδιο στην αγορά θεραπευτικών ηπατίτιδας Β. Το εμβόλιο της ηπατίτιδας-Β θεωρείται βιώσιμη επιλογή για υποκατάστατα προγράμματα εμβολιασμού και σκεπτικιστές ανοσοποίησης. Λόγω της διαθεσιμότητας λιγότερων αντιβιοτικών, μόνο τα αντιικά μολύνουν αποτελεσματικά από τον HBV. Επίσης, είναι ιατρική περίθαλψη και τα φάρμακα είναι πολύ ακριβά. Αυτά είναι το σημαντικότερο εμπόδιο στην αγορά θεραπευτικών ηπατίτιδας Β.

Λήψη δείγματος PDF @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100289/

Ταξινόμηση αγοράς

Η Παγκόσμια Αγορά Θεραπευτικής Ηπατίτιδας μπορεί να ταξινομηθεί ως εξής:

Παγκόσμια αγορά Ηπατίτιδας – Β Θεραπευτικών προϊόντων βάσει προϊόντων: Με βάση το προϊόν, η αγορά Ηπατίτιδας – Β Θεραπευτικής μπορεί να ταξινομηθεί σε – εμβόλιο ηπατίτιδας Β, λαμιβουδίνη, αδεφοβίρη, φαμσικλοβίρη, αντι-ιικά φάρμακα, ακυκλοβίρη, telbivudine, acyclovir, entecavir, Fascornet, Το Tenofovir και με βάση το κανάλι διανομής, μπορεί να κατατμηθεί σε νοσοκομεία φαρμακεία, φαρμακεία και φαρμακεία, κλινικές. Και αν κοιτάξουμε τη γεωγραφία, η αγορά χωρίζεται σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό και Μέση Ανατολή και Αφρική.

Αναφορά κάλυψης

Αγορά εμβολίων ηπατίτιδας

Περίοδος ανάλυσης 2015 – 2025

Ιστορικά δεδομένα 2015 – 2016

Έτος βάσης 2017

Δεδομένα πρόγνωσης 2018 – 2025

Ολοκληρωμένοι / κλειστοί καθετήρες αγοράς και περιφερειακοί καθετήρες εισαγωγής

Περιφερειακό πεδίο εφαρμογής Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικός, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική

Αναφορά κάλυψης τάσεων αγοράς, οδηγών, περιορισμών, Ανάλυση πέντε δυνάμεων του Porter, Ανταγωνιστική ανάλυση, Προφίλ παίκτη, Ανάλυση αλυσίδας αξίας

Συμμετέχοντες στην αγορά

Μερικοί από τους βασικούς παίκτες στο Market είναι οι Bristol-Myers Squibb, Hoffmann-La Roche, GlaxoSmithKline, plc, Novartis AG, Merck και Co.

Τμηματοποίηση αγοράς

Αγορά από καθετήρες διαθέσιμα στο εμπόριο

Αγορά ανά προϊόν

o Λαμιβουδίνη

o Εμβόλιο ηπατίτιδας Β

o Αντι-ιικά φάρμακα

o Acyclovir

το Fascornet

o Adefovir

o Entecavir

o Tenofovir

Φαμσικλοβίρη

o Telbivudine

Αγορά ανά γεωγραφία

• Ασία-Ειρηνικός

ή την Κίνα

o Ιαπωνία

η Ινδία

ή την Αυστραλία

o Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού

• Ευρώπη

o ΗΒ

Γερμανία

Γαλλία

o Υπόλοιπη Ευρώπη

o Λατινική Αμερική

ή Βραζιλία

ή Χιλή

o Υπόλοιπο Λατινικής Αμερικής

Αγοράστε τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100289/

 Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *