Επισκόπηση της αγοράς θεραπείας προσώπου που προβλέπεται να αποκτήσει σημαντική αξία έως το 2028

Οι περιποιήσεις προσώπου είναι περιποίηση δέρματος μασάζ ελίτ που θα κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται και να αισθάνεται υπέροχο. Η ωρίμανση του δέρματος καθαρίζεται, βράζεται στον ατμό και ζυμώνεται μέσα σε μια περιποίηση προσώπου. Ένα στρώμα απολέπισης για ωρίμανση του δέρματος χρησιμοποιείται για τη μείωση των γραμμών και των ρυτίδων. Σε περίπτωση που ένα κάλυμμα είναι συνδεδεμένο, θα εκκενωθεί μετά τον κατάλληλο χρόνο και θα συνδεθεί μια κρέμα ή αλάτι για τη θεραπεία του δέρματος.

Τα διαφημιστικά gadgets περιποίησης προσώπου παρουσίασαν έντονη ανάπτυξη τα τελευταία δύο χρόνια λόγω διαφόρων παραγόντων, για παράδειγμα, της αναπτυσσόμενης διακριτικής ταμειακής ροής των αστικών αγοραστών και της αυξανόμενης τάσης των αγοραστών να δαπανήσουν επεκτεινόμενα ποσά σε αποκαταστατικά φάρμακα. Η ανάπτυξη στην αγορά θεραπείας προσώπου αυξάνεται λόγω της αυξανόμενης υγιούς οικονομικής ανάπτυξης που παρατηρείται στις αναπτυσσόμενες χώρες, γεγονός που οδηγεί περαιτέρω σε επίπεδα διαθέσιμου εισοδήματος και αλλαγή τρόπου ζωής. Η πρώιμη έναρξη της γήρανσης, παρότρυνε περαιτέρω την εμφάνιση για λιγότερο επώδυνες μεθόδους αναζωογόνησης, ώστε να παραμείνει νέος. Ωστόσο, η έλλειψη εκπαιδευμένων επαγγελματιών σε συνδυασμό με περιορισμένα τεκμηριωμένα στοιχεία κλινικής αποτελεσματικότητας, είναι μερικοί παράγοντες που αποτρέπουν την ανάπτυξη της αγοράς.

Η παγκόσμια αγορά θεραπείας προσώπου μπορεί να κατατμηθεί με βάση τον τύπο προϊόντος, την τελική χρήση και, την ένεση και τη γεωγραφία. Με βάση τον τύπο του προϊόντος, η αγορά χωρίζεται σε συσκευές με λέιζερ, συσκευές RF, συσκευές υπερήχων και άλλες. Το τμήμα συσκευών με λέιζερ αντιπροσώπευε το υψηλότερο μερίδιο αγοράς το 2016 και αναμένεται να συνεχίσει την κυριαρχία του κατά την περίοδο πρόβλεψης. Με βάση την τελική χρήση, η αγορά χωρίζεται ως κλινικές δερματολογίας και κλινικές ομορφιάς. Με βάση τη γεωγραφία, η αγορά χωρίζεται σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό και Μέση Ανατολή &. Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να είναι η κορυφαία αγορά της παγκόσμιας αγοράς συσκευών θεραπείας προσώπου κατά τα προβλεπόμενα χρόνια λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για συσκευές περιποίησης προσώπου σε ανεπτυγμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100032/

Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες στην παγκόσμια αγορά θεραπείας προσώπου περιλαμβάνουν τις Solta Medical Inc., Lumenis Ltd., Cynosure Inc., Strata Skin Sciences Inc., Venus Concept Canada Corporation, Syneron Medical Ltd., Lutronic Corporation, Cutera Inc., Sciton Inc. ., Lynton Lasers Ltd., Alma Lasers Ltd. και Fotona dd

Τμηματοποίηση αγοράς

Αγορά ανά τύπο προϊόντος

Συσκευές με λέιζερ

o Συσκευές RF

o Συσκευές υπερήχων

o Άλλοι

Αγορά κατά την τελική χρήση

Κλινικές Δερματολογίας

o Κλινικές Ομορφιάς

Αγορά ανά γεωγραφία

• Βόρεια Αμερική

o ΗΠΑ

o Καναδάς

ή Μεξικό

• Ευρώπη

o ΗΒ

Γερμανία

η Γαλλία

o Υπόλοιπη Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

ή την Κίνα

o Ιαπωνία

η Ινδία

ή την Αυστραλία

o Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού

• Λατινική Αμερική

ή Βραζιλία

ή Χιλή

o Υπόλοιπο Λατινικής Αμερικής

• Μέση Ανατολή και Αφρική (MEA)

o Νότια Αφρική

της Σαουδικής Αραβίας

o Υπόλοιπο ΜΕΑ

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100032/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *