Επισκόπηση της αγοράς θερμικών ψεκασμών με βάση τις πρόσφατες ευκαιρίες, το μέγεθος ανάπτυξης, την περιφερειακή ανάλυση και τις προβλέψεις έως το 2027

Επισκόπηση της αγοράς θερμικών ψεκασμών με βάση τις πρόσφατες ευκαιρίες, το μέγεθος ανάπτυξης, την περιφερειακή ανάλυση και τις προβλέψεις έως το 2027

Η παγκόσμια αγορά επικαλύψεων θερμικού ψεκασμούεκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 8,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 12,4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027, με CAGR 5,9%. Η θερμική επίστρωση ψεκασμού είναι μια διαδικασία επικάλυψης που χρησιμοποιεί υλικό επικάλυψης σκόνης για την επικάλυψη μιας επιφάνειας. Το υλικό επικάλυψης σκόνης τήκεται σε σταγονίδια και ψεκάζεται σε μια επιφάνεια με υψηλή ταχύτητα. Η θερμική επίστρωση ψεκασμού εφαρμόζεται σε μεταλλικά υποστρώματα και η διαδικασία είναι γνωστή με διαφορετική ονομασία που περιλαμβάνει συγκόλληση ψεκασμού, ψεκασμό πλάσματος, Υψηλή ταχύτητα καυσίμου οξυγόνου (HVOF) και ψεκασμό φλόγας. Η τεχνολογία θερμικής επίστρωσης ψεκασμού χρησιμοποιείται σε μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων περιστρεφόμενων και κινούμενων μερών μηχανημάτων, όπως κινητήρων αυτοκινήτων, στροβίλων αεροδιαστημικής και εργαλειομηχανών, τα οποία λειτουργούν σε αντίξοες συνθήκες όπου η διάβρωση, η φθορά, η διάβρωση ή η θερμότητα οδηγούν σε μείωση συστατική ζωή.

Η αύξηση της διαθέσιμης ισχύος εισοδήματος και δαπανών των καταναλωτών και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου σε αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία αυξάνουν τη ζήτηση για αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Κατασκευαστή Μηχανοκίνητων Οχημάτων (OICA), ο ρυθμός παραγωγής της αυτοκινητοβιομηχανίας αυξήθηκε κατά 8% το 2020 σε σύγκριση με το έτος 2017. Υψηλής απόδοσης κεραμικά επιχρίσματα εφαρμόζονται σε εξαρτήματα κινητήρων αυτοκινήτων για την αύξηση της απόδοσης καυσίμου.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100442/

Οι φυσικές του ιδιότητες όπως η αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία προστατεύουν τα συστατικά από την οξείδωση. Αυτός ο παράγοντας αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση για θερμικά επιχρίσματα ψεκασμού. Μόλις εφαρμοστεί η θερμική επίστρωση ψεκασμού, είναι συχνά δύσκολο να πει πόσο καλά έχει απορροφηθεί η επίστρωση, εκτός από μια οπτική αξιολόγηση. Επιπλέον, οι θερμικές επικαλύψεις ψεκασμού απαιτούν πολύ δαπανηρή συσκευή, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε υψηλό αρχικό κόστος εγκατάστασης. Αυτοί οι παράγοντες είναι πιθανό να περιορίσουν τη χρήση θερμικής επικάλυψης ψεκασμού, ιδιαίτερα στον ιατρικό τομέα.

Η αναπτυσσόμενη βιομηχανία αυτοκινήτων, αεροδιαστημικών και βαρέων μηχανημάτων και στρατιωτικών και πολιτικών αεροσκαφών οδήγησε σε αύξηση της χρήσης της τεχνολογίας θερμικής επικάλυψης ψεκασμού. Η θερμική επίστρωση ψεκασμού χρησιμοποιείται για την επικάλυψη δακτυλίων εμβόλου και συγχρονισμού σε εφαρμογές αυτοκινήτων. Παρομοίως, θερμική επίστρωση ψεκασμού χρησιμοποιείται επίσης στην εφαρμογή αεροδιαστημικής για την επικάλυψη πτερυγίων στροβίλου κινητήρα και την προστασία από ακραίες θερμοκρασίες, καθώς και για την εξασφάλιση αυξημένης αξιοπιστίας για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. Αυτές οι επικαλύψεις αντικαθιστούν την επίστρωση σκληρού χρωμίου ως την προτιμώμενη μέθοδο επίστρωσης για να προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση. Αυτός ο παράγοντας αναμένεται να οδηγήσει στην ανάπτυξη της αγοράς.

Εταιρείες όπως Praxair Surface Technologies, Inc (US), BodyCote (UK), OerlikonMetco (Switzerland), Surface Technology (UK), HC StarckGmbh (Γερμανία), FW Gartner Thermal Spraying (US), Arc Spray (Pty) Ltd (South Africa), Metallisation Limited (UK), Plasma-Tec, Inc. (US), C&M Technologies GmbH (Γερμανία), AMETEK Inc. (US), Flame Spray SpA (Ιταλία), BryCoat Inc. (US), Thermal Spray Technologies , Inc. (tst) (Η.Π.Α.) είναι οι κορυφαίοι παίκτες στην αγορά θερμικών επικαλύψεων ψεκασμού παγκοσμίως.

Αγοράστε τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100442/

Η Βόρεια Αμερική είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής στην αγορά επικαλύψεων θερμικού ψεκασμού. Αυτή η ανάπτυξη οφείλεται κυρίως στην αυξανόμενη αστικοποίηση και τον εκσυγχρονισμό, στην αύξηση του προσωπικού διαθέσιμου εισοδήματος και στην αυξανόμενη ζήτηση από διάφορες βιομηχανίες τελικής χρήσης όπως η αεροδιαστημική. Επίσης, η εύκολη διαθεσιμότητα πρώτων υλών στην περιοχή αναμένεται να οδηγήσει στην ανάπτυξη της αγοράς θερμικών επικαλύψεων. Οι ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος συνεισφέρων στην αγορά θερμικών ψεκασμών στην περιοχή. Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να καταγράψει το υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *