Ευφυές σύστημα μεταφορών Η προσδοκία της αγοράς αυξάνεται με την αυξανόμενη ζήτηση και τις μεταβαλλόμενες τάσεις από την ανάλυση της βιομηχανίας έως το 2028

Η αγορά του Intelligent Transportation System (ITS)αναμένεται να αυξηθεί από 17,9 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 36,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027, με CAGR 15,3%. Τα ευφυή συστήματα μεταφοράς έχουν κερδίσει τεράστια δημοτικότητα τις τελευταίες δύο δεκαετίες, λόγω των σημαντικών εξελίξεων στην τεχνολογία των πληροφοριών, την εμφάνιση οικονομικά αποδοτικών έξυπνων συσκευών και τα τεράστια βήματα που ακολουθούν οι τεχνολογίες ανίχνευσης. Προς το παρόν, οι ενδιαφερόμενοι από την Πληροφορική (IT) και τον τομέα των ηλεκτρονικών αναζητούν όλο και περισσότερες ευκαιρίες στο τοπίο της αγοράς ευφυών συστημάτων μεταφοράς, συνεργαζόμενοι με κυβερνητικούς φορείς και άλλους εμπλεκόμενους φορείς. Επιπλέον, η ανάπτυξη της ανάλυσης δεδομένων λόγω της σημαντικής προόδου που σημειώθηκε από τις νέες τεχνολογίες,

Η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού, ιδίως στις αστικές περιοχές, ανάγκασε κυβερνητικούς φορείς, τοπικούς δήμους και αστικούς σχεδιαστές να καινοτομήσουν και να εισαγάγουν νέα και καινοτόμα ευφυή συστήματα μεταφοράς. Η αυξανόμενη ζήτηση για αποτελεσματική διαχείριση της κυκλοφορίας, διαχείριση χώρων στάθμευσης, τηλεματική αυτοκινήτων, διαχείριση εμπορευματικών μεταφορών και αποδοτικότητα στις δημόσιες μεταφορές αναμένεται να ηγηθεί της ανάπτυξης της παγκόσμιας αγοράς ευφυών συστημάτων μεταφορών την προσεχή δεκαετία. Επιπλέον, καθώς οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να επενδύουν σε έργα έξυπνης πόλης και αστικής ανάπτυξης, η αγορά έξυπνων συστημάτων μεταφορών κοιτάζει ένα λαμπρό μέλλον.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100550/

Απαιτείται ένα εξελιγμένο κέντρο κεντρικής διαχείρισης κυκλοφορίας (TMC) – το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει δεδομένα κίνησης σε πραγματικό χρόνο και να μειώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση – για να συνεργαστεί με διαχειριστές μεταφορών, διαχειριστές συστημάτων, διεκπεραιωτές και υπηρεσίες ανταπόκρισης. Η εφαρμογή του ITS περιλαμβάνει κάμερες CCTV, ανιχνευτές μικροκυμάτων, σήματα δυναμικών μηνυμάτων (DMS), προηγμένα συστήματα πληροφοριών ταξιδιώτη (ATIS) και συμβουλευτικό ραδιόφωνο αυτοκινητόδρομου (HAR). Άλλοι παράγοντες όπως τα τερματικά δεδομένων κινητής τηλεφωνίας (MDTs) αποτελούν σημαντικό στοιχείο των συστημάτων διαχείρισης στόλου διαμετακόμισης. Όλα αυτά οδηγούν σε τεράστιες επενδύσεις.

Η εισαγωγή προγραμμάτων συνεργασίας, συνδεδεμένης και αυτοματοποιημένης κινητικότητας (CCAM) είναι πιθανό να μεταμορφώσει τη βιομηχανία κινητικότητας παγκοσμίως. Θα επιτρέψει στους χρήστες του δρόμου και στους διαχειριστές της κυκλοφορίας να μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία και να συντονίζονται αποτελεσματικά. Επίσης, αυτό το στοιχείο συνεργασίας θα βοηθήσει στη δημιουργία συνδέσεων μεταξύ οχημάτων (V2V), καθώς και μεταξύ οχημάτων και υποδομών μεταφορών (V2I). Το C-ITS περιλαμβάνει τεχνολογίες και εφαρμογές που επιτρέπουν την ασύρματη ανταλλαγή δεδομένων εντός του συστήματος μεταφοράς μεταξύ V2V και μεταξύ V2I. Η πλήρης εφαρμογή ενός προγράμματος C-ITS είναι πιθανό να βελτιώσει σημαντικά την οδική ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα της κυκλοφορίας και την άνεση της οδήγησης, βοηθώντας τον οδηγό να λάβει τις σωστές αποφάσεις και να προσαρμοστεί στην κατάσταση της κυκλοφορίας.

Οι κυριότεροι παίκτες στην αγορά ITS περιλαμβάνουν τους Thales Group (Γαλλία), Siemens (Γερμανία), KapschTrafficCom (Αυστρία), Garmin (ΗΠΑ), TomTom International BV (Κάτω Χώρες), Cubic Corporation (ΗΠΑ), Q-Free ASA (Νορβηγία), EFKON GmbH (Αυστρία), FLIR Systems, Inc. (ΗΠΑ), IndraSistemas (Ισπανία) και Denso Corporation (Ιαπωνία).

Η αγορά ITS για οδούς που βασίζεται στη γεωγραφία έχει ταξινομηθεί ευρέως σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, APAC και RoW. Η αγορά στη Βόρεια Αμερική αναμένεται να κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η υιοθέτηση ITS για την αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και την ενίσχυση της ασφάλειας στους δρόμους προωθεί την ανάπτυξη της αγοράς ITS στη Βόρεια Αμερική. Η κρατική χρηματοδότηση και υποστήριξη για την εφαρμογή των ITS στη Βόρεια Αμερική είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για αυτήν την αγορά.

Το ξέσπασμα του νέου coronavirus, το οποίο ξεκίνησε από την Κίνα στα τέλη του 2019 και αργότερα μετατόπισε το επίκεντρό του από την Κίνα στην Ευρώπη και μετά στις ΗΠΑ, προκάλεσε μια σοβαρή κρίση. Το κλείσιμο των συνόρων και το κλείδωμα οδήγησαν σε διακοπές στην αλυσίδα εφοδιασμού, καθώς και σε κοινωνικές αποστάσεις οδήγησαν στο κλείσιμο μονάδων κατασκευής και συναρμολόγησης στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Λόγω της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού και απολύσεων, τα τρέχοντα έργα μεταφορών καθυστερούν. Το οικοσύστημα ITS, το οποίο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τομέα των ηλεκτρονικών και των τηλεπικοινωνιών, αναμένεται να δει μια πιθανή βραχυπρόθεσμη επιβράδυνση λόγω της διακοπής της αλυσίδας εφοδιασμού. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της ανάπτυξης έξυπνων συστημάτων μεταφοράς.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100550/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *