Ηλεκτρονικές συνταγές αγοράς, τάσεις, ανάπτυξη, ζήτηση, ευκαιρίες, εύρος και πρόβλεψη έως το 2027

Η ηλεκτρονική συνταγογράφηση (E-Prescriptioning system / e-Rx) είναι η μορφή ιατρικά συνταγογραφούμενης ιατρικής συνταγής που χρησιμοποιείται ευρέως για την ανταλλαγή δεδομένων και πληροφοριών μεταξύ του ιατρού, του φαρμακείου και του διανομέα.

Το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης διευκολύνει τον επαγγελματία να παράγει νέες συνταγές ηλεκτρονικά κάθε φορά που παρουσιάζεται σφάλμα θεραπείας κατά τη διάρκεια εργασιών υγειονομικής περίθαλψης. Το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης προσφέρει μεγάλη γκάμα εφαρμογών. Παρέχει ολοκληρωμένη μορφή ιατρικών δεδομένων, διασφαλίζει όλους τους ελέγχους ασφαλείας και την αναγνώριση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Προσφέρει απόλυτο απόρρητο στις πληροφορίες για την ασθένεια και την ταυτοποίηση του ασθενούς με τα παρόντα και ιστορικά δεδομένα.

Με βάση τον διαφορετικό τύπο προϊόντος, η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικής συνταγογράφησης μπορεί να ταξινομηθεί ευρέως ως, αυτόνομα συστήματα και ολοκληρωμένα συστήματα. Με βάση τα διαφορετικά στοιχεία της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικής συνταγογράφησης μπορεί να κατατμηθεί ως λογισμικό και υλικό (συμπεριλαμβανομένων συσκευών πρόσβασης, περιφερειακών, διακομιστών, συσκευών αποθήκευσης και συσκευών δικτύωσης) και υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών υλοποίησης, μετά την πώληση & υπηρεσίες συντήρησης και κατάρτισης). Στις βάσεις του τρόπου παράδοσης της ηλεκτρονικής συνταγής, η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών συνταγών μπορεί να ταξινομηθεί ως υπόθεση, διαδικτυακή και cloud. Επιπλέον, με βάση την εφαρμογή του τελικού χρήστη, η αγορά μπορεί να κατατμηθεί ως νοσοκομεία και γιατροί με βάση το γραφείο.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100482/

Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών συνταγών καθοδηγείται κυρίως από την αυξανόμενη υιοθέτηση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης σε συστήματα υγειονομικής περίθαλψης. Προσφέρει οφέλη κόστους σε σχέση με τη συμβατική αγορά συνταγών μακροπρόθεσμα, διασφαλίζοντας παράλληλα ποιοτικές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης σε ασθενείς με ελαχιστοποιημένες θεραπείες και ανεπιθύμητα σφάλματα φαρμάκων. Επιπλέον, οι διάφορες κυβερνητικές πρωτοβουλίες όπως το American Recovery and Reinvestment Act (ARRA) το 2009 για την πρόοδο της Υγειονομικής περίθαλψης IT, και το HITECH Act οδηγεί τη ζήτηση συστημάτων ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στη Βόρεια Αμερική.

Το υψηλό αρχικό κόστος των συστημάτων συνταγογράφησης ηλεκτρονικών είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την ανάπτυξη της αγοράς, ιδίως στις αναπτυσσόμενες χώρες με γνώμονα το κόστος της περιοχής της Ασίας-Ειρηνικού. Επιπλέον, η έλλειψη ενδιαφέροντος για την τεχνολογία, από τον ιατρό, ιδίως στις αναπτυσσόμενες χώρες, περιορίζει επίσης την ανάπτυξη αυτής της αγοράς.

Η Ευρώπη ήταν η μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρονικών συνταγών το 2013, ακολουθούμενη από τη Βόρεια Αμερική και την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού. Η αγορά της ηλεκτρονικής συνταγής στη Μέση Ανατολή και η Αφρική βρίσκονται σε στάδιο εκκίνησης. Η Ασία Ειρηνικός και η Βόρεια Αμερική είναι δύο από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές της ηλεκτρονικής συνταγής. Στη χώρα, οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρονικών συνταγών στη Βόρεια Αμερική. Η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία είναι μερικές από τις μεγαλύτερες αγορές ηλεκτρονικών συνταγών στην Ευρώπη. Στην Ασία-Ειρηνικό, η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ινδία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά ηλεκτρονικών συνταγών που αποδίδεται κυρίως στην ενίσχυση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και στην πρόοδο της τεχνολογίας των πληροφοριών σε αυτήν την περιοχή.

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100482/

Οι βασικοί παίκτες της αγοράς είναι: Epic Systems Corporation (US), Cerner Corporation (US), Allscripts Healthcare Solutions, Inc. (US), NextGen Healthcare (US), athenahealth, Inc. (US), RelayHealth, LLC (US), Henry Schein, Inc. (US), GE Healthcare (US), Computer Programs and Systems, Inc. (US), DrFirst, Inc. (US), Surescripts-RxHub, LLC (US) και Medical Information Technology, Inc. ( MEDITECH, ΗΠΑ)

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *