Επισκόπηση της αγοράς ψωμιού μπανάνας ανά Βιομηχανική αλυσίδα Πληροφορίες, πρώτες πρώτες ύλες και βιομηχανία κατάντη

Η παγκόσμια αγορά ψωμιού μπανάναςτο μέγεθος εκτιμήθηκε σε 1,77 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φτάσει τα 2,22 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 3,9% από το 2020 έως το 2027. Αναμένεται να αλλάξει η προτίμηση των καταναλωτών για υγιεινά και θρεπτικά προϊόντα αρτοποιίας με πρόσθετες φαρμακευτικές ιδιότητες να είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την ανάπτυξη της αγοράς. Η μπανάνα είναι πολύ ευεργετική για τη διατήρηση της υγείας της καρδιάς και του πεπτικού συστήματος και επίσης βοηθά στη διαχείριση του βάρους. Αυτές οι φαρμακευτικές ιδιότητες αναμένεται να τροφοδοτήσουν τη ζήτηση προϊόντων κατά την περίοδο πρόβλεψης. Τα τελευταία χρόνια, οι καταναλωτές έχουν συνειδητοποιήσει περισσότερο την υγεία τους, γεγονός που έχει ωθήσει τη ζήτηση για θρεπτικές και υγιεινές δίαιτες για την επίτευξη υγείας και ευεξίας. Το ψωμί είναι ένα βασικό φαγητό που υπάρχει σε όλες σχεδόν τις κουζίνες στον κόσμο και καταναλώνεται ευρέως στο πρωινό.

 

Αυτό το προϊόν διατροφής χρησιμοποιείται επίσης για την παρασκευή πολλών πιάτων που χρειάζονται λιγότερο χρόνο μαγειρέματος και προσφέρουν ένα γεύμα γεμάτο στην κοιλιά. Με την προσθήκη μπανάνας στο ψωμί, βοηθά τον πελάτη να τρώει περισσότερα θρεπτικά και υγιεινά είδη αρτοποιίας από το απλό ψωμί αρτοποιίας. Η μπανάνα είναι μια εξαιρετική πηγή καλίου, βιταμίνης Β6, βιταμίνης C, υδατανθράκων και πολλών ινών. Όλα τα παραπάνω θρεπτικά συστατικά προσφέρουν διάφορα οφέλη για την υγεία, όπως η σωστή ποσότητα ινών βοηθά στη βελτίωση του πεπτικού συστήματος. Η βιταμίνη C βοηθά στην ενίσχυση του συστήματος ανοσίας, το κάλιο είναι απαραίτητο για την υγεία της καρδιάς και οι υδατάνθρακες βοηθούν στη διαχείριση του βάρους. Ένα τέτοιο θρεπτικό ψωμί έχει κερδίσει δημοτικότητα μεταξύ των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, το οποίο αναμένεται να ενισχύσει την ανάπτυξη της αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Λήψη δείγματος PDF @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100404/

 

Το μη αρωματισμένο τμήμα ήταν το μεγαλύτερο τμήμα προϊόντων με μερίδιο άνω του 65,0% το 2019. Αυτό το τμήμα αναμένεται να διατηρήσει το προβάδισμα κατά την περίοδο πρόβλεψης λόγω της διαθεσιμότητας μιας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι κατασκευαστές προσφέρουν διάφορα νέα προϊόντα, όπως χωρίς γλουτένη, χαμηλή ζάχαρη και ψωμί μπανανών για χορτοφάγους. Αυτές οι παραλλαγές προϊόντων προσελκύουν πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Η υπεραγορά και το σούπερ μάρκετ ήταν το μεγαλύτερο κανάλι διανομής με μερίδιο άνω του 45,0% το 2019. Τα προϊόντα αρτοποιίας αγοράζονται ευρέως από μεγάλα σούπερ μάρκετ λόγω της διαθεσιμότητας ενός ευρέος φάσματος προϊόντων. Σημαντικοί παίκτες όπως οι Walmart, 7Eleven, Aldi, Tesco, Sainsbury’s, Apar και Auchan είναι γίγαντες της αγοράς που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων παντοπωλείου και μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων για τη μέγιστη αφοσίωση των πελατών.

 

Η αγορά ψωμιού μπανάνας χωρίζεται με βάση το προϊόν, το κανάλι διανομής και την περιοχή. Με βάση το κανάλι διανομής, η αγορά χωρίζεται σε Υπεραγορά & Σούπερ Μάρκετ, Καταστήματα, Ηλεκτρονικά, Άλλα Ανά προϊόν, η αγορά χωρίζεται σε Αρωματισμένη, Αρωματισμένη.

 

Η Βόρεια Αμερική ήταν η μεγαλύτερη περιφερειακή αγορά για ψωμί μπανάνας με μερίδιο άνω του 30,0% το 2019. Οι ΗΠΑ είναι ένας από τους μεγαλύτερους καταναλωτές όλων των ειδών ψωμιού, το οποίο προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης για αυτό το προϊόν στην περιφερειακή αγορά. Τέτοια προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην κατασκευή διαφόρων πιάτων, όπως τυρί ψωμί και σάντουιτς. Οι πελάτες αναζητούν με ανυπομονησία νέα προϊόντα, όπως παραλλαγές με βάση την μπανάνα, με βελτιωμένη γεύση, γεύση και θρεπτικές ιδιότητες.

 

Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιφερειακή αγορά με CAGR 4,5% από το 2020 έως το 2027. Αυτό το ψωμί είναι αρκετά δημοφιλές στην Αυστραλία λόγω της βελτιωμένης γεύσης του σε σύγκριση με τους κανονικούς ομολόγους του. Η υιοθέτηση αυτών των προϊόντων αυξάνεται μεταξύ των καταναλωτών καθώς οι πελάτες υιοθετούν όλο και περισσότερο υγιεινά προϊόντα αρτοποιίας. Επιπλέον, η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος και η επιρροή της δυτικής τροφής ανοίγουν νέους δρόμους για την αγορά της χώρας. Αυτές οι τάσεις αναμένεται να αυξήσουν τη ζήτηση για αυτό το προϊόν κατά την περίοδο πρόβλεψης.

 

 

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100404/

General Mills, Inc.; Μπανάνα ψωμί Co; Μαμά Καζ; King Arthur Baking Company, Inc. Papa Joe’s; Αρτοποιείο; Μεγάλο ψωμί μπανανών; Ψωμί μπανάνας Dank; Η εταιρεία Essential Baking Απλοί Μύλοι; Ψωμιά μπανάνας Αβάνας.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *