Η αγορά εμβολίων αλλεργίας φυστικιών έχει τεθεί για αξιοσημείωτη ανάπτυξη έως το 2027

Η παγκόσμια αγορά εμβολίων αλλεργίας στα φιστίκια εκτιμάται σήμερα στα 2800 εκατομμύρια δολάρια το 2020. Με CAGR 111% προβλέπεται να φθάσει τα 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027. Για μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση, μπορεί να χρειαστείτε επείγουσα ένεση επινεφρίνης και να επισκεφθείτε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης δωμάτιο. Πολλά άτομα με αλλεργίες έχουν αυτοεγχυτήρα επινεφρίνης (EpiPen, Auvi-Q). Για μια ήπια αντίδραση, για να μειώσετε τα συμπτώματά σας, ίσως χρειαστεί να πάρετε μόνο ένα αντιισταμινικό, όπως μη υπνηλία όπως η λοραταδίνη (Claritin) ή κάποιο φάρμακο που οδηγεί στον ύπνο όπως η διφαινυδραμίνη (Benadryl). Έτσι, καθώς περισσότεροι άνθρωποι έχουν γενικά ήπιες αντιδράσεις μόνο έτσι τα αντιισταμινικά χρησιμοποιούνται περισσότερο από την ένεση επινεφρίνης.

Κατά Οδό Διαχείρισης: Προφορικά, Ενέσιμα

Για μια ήπια αντίδραση της αλλεργίας στα φιστίκια, συνιστάται στον ασθενή να πάρει το φάρμακο για το οποίο η οδός χορήγησης είναι από του στόματος, ενώ για τις σοβαρές λοιμώξεις, προτιμώνται οι εγχυτές επινεφρίνης. Έτσι, η στοματική οδός χορήγησης χρησιμοποιείται περισσότερο λόγω των λιγότερο σοβαρών περιπτώσεων μεταξύ των ασθενών.

Με κανάλι διανομής: Φαρμακεία λιανικής, φαρμακεία νοσοκομείων, διαδικτυακά φαρμακεία, φαρμακείο

Όσον αφορά το κανάλι διανομής, η αγορά για το εμβόλιο κατά της αλλεργίας στα φιστίκια κυριαρχείται από τα φαρμακεία του Νοσοκομείου, επειδή δεν μπορεί να γίνει γνωστό έως ότου συναντήσετε το γιατρό στα νοσοκομεία, ακολουθούμενο από φαρμακεία λιανικής και φαρμακεία επειδή είναι εκτός καταστήματος (OTC) Τα φάρμακα είναι αυτά που η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έχει βρει ότι είναι ασφαλής και αποτελεσματική για άμεση χρήση των καταναλωτών με βάση τις οδηγίες και τις προειδοποιήσεις της ετικέτας.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100358/

Περιφερειακή ανάλυση:

Μελέτες αναφέρουν ότι η Βόρεια Αμερική κατέχει σημαντικό μερίδιο στην παγκόσμια αγορά θεραπείας αλλεργίας στα φιστίκια. Η Βόρεια Αμερική είναι πιθανό να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά θεραπείας αλλεργίας στα φιστίκια, ακολουθούμενη από την Ευρώπη και την Ασία-Ειρηνικό. Αυτή η κυριαρχία οφείλεται κυρίως στο ότι οι ΗΠΑ έχουν μεγάλο πληθυσμό δυνητικής αγοράς θεραπείας αλλεργίας με φυστίκι στην Ευρώπη και στην Ασία-Ειρηνικό αναμένεται επίσης να σημειώσουν σημαντική ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης λόγω της αύξησης του αριθμού των δοκιμών αλλεργίας που σχετίζονται με τα τρόφιμα και της κατά κεφαλήν υγείας δαπάνες φροντίδας από τις περιφέρειες. Τα φιστίκια είναι μία από τις πιο κοινές τροφικές αλλεργίες και είναι η πιο πιθανή τροφή που προκαλεί αναφυλαξία ή θάνατο. Στην Αυστραλία, υπάρχει ιδιαίτερα υψηλή παρουσία αλλεργιών στα φιστίκια με έναν στους 200 ενήλικες και σχεδόν τρία στα 100 παιδιά που επηρεάζονται. Είναι πιο συχνό σε άτομα με χαμηλότερο εισόδημα (1,7% έναντι 1,2%),

Αν και το COVID-19 είναι η πιο δημοφιλής ασθένεια στον κόσμο αυτή τη στιγμή, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες αλλεργίες που επικρατούν στον κόσμο. Πολλοί επιστήμονες σε όλο τον κόσμο εργάζονται για την εύρεση του εμβολίου για το COVID-19, πολλές εταιρείες εργάζονται για την ανάπτυξη εμβολίων για την αλλεργία στα φιστίκια, τα οποία έχουν σημειώσει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με διαφορετικές περιοχές να βελτιώνονται τις κατά κεφαλήν δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης. Η αλλεργία στα φιστίκια είναι μια αλλεργική αντίδραση στα φιστίκια, η οποία είναι η κύρια αιτία της αναφυλαξίας, η πιο σοβαρή και δυνητικά απειλητική για τη ζωή αλλεργική αντίδραση και ο κύριος λόγος για το θάνατο από τροφική αλλεργία στις ΗΠΑ και σε άλλα δυτικά έθνη. Δεν είναι πραγματικά γιατί μερικοί άνθρωποι αναπτύσσουν αυτό το είδος αλλεργίας, αλλά μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες κινδύνου για αυτήν την αλλεργία είναι:

Ηλικία (παιδιά), Παλαιότερη αλλεργία στα φιστίκια, Μέλη της οικογένειας με αλλεργίες, Ατοπική δερματίτιδα, Άλλες αλλεργίες.

Εκτιμάται ότι η αγορά εμβολίων αλλεργίας στα φιστίκια θα αυξηθεί με CAGR 111%, από πωλήσεις αξίας 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων το 2017, σε επίπεδο πωλήσεων 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2027 με τις ΗΠΑ να είναι ο ηγέτης της αγοράς, καθώς οι ΗΠΑ είναι η χώρα που πλήττεται περισσότερο από αυτήν την αλλεργία. Η αλλεργία στα φιστίκια στις δυτικές χώρες κυμαίνεται από 1,4-3% των παιδιών, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο εκτιμά ότι περίπου το 2% των παιδιών για την αλλεργία στα φιστίκια στη χώρα.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100358/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *