Επιχειρηματικές ευκαιρίες για την αγορά της Drone Market, Έρευνα, Ανάλυση Ανάπτυξης και Προοπτικές της Βιομηχανίας

Η αγορά κηφήνων γεωργίαςαναμένεται να αυξηθεί από 1355,64 εκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 3697,40 εκατομμύρια δολάρια έως το 2027 με CAGR 20,20% από το 2020 έως το 2027. Τα γεωργικά αεροσκάφη βρίσκονται στα πρόθυρα να γίνουν οι νέοι εργάτες στα αγροκτήματα. Με την εστίαση στην παραγωγικότητα της γεωργίας να αυξάνεται προς τα πάνω στον τομέα της γεωργίας, τα αεροσκάφη θα μπορούσαν να είναι η απάντηση στον βελτιωμένο αυτοματισμό και τον ακριβή έλεγχο της παρακολούθησης και των λειτουργιών της εκμετάλλευσης. Ήδη, τα ρομπότ έχουν αρχίσει να μεταμορφώνουν τον τρόπο λειτουργίας του γεωργικού τομέα και την έλευση των αγροτικών αεροσκαφών θα μπορούσαν να μεταφέρουν αυτήν την αλλαγή σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Σύμφωνα με μια έκθεση που κυκλοφόρησε η Bank of America Merrill Lynch, η αγορά γεωργικών ρομπότ αναμένεται να ξεπεράσει τα 16 δισ. Δολάρια έως το 2020, από 817 εκατ. Δολάρια το 2013.

 

Οι αναλυτές αναμένουν ότι η αγορά γεωργικών κηφήνων θα λάβει ώθηση από τις κυβερνητικές αρχές καθώς έχει τη δυνατότητα να απασχολεί περίπου 100.000 άτομα τα επόμενα 10 χρόνια, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην παγκόσμια οικονομία.

 

Οι εταιρείες έχουν εντοπίσει γρήγορα αυτήν την ευκαιρία και έχουν ήδη παρατάξει μια σειρά από αγροτικά κηφήνες, καθένα σχεδιασμένο για έναν συγκεκριμένο σκοπό, για τους αγρότες που θέλουν να φέρουν περισσότερη τεχνολογία στη γεωργική τους πρακτική. Η αγορά μόλις ξεκίνησε με εταιρείες όπως η GoPro που ανακοινώνουν την κυκλοφορία drones το 2016. Ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως η Amazon και το eBay έχουν αποθηκεύσει εμπορικά drone και εκτιμάται ότι θα επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιό τους προσθέτοντας γεωργικά drone μέσα στους επόμενους μήνες.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100374/

 

Τα γεωργικά drone είναι πιθανότατα μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών εσόδων στη συνολική εμπορική βιομηχανία drone. Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις σε ένα αγρόκτημα όπου η χρήση drone μπορεί να βελτιώσει το status quo. Για παράδειγμα, τα drone μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θερμική απεικόνιση για να πει ποια μπαλώματα σε ένα αγρόκτημα χρειάζονται περισσότερα φυτοφάρμακα ή νερό παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με το εάν συγκεκριμένα τμήματα του αγροκτήματος έχουν πληγεί από καλλιέργειες. Οι αγρότες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη θερμική απεικόνιση που παρέχεται από γεωργικά drone που είναι εξοπλισμένα με υπέρυθρες κάμερες για να προσδιορίσουν πότε είναι έτοιμος ο χρόνος συγκομιδής καλλιεργειών.

 

Η εκτεταμένη χρήση των γεωργικών κηφήνων στη σπορά, τον ψεκασμό και την κτηνοτροφία έχει τραβήξει την προσοχή των κεφαλαιουχικών επιχειρηματιών. Κατά συνέπεια, οι κατασκευαστές UAV λαμβάνουν κεφάλαια από εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων όπως οι Qualcomm Ventures (ΗΠΑ), Andreessen Horowitz (ΗΠΑ), Draper Associates (ΗΠΑ), Intel Capital (ΗΠΑ), Felicis Venture (ΗΠΑ), Lux Capital (ΗΠΑ) και Google Ventures (ΗΠΑ).

 

Η διαχείριση της εναέριας κυκλοφορίας (ATM) σχετίζεται στενά με την ασφαλή και οικονομική αεροπορική μεταφορά. Προς το παρόν, διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα για τα γεωργικά αεροσκάφη προχωρούν γρήγορα στο επιχειρησιακό στάδιο. Με την τεράστια αύξηση του αριθμού των drone της γεωργίας, απαιτείται κατάλληλη διαχείριση της κυκλοφορίας του εναέριου χώρου για την αποφυγή ατυχημάτων και συγκρούσεων.

 

Πρόσφατα, ο κανόνας Small UAS του FAA (Μέρος 107) έχει επηρεάσει σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο τα drone μπορούν και χρησιμοποιούνται σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της γεωργίας. Ανησυχώντας κυρίως για τη γεωργική βιομηχανία, οι κανόνες προτείνουν τους τρόπους για τη χρήση των κηφήνων από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, και καθορίζουν τις απαιτήσεις και τις διατάξεις για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων τηλεπισκόπησης σε αγροκτήματα και αγροκτήματα.

 

DJI (China), PrecisionHawk (US), Trimble Inc. (US), Parrot (France), 3DR (US), AeroVironment, Inc. (US), Yamaha Motor Corp. (Ιαπωνία), DroneDeploy (US), AgEagle Aerial Η Systems, Inc. (US) και η OPTiM Corp. (Ιαπωνία) είναι μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά του γεωργικού drone. Σημαντικοί καινοτόμοι σε αυτήν την αγορά είναι οι senseFLY (Ελβετία), Pix4D (Ελβετία), Sentera Inc. (ΗΠΑ), SlantRange (ΗΠΑ), ATMOS UAV (Ολλανδία), Delair (Γαλλία) και Nileworks Inc. (Ιαπωνία).

 

Το μέγεθος της αγοράς γεωργικών αεροσκαφών στις ΗΠΑ ήταν πάνω από το 30% των παγκόσμιων εσόδων το 2016. Η αυξανόμενη τάση εφαρμογής των UAV για βελτιωμένη παραγωγικότητα και η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με τη γεωργία ακριβείας για τον εντοπισμό των καλλιεργειών και τη χαρτογράφηση αναμένεται να οδηγήσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας σε αυτήν την περιοχή. Η αγορά γεωργικών αεροσκαφών APAC θα επωφεληθεί από την αυξανόμενη υιοθέτηση και τις τεχνολογικές εξελίξεις. Οι εταιρείες επενδύουν στην περιοχή για να αναπτύξουν χαμηλού κόστους και αποτελεσματικά UAV για πολλές εφαρμογές στον γεωργικό τομέα.

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100374/

 

Οι ανησυχίες για τη δημόσια ασφάλεια και η έλλειψη εκπαιδευμένων πιλότων είναι οι κύριοι παράγοντες που εμποδίζουν την ανάπτυξη της βιομηχανίας, καθώς οι UAV απαιτούν ασφαλή λειτουργία για την αποφυγή ατυχημάτων ή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σε αγροκτήματα. Οι αυστηροί κυβερνητικοί κανονισμοί θα παρεμποδίσουν την ευρεία υιοθέτηση της αγοράς γεωργικών drone. Η διατήρηση των UAV ως νομικής οντότητας και η διασφάλιση δικαιωμάτων απορρήτου και αεροπορικής ασφάλειας αποτελεί μείζονα ανησυχία για αυτόν τον κλάδο. Χώρες όπως το Νεπάλ, η Κένυα και η Ινδία έχουν απαγορεύσεις ή αυστηρούς περιορισμούς στη χρήση UAV. Η Ένωση για τα μη επανδρωμένα συστήματα οχημάτων International (AUVSI) συνεργάζεται με τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και το κοινό για να κάνουν χρήση της τεχνολογίας UAV νόμιμη για πολιτική χρήση.

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *