Modern Diplomacy Ελληνική Έκδοση

Επισκόπηση της αγοράς Astaxanthin ανά Βιομηχανική Αλυσίδα Πληροφορίες, Ανάντη Πρώτων Υλών & Βιομηχανία Κατάντη

Η αγορά Astaxanthinεκτιμήθηκε σε 620,6 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020. Προβλέπεται να αυξηθεί με CAGR 3,5% από το 2020, να φθάσει την προβλεπόμενη αξία των 765 εκατομμυρίων δολαρίων έως το 2027. Η συνεχής αύξηση της ζήτησης για ασταξανθίνη, ιδίως από τη βιομηχανία τροφίμων να ενισχύσει την ανάπτυξη της αγοράς ασταξανθίνης κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Τις τελευταίες δεκαετίες, η ασταξανθίνη χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο ως πρόσθετο τροφίμων, λόγω των οφελών στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων των αντιφλεγμονωδών επιδράσεων, της βελτιωμένης ανοσίας και της πρόληψης των εγκεφαλοαγγειακών και καρδιαγγειακών παθήσεων, μεταξύ άλλων. Κατά την τελευταία δεκαετία, αρκετές μελέτες αποκάλυψαν ότι η ασταξανθίνη μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της φωτογήρανσης, στη βελτίωση του ύπνου, στην ελαχιστοποίηση της παχυσαρκίας, στην προστασία του φωνητικού κορμού, στην καταπολέμηση της κατάθλιψης και στην αύξηση της κινητικότητας του σπέρματος, μεταξύ άλλων

 

Η ζήτηση για ασταξανθίνη από τη βιομηχανία τροφίμων αυξάνεται, καθώς χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο ως παράγοντας χρωματισμού τροφίμων, ένα αντιοξειδωτικό για τη διατήρηση της γεύσης, του χρώματος, της φρεσκάδας και της ποιότητας των ειδών διατροφής. Παραδοσιακά, η ασταξανθίνη χρησιμοποιήθηκε κατά κύριο λόγο για να διατηρήσει τα θρεπτικά συστατικά του τροφίμου από βλάβες, να ενισχύσει τις αισθητηριακές πτυχές και να βελτιώσει τη συνολική ελκυστικότητα των τροφίμων. Στην Ευρώπη, η ασταξανθίνη έχει λάβει έγκριση ως βασική πρώτη ύλη για την ανάπτυξη συμπληρωμάτων διατροφής. Ωστόσο, λόγω της αστάθειας της ασταξανθίνης, είναι ευάλωτο σε υποβάθμιση από πλήθος περιβαλλοντικών παραγόντων, οι ερευνητικές δραστηριότητες συνεχίζουν να επικεντρώνονται σε αυτόν τον τομέα εντός της αγοράς της ασταξανθίνης.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100389/

 

Στην αγορά της ασταξανθίνης, τα επίπεδα υιοθέτησης από τον κλάδο της υδατοκαλλιέργειας συνεχίζουν να κινούνται στην ανοδική πορεία. Η ζήτηση για ασταξανθίνη από την υδατοκαλλιέργεια αυξάνεται, καθώς η ασταξανθίνη παίζει ουσιαστικό ρόλο στη βελτίωση της επιβίωσης και της αναπαραγωγικότητας των υδρόβιων ειδών. Επιπλέον, ένας άλλος παράγοντας που αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση για φυσική ασταξανθίνη είναι η αδυναμία των θαλάσσιων ζώων και των καρκινοειδών να αυτοσυνθέσουν την ασταξανθίνη. Η ζήτηση για φυσική ασταξανθίνη που προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από μαγιά, βακτήρια και φύκια αυξάνεται όλο και περισσότερο, ιδίως από τον βιομηχανικό τομέα.

Η προέλευση της ασταξανθίνης από φύκια, συνθετικές και βακτηριακές πηγές αναγνωρίζεται γενικά ως ασφαλής από το GRAS. Το FDA έχει εκδώσει συγκατάθεση για αύξηση της ημερήσιας δόσης για την ασταξανθίνη από 7,8 mg έως 12 mg. Η Cyanotech υπέβαλε μια νέα αναφορά διαιτητικών συστατικών στην FDA για να επιτρέψει ημερήσια δόση 12 mg για το συστατικό της με επωνυμία BioAstin. Αυτό το προϊόν προσφέρει γρήγορη ανάρρωση των αρθρώσεων από επίπονη άσκηση ή σωματική δραστηριότητα και επίσης μειώνει το οξειδωτικό στρες που προκαλεί πόνο ή δυσκαμψία.

 

Το υψηλό κόστος παραγωγής με τη διαδικασία εξαγωγής είναι οι πρωταρχικοί παράγοντες για τις τάσεις των υψηλών τιμών του προϊόντος. Αυστηρές οδηγίες σχετικά με τη χρήση προϊόντων σε προϊόντα ευθείας κατανάλωσης από τον άνθρωπο είναι ένα άλλο ζήτημα που επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξη της αγοράς της ασταξανθίνης.

 

Οι βασικοί παίκτες στην αγορά ασταξανθίνης περιλαμβάνουν τις Koninklijke DSM NV (Ολλανδία), BASF SE (Γερμανία), Cyanotech Corporation (ΗΠΑ), Otsuka Pharmaceutical Co., Ltd. (Ιαπωνία), Valensa International (US), Fuji Chemical Industries Co. (Ιαπωνία ), Divis Laboratories Ltd. (Ινδία). Η BASF προσφέρει προϊόντα ασταξανθίνης υπό την επωνυμία της, Lucantin, όπου αναπτύσσονται παραλλαγές διαφορετικών συγκεντρώσεων για την κάλυψη της εφαρμογής ζωοτροφών υδατοκαλλιέργειας.

 

 

Αγοράστε τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100389/

Η Βόρεια Αμερική κυριάρχησε στη συνολική αγορά το 2020 λόγω της παρουσίας προγραμμάτων ευαισθητοποίησης από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και της ύπαρξης των βασικών παραγόντων της αγοράς. Για παράδειγμα, η Natural Algae Astaxanthin Association (NAXA) επικεντρώνεται στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τη χρήση της ασταξανθίνης. Ως εκ τούτου, οι οργανώσεις αυτές εκτιμάται ότι αυξάνουν το μερίδιο αγοράς της περιοχής.

Η Ασία-Ειρηνικός, από την άλλη πλευρά, εκτιμάται ότι θα σημειώσει σημαντική ανάπτυξη κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Η παρουσία βασικών κατασκευαστών στην Κίνα με τεχνολογικά προηγμένες λειτουργικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των InnoBio και BGG, εκτιμάται ότι θα οδηγήσει την αγορά σε αυτήν την περιοχή. Επιπλέον, η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασταξανθίνη μεταξύ των επαγγελματιών του τομέα της υγείας, η ύπαρξη ενός μεγάλου πληθυσμού που πάσχει από διατροφική ανεπάρκεια και μια ακμάζουσα βιομηχανία κοσμετοχικής που χρησιμοποιεί οργανικούς πόρους είναι μερικοί άλλοι βασικοί παράγοντες που προωθούν την ανάπτυξη της αγοράς.

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Exit mobile version