Επιχειρηματικές Ευκαιρίες, Έρευνα, Ανάλυση Ανάπτυξης και Βιομηχανία

Η αγορά ιχθυελαίου φαρμακευτικής ποιότητας προβλέπεται να αυξηθεί με ρυθμό 6,1% σε όρους αξίας, από 3,89 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και θα φτάσει τα 5,76 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027.

 

Το ιχθυέλαιο εξάγεται από ιστούς λιπαρών ειδών ψαριών και έχει υψηλή συγκέντρωση ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τον άνθρωπο και τα ζώα. Φαρμακευτικός βαθμός είναι το ιχθυέλαιο που έχει την υψηλότερη ποσότητα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων μαζί με EPA και DHA. Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη για την υγεία του ιχθυελαίου σε διάφορα προβλήματα όπως το καρδιαγγειακό, το άσθμα, η ψωρίαση, το έκζεμα και η νόσος του Crohn οδηγούν την αγορά ιχθυελαίου σε φαρμακευτικά και συμπληρώματα διατροφής.

 

Επιπλέον, η σημασία της στην υδατοκαλλιέργεια και η αυξανόμενη υιοθέτηση νέων τεχνικών εκτιμάται ότι ενισχύουν την ανάπτυξη της αγοράς ιχθυελαίου. Κυρίως η παγκόσμια αγορά ιχθυελαίου διαχωρίζεται με βάση τα είδη και την εφαρμογή. Με βάση είδη που προέρχονται από το ψάρι το λάδι προέρχεται, χωρίζεται σε Anchovy, Mackerel, Sardines, Cod, Herring και Menhaden και άλλα. Εκ των οποίων το τμήμα Anchovy έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην υψηλή κατανάλωση ψαριών αντσούγιας είναι η καλή πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων όπως EPA & DHA, πρωτεΐνες και σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα μαζί με τις χαμηλότερες συγκεντρώσεις υδραργύρου. Με βάση την εφαρμογή χωρίζεται σε υδατοκαλλιέργεια, διατροφή ζώων και ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, φαρμακευτικά, συμπληρώματα & λειτουργικά τρόφιμα και άλλα.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100359/

 

Οι βασικοί παράγοντες της αγοράς ιχθυελαίου επικεντρώνονται σε στρατηγικές όπως η απόκτηση και η διαφοροποίηση προϊόντων για την αύξηση του μεριδίου αγοράς τους στον κλάδο. Για παράδειγμα, τον Αύγουστο του 2017, η πνευματική ιδιοκτησία της Neptune Technologies & Bioresources Inc. και η απογραφή πετρελαίου κριλ αποκτήθηκαν από την Aker BioMarine. Αυτό το βήμα έγινε για να αυξηθεί το μερίδιό του στον τομέα κριλ. Μια άλλη εξαγορά έγινε από την Omega Protein Corporation, η οποία εξαγόρασε την Bioriginal Food & Science Corp., έναν κορυφαίο προμηθευτή ειδικών ελαίων και βασικών λιπαρών οξέων με βάση τα φυτά και τη θάλασσα, στις βιομηχανίες τροφίμων και διατροφικών προϊόντων Αυτή η εξαγορά δίνει τη δυνατότητα στην Omega Protein Corporation να επεκταθεί στον τομέα της ανθρώπινης διατροφής.

 

Μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες στην παγκόσμια αγορά ιχθυελαίου είναι οι TASA, Omega Protein Corporation, Copeinca AS, Corpesca SA, FMC Corporation, TripleNine, Pesquera Diamante SA, Marvesa Holding NV, Pesquera Exalmar, FF Skagen A / S και Colpex international.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς στην αγορά.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100359/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *