Η Αγορά Ειδικών Ζάχαρης εκτιμάται ότι θα αυξηθεί με σταθερό CAGR περίπου 7% κατά την περίοδο πρόβλεψης 2021 έως 2031

Η άνοδος της ζήτησης για προϊόντα δυτικής αρτοποιίας στις αναδυόμενες οικονομίες είναι πιθανό να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για την πώληση ειδικών σακχάρων. Η άνοδος της αυτοχθούς βιομηχανίας προϊόντων αρτοποιίας σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Ασία Ειρηνικός και η Λατινική Αμερική αναμένεται επίσης να είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την αύξηση της αγοράς. Το οικιακό ψήσιμο αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά στις αναδυόμενες οικονομίες, με αποτέλεσμα την υγιή αύξηση της ζήτησης για άχνη και ζάχαρη άχνη κατά τα επόμενα χρόνια

Κατά συνέπεια, η παγκόσμια αγορά ειδικών σακχάρων γνώρισε σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και η τάση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης (2021 έως 2031). Η αγορά εκτιμάται ότι θα αυξηθεί με σταθερό CAGR περίπου 7% κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Βασικές επιλογές από τη μελέτη αγοράς

  • Κατά τύπο, η ζάχαρη άχνη παρατηρεί ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς στην τιμή άνω του 36%. Βασικός παράγοντας είναι η υψηλότερη χρήση ειδικής ζάχαρης σε προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
  • Μεταξύ των τμημάτων τελικής χρήσης, η βιομηχανία τροφίμων αναμένεται να βιώσει σημαντική αύξηση της ζήτησης για ειδικά σάκχαρα κατά την προβλεπόμενη περίοδο.
  • Μεταξύ των καναλιών διανομής, ο τομέας μεταξύ επιχειρήσεων εκτιμάται ότι κατέχει μεγαλύτερο μερίδιο της αγοραίας αξίας περίπου στο 75%, που αποδίδεται στην υψηλότερη ζήτηση για ειδική ζάχαρη από τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.
  • Η κυβερνητική υποστήριξη σε διάφορες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Σουηδία κ.λπ. εκτιμάται ότι επηρεάζει θετικά την ανάπτυξη της αγοράς σε αυτές τις περιοχές.
  • Η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη κατέχουν περίπου το μισό μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς, κυρίως λόγω ενός καθιερωμένου κλάδου λιανικής και αρτοποιίας.
  • Ο αυξανόμενος αντίκτυπος του COVID-19 σε διάφορες βιομηχανίες αναμένεται να έχει μέτρια επίδραση στην πρόοδο της αγοράς ειδικών σακχάρων. Η πανδημία coronavirus αναζωογονεί τη ζήτηση για ειδικά σάκχαρα, χάρη στις διαδικτυακές πωλήσεις, τις εταιρείες αρτοποιίας και την αναπτυσσόμενη αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αίτημα για δείγμα PDF της αναφοράς: https://bit.ly/3vQkzCq

«Οι κατασκευές ειδικών σακχάρων θα μπορούσαν να κερδίσουν ευρεία κέρδη στοχεύοντας τη βιομηχανία αρτοποιίας και γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς η ζήτηση για προϊόντα αρτοποιίας και προϊόντα ζαχαροπλαστικής αυξάνεται ραγδαία», λέει ένας αναλυτής στο contum datum insights Market Research.

Ανταγωνιστικό τοπίο

Η παγκόσμια αγορά ειδικών σακχάρων είναι ιδιαίτερα κατακερματισμένη, με μεγάλο αριθμό παικτών. Η Imperial Sugar Company, η American Crystal Sugar Company, η Domino Foods Inc. (C&H Sugar), η Südzucker AG και η Organic Tattva είναι μερικοί από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ειδικών σακχάρων. Οι βασικοί παίκτες σε αυτόν τον χώρο αναμένεται να συνεχίσουν να επεκτείνουν τις παραγωγικές τους ικανότητες και να βελτιώσουν τις διαδικασίες τους ενσωματώνοντας τεχνολογία αιχμής. Οι κατασκευαστές επικεντρώνονται επίσης στην αύξηση της παρουσίας τους στην αγορά σε όλο τον κόσμο μέσω της συνεχούς επέκτασης των δικτύων διανομής τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *