Η αγορά αλέσματος φασολιών κακάου θα παρακολουθήσει τεράστια ανάπτυξη λόγω του αυξανόμενου πεδίου εφαρμογής στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών έως το 2027

Η παγκόσμια αγορά Nibs κακάουτο μέγεθος εκτιμήθηκε σε 1,18 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 1,84 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 7,9% από το 2020 έως το 2027. Η αυξανόμενη εφαρμογή των νιφών κακάου στον τομέα των τροφίμων και των ποτών λόγω της πρώτης ύλης τους , το καρύδι και η πλούσια γεύση σοκολάτας αναμένεται να αποτελέσουν βασικό παράγοντα για την ανάπτυξη της αγοράς. Επιπλέον, αυτά τα θρυμματισμένα και ψημένα φασόλια κακάου είναι μια πλούσια πηγή διαφόρων ανόργανων συστατικών, ινών, πρωτεϊνών και υγιών λιπών, τα οποία βοηθούν στη μείωση των εμφανίσεων διαφόρων χρόνιων διαταραχών, όπως ο διαβήτης και οι καρδιαγγειακές παθήσεις. Αυτά τα σχετικά οφέλη για την υγεία αναμένεται να προωθήσουν τη χρησιμότητα των ινών κακάο ως ένα υγιές λειτουργικό συστατικό. Οι μύτες του κακάου είναι ξηροί, ψημένοι, ζυμωμένοι και θρυμματισμένοι κόκκοι κακάου, οι οποίοι όχι μόνο βρίσκουν εφαρμογή στην κατασκευή σοκολατών υψηλής ποιότητας,

Αυτά τα καβουρδισμένα και θρυμματισμένα κακάο έχουν φυσικά χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και αποτελούν πλούσια πηγή ινών, υγιεινών λιπών, πρωτεϊνών, αντιοξειδωτικών και ανόργανων συστατικών, όπως ο σίδηρος, ο φώσφορος, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος. Αυτές οι θρεπτικές ιδιότητες αναμένεται να προσελκύσουν τους αγοραστές για να διατηρήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής. Αυτά τα θρυμματισμένα φασόλια κακάου είναι γεμάτα με ισχυρές φυτικές ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αντιοξειδωτικών φλαβονοειδών, όπως οι προκυανιδίνες, η κατεχίνη και η επικατεχίνη. Αυτά τα φλαβονοειδή σχετίζονται με πολλά οφέλη για την υγεία καθώς μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και καρκινογόνων διαταραχών. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ελέγχει το σάκχαρο στο αίμα και βοηθά στη βελτίωση της ανοσολογικής απόκρισης του σώματος.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100685/

Οι συμβατικές νιφάδες κακάου κατείχαν το μεγαλύτερο μερίδιο άνω του 70,0% το 2020 και αναμένεται να διατηρήσουν το προβάδισμα κατά την περίοδο πρόβλεψης λόγω μιας εκτεταμένης γκάμας προϊόντων που διατίθενται σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον, η ευρεία εφαρμογή του βρίσκεται στον εμπορικό τομέα, όπου οι αρτοποιοί και οι καφετέριες το χρησιμοποιούν σε μεγάλο βαθμό σε διάφορα προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

Το τμήμα εμπορικών εφαρμογών κατείχε το μεγαλύτερο μερίδιο άνω του 65,0% το 2020 και αναμένεται να διατηρήσει το προβάδισμα κατά την περίοδο πρόβλεψης. Ο τομέας ζαχαροπλαστικής είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής κακάου ενώ οι βιομηχανίες αρτοποιίας και ποτών συγκαταλέγονται στα ταχύτερα αναπτυσσόμενα τμήματα όσον αφορά τη χρήση. Οι κατασκευαστές παρουσιάζουν ενεργά αυτές τις μύτες σε διάφορα προϊόντα αρτοποιίας, συμπεριλαμβανομένων muffins, μπισκότων, cupcakes και ψωμιού, προκειμένου να βελτιώσουν τη γεύση και να αναδείξουν την πλούσια γεύση σοκολάτας.

Η αγορά του κακάου διαιρείται με βάση το προϊόν, την εφαρμογή και την περιοχή. Ανά προϊόν η αγορά χωρίζεται σε Συμβατικά, Βιολογικά. Με εφαρμογή η αγορά χωρίζεται σε Εμπορικά, Οικιακά.

Η Βόρεια Αμερική ήταν η μεγαλύτερη περιφερειακή αγορά κακάου με μερίδιο άνω του 30,0% το 2020. Οι ΗΠΑ είναι ένας από τους μεγαλύτερους καταναλωτές σοκολάτας στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Εκτιμάται ότι 2,8 δισεκατομμύρια λίρες σοκολάτας καταναλώνεται κάθε χρόνο από τον πληθυσμό των ΗΠΑ. Οι κατασκευαστές αυξάνουν την παραγωγή σοκολάτας στην περιοχή λόγω της αυξανόμενης ζήτησης μεταξύ των καταναλωτών. Για παράδειγμα, τον Οκτώβριο του 2018, η Mars, Incorporated σχεδίασε να επενδύσει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια στο Μεξικό έως το 2022 για να αυξήσει την παραγωγική της ικανότητα προκειμένου να ανταποκριθεί στη ζήτηση σοκολάτας στη χώρα.

Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιφερειακή αγορά με CAGR 8,6% από το 2020 έως το 2027. Η κατανάλωση διαφόρων τύπων σοκολάτας αυξάνεται συνεχώς στην περιοχή λόγω της αλλαγής των προτιμήσεων των καταναλωτών για τα τρόφιμα, της βελτίωσης του τρόπου ζωής και της αύξησης της χρήσης εισόδημα στην περιοχή. Με την παρουσία ενός μεγάλου νεαρού πληθυσμού, η σοκολάτα και τα συναφή προϊόντα της κερδίζουν έλξη στην περιοχή, η οποία αναμένεται να ανοίξει νέους δρόμους για την περιφερειακή αγορά κατά την περίοδο των προβλέψεων.

Οι βασικοί παίκτες της αγοράς είναι: Barry Callebaut AG; Οικογενειακές εκμεταλλεύσεις κακάου; United Cocoa Processor, Inc.; Οργανικά Navitas; Fine Cocoa Products Corporation; Sunfood; Viva Naturals; ΤΩΡΑ Τρόφιμα; Αστική πιατέλα; BMV International.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100685/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *