Ηχομονωμένη αγορά κουρτινών που προβλέπεται να παρακολουθήσει ένα διψήφιο CAGR κατά τη διάρκεια του 2021-2028

Η αγορά ηχομονωτικών κουρτινών εκτιμάται ότι εκτιμάται σε 1.356,21 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 · αναμένεται να φθάσει τα 2.318,06 εκατομμύρια USD έως το 2027, καταγράφοντας CAGR 7,1% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Οι αυξανόμενες κατασκευαστικές δραστηριότητες σε συνδυασμό με τις ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία ακουστικών μονωτικών υλικών αναμένεται να ενισχύσουν την ανάπτυξη της αγοράς. Η άνοδος σε έργα έξυπνων πόλεων με δημόσια και ιδιωτική χρηματοδότηση θα τροφοδοτήσει τη διείσδυση των προϊόντων στο χρονοδιάγραμμα των προβλέψεων.

Η ταχεία επέκταση στον εμπορικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομείων, των αεροδρομίων, των εμπορικών κέντρων και των κινηματογράφων, θα ενισχύσει τη ζήτηση για ηχομονωτικές κουρτίνες. Η αύξηση της κατασκευής νέων εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης σε ολόκληρη την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού λόγω της αύξησης του γηριατρικού πληθυσμού θα αυξήσει την ανάπτυξη της αγοράς. Η αυξανόμενη ζήτηση για περιβάλλον χωρίς θόρυβο σε χώρους φροντίδας ηλικιωμένων στα νοσοκομεία θα προσφέρει περαιτέρω ισχυρές επιχειρηματικές προοπτικές για τους κατασκευαστές.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100535/

Η αυξημένη ζήτηση για μονωτικά υλικά με υψηλή τιμή R, συμπεριλαμβανομένου του υαλοβάμβακα, καθώς και η συνεχής τεχνολογική ανάπτυξη αναμένεται να υποστηρίξουν την επέκταση της βιομηχανίας. Οι κατασκευαστές συνάπτουν μακροπρόθεσμες συμβάσεις προμήθειας με προμηθευτές πρώτων υλών για να μειώσουν το λειτουργικό κόστος και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η αυξανόμενη ζήτηση για ακουστικά πάνελ και άλλα ηχομονωτικά προϊόντα είναι πιθανό να παρεμποδίσει την ανάπτυξη του κλάδου κατά το προβλεπόμενο χρονικό πλαίσιο. Οι αυστηροί κανόνες της κυβέρνησης και η αστάθεια στις τιμές των πρώτων υλών μπορεί να αποτελέσουν πρόκληση για τους κατασκευαστές. Η αυξανόμενη ανησυχία σχετικά με τη χρήση και τη χρήση πλαστικών μπορεί να συγκρατήσει την αγορά.

Η τιμή των πρώτων υλών, όπως υαλοβάμβακα, βινύλιο, φυσικές ίνες και στεγανωτικά, αυξάνει σημαντικά το κόστος παραγωγής των ηχομονωτικών κουρτινών. Η αστάθεια των τιμών των πρώτων υλών επηρεάζει την τιμή των ηχομονωτικών κουρτινών και της εγκατάστασής τους κατά μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού. Αυτό αποτελεί πρόκληση για τους παίκτες, ειδικά για τους νεοεισερχόμενους, στην καθιέρωση του αποτυπώματος τους στην αγορά. Αυτό, με τη σειρά του, εμποδίζει την ανάπτυξη της αγοράς για ηχομονωτικές κουρτίνες.

Η ηχομονωτική αγορά κουρτινών περιλαμβάνει διάφορους προμηθευτές που παρέχουν προηγμένες και επεκτάσιμες λύσεις στην παγκόσμια αγορά. Μερικοί από αυτούς τους σημαντικούς παίκτες στην τρέχουσα αγορά ηχομονωτικών κουρτινών περιλαμβάνουν τα HOFA-Akustik, Sound Seal, Acoustical Surfaces, Inc., Lantal Textiles, AmCraft Industrial Curtain Wall, Kinetics Noise Control, Inc., Great Lakes Textiles, Flexshield, eNoiseControl, SGF InsonorizzazioneIndustriale , ZAK Acoustics Pvt Ltd, Steel Safety Products, Acoustic κουρτίνες, Audimute, Sound Control Services, Residential Acoustics, LLC, Envirotech Systems PVT. LTD., Ακουστικές Λύσεις, Ecotone Systems Pvt. Ltd, Robert Soper Limited και Rite-Hite.

Με βάση τις γεωγραφικές περιοχές, η παγκόσμια αγορά ηχομονωτικών κουρτινών κατατάσσεται σε όλη την Ευρώπη (ΕΕ), τη Βόρεια Αμερική (NA), τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (MEA), την Ασία-Ειρηνικό (APAC) και τη Νότια Αμερική (SA). Η ανάλυση σε επίπεδο χώρας της Βόρειας Αμερικής περιλαμβάνει τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την υπόλοιπη Βόρεια Αμερική. Η ανάλυση και η πρόβλεψη της αγοράς με ηχομόνωση στην Ευρώπη περιλαμβάνει αγορές σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την υπόλοιπη Ευρώπη. Ομοίως, η Ασία-Ειρηνικός περιλαμβάνει την Ινδία, την Κίνα, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και το υπόλοιπο της Ασίας-Ειρηνικού. Το τμήμα Μέσης Ανατολής και Αφρικής απεικονίζει την ανάλυση και τις προβλέψεις της αγοράς ηχομονωτικών κουρτινών σε όλες τις χώρες του GCC, τη Νότια Αφρική και το υπόλοιπο της Μέσης Ανατολής και την Αφρική. Η αγορά ηχομονωτικών κουρτινών της Νότιας Αμερικής κατατάσσεται μεταξύ της Βραζιλίας, του Μεξικού και της υπόλοιπης Νότιας Αμερικής. Η αγορά στην Ασία του Ειρηνικού αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Με τον αυξανόμενο πληθυσμό, η ανάγκη στέγασης αυξάνεται επίσης στην Ασία-Ειρηνικό. Αυτό οδηγεί σε αύξηση των ξένων επενδύσεων στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού με τους ακμάζοντες κατασκευαστικούς και μη οικιστικούς κλάδους, καθώς το εργατικό κόστος είναι χαμηλό και η γη είναι εύκολα διαθέσιμη σε λογικές τιμές.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100535/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *