Modern Diplomacy Ελληνική Έκδοση

Επισκόπηση της αγοράς επιχειρηματικής ευφυΐας κατά Βιομηχανική αλυσίδα, πρώτες πρώτες ύλες και βιομηχανία

Η μέτρηση της παγκόσμιας αγοράς επιχειρηματικής ευφυΐας θα αυξηθεί από 23,10 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 37,38 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 5,56% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Διάφοροι παράγοντες, όπως το αυξανόμενο σημείο εστίασης στον ψηφιακό μετασχηματισμό, η αύξηση των επενδύσεων σε αναλυτικά στοιχεία, η αυξανόμενη ζήτηση για πίνακες ελέγχου για οπτικοποίηση αρχείων, βελτιώνουν την υιοθέτηση του cloud και αναμένεται αύξηση της παραγωγής στατιστικών για την ηλεκτρική ενέργεια η άνθηση της αγοράς Genius της επιχείρησης.

 

Οι εταιρείες εναλλακτικών λύσεων και επιχειρηματικών πληροφοριών υπόκεινται σε επιβράδυνση στην έκρηξη τους λόγω των κλειδαριών που επιβάλλονται παγκοσμίως. Οι επιστήμες υγείας και ύπαρξης και οι κλάδοι BFSI έχουν επηρεαστεί λιγότερο με τη βοήθεια του COVID-19 και συνεχίζουν την υιοθέτηση λύσεων Business Intelligence. Η αντιπολίτευση μεταξύ των βασικών προτιμήσεων επιχειρηματικής ευφυΐας αναμένεται να ενταθεί καθώς οι περισσότερες επερχόμενες εργασίες έχουν ανασταλεί λόγω της πανδημίας.

Λήψη δείγματος PDF @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100414/

 

Οι επιχειρήσεις έχουν ήδη αρχίσει να καταβάλλουν προσπάθειες για να επιστρέψουν στην καθημερινή και αντιμετωπίζουν μερικές προκλήσεις σε επίπεδο αγοραστή και επιχειρησιακού επιπέδου. Η ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών σε φράσεις βελτιστοποίησης των διαδικασιών, καθώς και η αύξηση των προβλημάτων ασφαλείας για συνδεδεμένα δίκτυα, η αύξηση των προβλημάτων συνδεσιμότητας και η μείωση των βιομηχανικών και κατασκευαστικών εργασιών, είναι μερικές από τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χρήση επιχειρήσεων.

Νέες πρακτικές, όπως η εργασία από το σπίτι και η κοινωνική απόσταση, οδήγησαν στην απαίτηση της παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης των ασθενών και των περιουσιακών στοιχείων και των έξυπνων τεχνολογιών κόστους, όπως και η βελτίωση των ψηφιακών υποδομών για την ανάπτυξη τεχνολογικής εμπειρογνωμοσύνης μεγάλης κλίμακας . Επιπλέον, η επιβολή κλειδαριών οδήγησε σε ένα πολλαπλασιαστικό κέντρο προσοχής σε λύσεις που βασίζονται σε cloud. Με μια εκτεταμένη εστίαση στην υγεία, υπήρξε μια αύξηση της ζήτησης για φορητές συσκευές που σχετίζονται με την υγεία.

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100414/

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Exit mobile version