Ευέλικτοι οδηγοί αγοράς μπαταρίας, ανάπτυξη και επιχειρηματικές ευκαιρίες 2021-2028 | Enfucell Oy, Ultralife

Η παγκόσμια ευέλικτη ζήτηση στην αγορά μπαταριών αναμένεται να φθάσει τα 375,2 εκατομμύρια USD έως το 2027 από 96,5 εκατομμύρια USD το 2020 με CAGR 21,4%. κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Οι εύκαμπτες μπαταρίες είναι οι μπαταρίες που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για ευελιξία. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μπαταρίες, αυτές οι μπαταρίες έχουν σχεδιαστεί για να είναι ελαφριές, ευέλικτες και να λειτουργούν σε πολλές εφαρμογές όπως smartphone, tablet και φορητές συσκευές.

Ο κινητήριος παράγοντας στον τομέα της παγκόσμιας αγοράς εύκαμπτων μπαταριών είναι η τεχνολογική πρόοδος στον τομέα των φορητών ηλεκτρονικών που αναμένεται να οδηγήσει την ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για μικρογραφία συσκευών όπως κινητά τηλέφωνα, ρολόγια και ιατρικές συσκευές, μεταξύ άλλων, γεγονός που αυξάνει τη ζήτηση για μικροσκοπικά εξαρτήματα ηλεκτρονικών συσκευών.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100490/

Η ευέλικτη σχεδίαση της μπαταρίας παρέχει σημαντικά οφέλη σε σχέση με τα αντίστοιχα της, τα οποία είναι συνήθως ογκώδη. Η τεχνολογία βρίσκεται σε φάση ταχείας ανάπτυξης με βελτιωμένα σχέδια και επιδόσεις. Αυτές οι μπαταρίες αναμένεται να παρακολουθήσουν υψηλή διείσδυση με υγιή ζήτηση σε τμήματα ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, ιδιαίτερα έξυπνες φορητές συσκευές. Οι εύκαμπτες μπαταρίες έχουν σχεδιαστεί για να είναι αποδοτικές σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μπαταρίες που ήταν μεγάλες, βαριές και άκαμπτες. Αρκετές εταιρείες blue chip όπως η IBM, η Exxon Mobil Corp. επενδύουν πολύ στις ευέλικτες μπαταρίες.

Οι σημαντικότεροι παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά ευέλικτων μπαταριών είναι οι NEC Energy Solutions Inc., Apple Inc., Samsung SDI Co. Ltd, Blue Spark Technology, Brightvolt Inc., EnfucellOy, LG Chem Ltd., Panasonic Corporation, ST Microelectronics NV και Ultralife Corporation . Βασικοί παράγοντες στην αγορά των εύκαμπτων μπαταριών ασχολούνται με την ανάπτυξη προϊόντων και την καινοτομία. Αυτοί οι παίκτες επικεντρώνονται στην εισαγωγή νέων και προηγμένων υλικών σε εύκαμπτες μπαταρίες και στη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου τους προκειμένου να αποκτήσουν μερίδιο αγοράς.

Το Asia Pacific είναι μια σημαντική περιοχή της παγκόσμιας αγοράς ευέλικτων μπαταριών Η αγορά στην περιοχή αναμένεται να επεκταθεί με ταχύ ρυθμό κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Τεχνολογικά προηγμένες χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα κυριαρχούν στην παγκόσμια βιομηχανία ηλεκτρονικών. Η παρουσία μεγάλων OEM, κατασκευαστών ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και συναρμολογητών ηλεκτρονικών συσκευών σε αυτές τις οικονομίες αναμένεται να οδηγήσει την ευέλικτη αγορά μπαταριών στην Ασία-Ειρηνικό τα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, η μετεγκατάσταση και επέκταση των εγκαταστάσεων παραγωγής και συναρμολόγησης ηλεκτρονικών συσκευών από το δυτικό ημισφαίριο στην Ανατολική Ασία είναι πιθανό να αυξήσει τη ζήτηση για εύκαμπτες μπαταρίες στην Ασία-Ειρηνικό στο εγγύς μέλλον

Με βάση τον τύπο, το τμήμα μπαταριών λεπτής μεμβράνης κατείχε το υψηλότερο μερίδιο αγοράς στην ευέλικτη αγορά μπαταριών το 2015. Οι μπαταρίες λεπτής μεμβράνης χρησιμοποιούνται ευρέως σε εφαρμογές όπως έξυπνες συσκευασίες, έξυπνες κάρτες, φορητές συσκευές και ιατρικές συσκευές. Η τάση της μικροποίησης στα προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις εφαρμογές έχει αυξήσει τη ζήτηση για μπαταρίες ιόντων λιθίου λεπτής μεμβράνης, οδηγώντας σημαντικά την ανάπτυξη της αγοράς μπαταριών λεπτής μεμβράνης.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100490/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *