Επιχειρηματικές Ευκαιρίες, Έρευνα, Ανάλυση Ανάπτυξης και Βιομηχανικές Προοπτικές της Αγοράς Ψυκτικού Ψυκτικού

Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς αντιψυκτικού / ψυκτικού μέσου εκτιμάται σε 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και προβλέπεται να φθάσει τα 6,1 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027 με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 1,3%. Η παγκόσμια βιομηχανία αντιψυκτικών / ψυκτικών θα καθοδηγείται κυρίως από τον αυξανόμενο αριθμό οχημάτων που λειτουργούν παγκοσμίως. Η ανάπτυξη των συστημάτων HVAC και του κατασκευαστικού εξοπλισμού είναι οι άλλοι βασικοί παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αγοράς αντιψυκτικών / ψυκτικών.

 

Με βάση την εφαρμογή, το τμήμα της αυτοκινητοβιομηχανίας αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη αγορά αντιψυκτικού / ψυκτικού. Ο αριθμός των οχημάτων που λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ένας από τους παράγοντες που οδηγούν στην αγορά αντιψυκτικών / ψυκτικών. Αυτή η ανάπτυξη στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας μπορεί να αποδοθεί σε αυξανόμενο πληθυσμό, βελτιωμένες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, αναδυόμενες οικονομίες, διευρυνόμενη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου, βελτιωμένη υποδομή, αύξηση του στόλου οχημάτων και άλλα. Η ανάπτυξη της αγοράς ψυκτικών μηχανών αυτοκινήτων σχετίζεται άμεσα με την αύξηση του αριθμού των μηχανοκίνητων οχημάτων που λειτουργούν και των συνολικών μιλίων που κινούνται ετησίως, καθώς παίζουν υποχρεωτικό ρόλο στο σύστημα ψύξης κινητήρα ενός οχήματος.

 

 

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100384/

Με βάση το βασικό υγρό, το τμήμα αιθυλενογλυκόλης εκτιμάται ότι είναι το μεγαλύτερο τμήμα στην αγορά αντιψυκτικών / ψυκτικών. Η ανάπτυξη της αιθυλενογλυκόλης ως υγρού βάσης για αντιψυκτικά / ψυκτικά αποδίδεται κυρίως λόγω της οικονομικής απόδοσης και της ικανότητάς της να χρησιμοποιείται σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες, καθιστώντας το το πιο προτιμώμενο βασικό υγρό σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιείται ως αντιψυκτικό στην ψύξη κινητήρα αυτοκινήτων και χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές βιομηχανικές εφαρμογές ψύξης. Η ανακύκλωση της αιθυλενογλυκόλης από διεργασίες όπως η απόσταξη, η αντίστροφη όσμωση και η ανταλλαγή ιόντων καθιστά επίσης σταδιακά το σήμα της για χρήση ως ψυκτικό κινητήρα.

 

Η παγκόσμια αγορά αντιψυκτικών / ψυκτικών περιλαμβάνει σημαντικούς κατασκευαστές, όπως η BP Plc (UK), η ExxonMobil Corporation (ΗΠΑ), η Royal Dutch Shell Plc (Netherland), η Chevron Corporation (ΗΠΑ), η Total SA (Γαλλία), η BASF SE (Γερμανία), και LUKOIL (Ρωσία).

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100384/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *