ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ COVID-19 ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ (2021 – 2027)

Η αγορά δικτύου επόμενης γενιάς εκτιμήθηκε στα 20,20 δισεκατομμύρια το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 39,35 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, σημειώνοντας αύξηση της αγοράς με ρυθμό 8,1% στην προβλεπόμενη περίοδο 2020 έως 2027. Αύξηση των συμπράξεων δημόσιου-ιδιωτικού τομέα για τις εξελίξεις στο NGN , η ζήτηση για υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας και το χαμηλό λειτουργικό κόστος είναι σημαντικοί παράγοντες για την ανάπτυξη της αγοράς.

Το δίκτυο επόμενης γενιάς (NGN) είναι ένα πλαίσιο βασικών αρχιτεκτονικών τροποποιήσεων στον πυρήνα τηλεπικοινωνιών και αποκτά πρόσβαση σε δίκτυα. Η γενική ιδέα στο πίσω μέρος του NGN είναι ότι μία κοινότητα μεταφέρει όλα τα στατιστικά στοιχεία και τις υπηρεσίες (φωνή, δεδομένα και όλα τα είδη μέσων όπως το βίντεο) ενσωματώνοντας αυτά σε πακέτα IP, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στο Διαδίκτυο. Τα NGN συνήθως κατασκευάζονται μέσω του πρωτοκόλλου Διαδικτύου και επομένως ο όρος όλα τα IP χρησιμοποιείται επίσης περιστασιακά για να περιγράψει τον μετασχηματισμό προηγουμένως τηλεφωνικών κεντρικών δικτύων πιο κοντά στο NGN. Προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση μέσω χρηστών σε εξαιρετικούς παρόχους υπηρεσιών. Υποστηρίζει τη γενικευμένη κινητικότητα, έναν καλό τρόπο που επιτρέπει τη συνεπή και πανταχού παρούσα παροχή προσφορών στους χρήστες.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100576/

Η παγκόσμια αγορά δικτύου επόμενης γενιάς είναι κατατμημένη βάσει προσφορών, εφαρμογών, τελικών χρηστών και περιφερειακών τμημάτων. Η βιομηχανία παρόχων υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτά τα εργαλεία για την παροχή καλύτερης αξίας. Οι πάροχοι υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών πραγματοποιούν μια επένδυση σε αυτά τα εργαλεία για να διακρίνουν την προσφορά υπηρεσιών τους σε μια ανταγωνιστική αγορά και να οδηγήσουν σε κερδοφόρα αύξηση εσόδων.

Βασικοί παίκτες που λειτουργούν στην αγορά δικτύου επόμενης γενιάς, Cisco Systems Inc., Juniper Network Inc., IBM Corporation, Huawei, Ericsson, Nokia, Samsung Electronics, VMware Inc., M2 Telecommunication Group, Oracle Corporation, Citrix Systems Inc., F5 Networks Inc., Alcatel-Lucent SA, AT&T Inc., Macquarie Telecom Group Ltd., Telstra Corporation Ltd., Hewlett Packard Enterprise, ADTRAN, TelcoBridges, Ciena Corporation και TELES.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100576/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *