Επισκόπηση αγοράς συστημάτων αυτοματοποιημένης αποθήκευσης και ανάκτησης από πληροφορίες αλυσίδας βιομηχανίας, πρώτες ύλες ανάντη και βιομηχανία κατάντη

Η αγορά ASRS εκτιμήθηκε σε 7,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027, με CAGR 8% από το 2020 έως το 2027.

Η βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου βιώνει μια άνθηση λόγω της άνευ προηγουμένου αύξησης του αριθμού των online αγοραστών μετά το ξέσπασμα του COVID-19. Η επιβολή των κανόνων κοινωνικής απόστασης, οι κλειδώσεις και άλλα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 οδήγησε τους καταναλωτές να επιλέξουν online αγορές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών (B2C) καθώς και αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ επιχειρήσεων (B2B). Η αύξηση των πωλήσεων B2C είναι ιδιαίτερα εμφανής στις διαδικτυακές πωλήσεις φαρμακευτικών προϊόντων, οικιακών ειδών και τροφίμων. Ωστόσο, μια τέτοια τεράστια ανάπτυξη στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει ασκήσει τεράστια πίεση για την παράδοση αντικειμένων εγκαίρως. Στο τρέχον σενάριο, η βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου βρίσκεται συνεχώς υπό την πίεση της προμήθειας και παράδοσης ενός τεράστιου αριθμού άρθρων εντός του καθορισμένου χρόνου. έτσι,

 

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100394/

Λόγω της έναρξης του COVID-19, οι κυβερνήσεις έχουν επιτρέψει σε έναν περιορισμένο αριθμό εργαζομένων να εργάζονται σε διάφορες εγκαταστάσεις. Αυτό οδήγησε στη μη διαθεσιμότητα εργατικού δυναμικού για την εκτέλεση ποιοτικών ελέγχων, επιθεωρήσεων και εργασιών συντήρησης. Δεδομένου ότι οι ASRS απαιτούν τεχνικά υγιείς εμπειρογνώμονες για λειτουργία, η τρέχουσα κατάσταση έχει προκαλέσει εμπόδιο στην ομαλή λειτουργία αυτών των συστημάτων. Ορισμένα MSME αναμένεται να χρησιμοποιούν συμβατικούς τρόπους αποθήκευσης και ανάκτησης έως ότου αντιμετωπιστεί η κατάσταση COVID-19.

Η αγορά κατεψυγμένων τροφίμων αναμένεται να σημειώσει σημαντική αύξηση του APAC τα επόμενα χρόνια. Η αυξημένη δημοτικότητα των κατεψυγμένων και κατεψυγμένων τροφίμων στο APAC αντικατοπτρίζει τις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις τροφίμων καθώς οι καταναλωτές γίνονται πιο εύποροι. Αυτό οδηγεί στην επέκταση της υποδομής για την υποστήριξη επιχειρήσεων ψυχρής αλυσίδας στην περιοχή. Η ανάπτυξη του τομέα της ψυχρής αλυσίδας μπορεί να αποδοθεί σε μεγάλο βαθμό στην παγκοσμιοποίηση, η οποία επιτρέπει την εισαγωγή και εξαγωγή ευπαθών τροφίμων, τις τεχνολογικές εξελίξεις στην αποθήκευση και τη μεταφορά ψυχρής αλυσίδας και την αυξανόμενη αποδοχή των κατεψυγμένων τροφίμων μεταξύ των καταναλωτών. Η τελευταία γενιά ASRS παρέχει μια μοναδικά ευέλικτη και αρθρωτή σχεδίαση, η οποία έχει δυνατότητα χειρισμού απομακρυσμένης παλέτας πολλαπλών φορτίων, ιδανική για αυτοματοποίηση κατάψυξης σε ψυχρό επίπεδο (28C)

Οι παίκτες ASRS έχουν εφαρμόσει διάφορους τύπους οργανικών και ανόργανων αναπτυξιακών στρατηγικών, όπως συμβόλαια και συνεργασίες, λανσάρισμα προϊόντων, εξαγορές και επεκτάσεις, για να ενισχύσουν τις προσφορές τους στην αγορά. Daifuku (Ιαπωνία), Kardex (Ελβετία), Murata Machinery (Ιαπωνία), SSI Schaefer (Γερμανία), TGW Logistics (Αυστρία), KION (Γερμανία), KUKA (Γερμανία), Toyota Industries (Ιαπωνία), BEUMER (Γερμανία), KNAPP (Αυστρία), Mecalux (Ισπανία) και (Ιταλία) είναι οι παίκτες στην αγορά ASRS.

Η αγορά ASRS στο APAC, με επικεφαλής την Κίνα και την Ιαπωνία, αναμένεται να αυξηθεί με τον υψηλότερο ρυθμό κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η ραγδαία ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας, των τροφίμων και ποτών και των βιομηχανιών υγειονομικής περίθαλψης σε αναδυόμενες οικονομίες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, η Αυστραλία και η Νότια Κορέα συνέβαλαν στην ανάπτυξη της αγοράς ASRS στο APAC. Λόγω της εκδήλωσης του COVID-19, η περιοχή APAC υφίσταται τεράστιες οικονομικές απώλειες. Ο κόμβος παραγωγής Chinathe της Asiahas ανέστειλε τις περισσότερες παραγωγικές του δραστηριότητες. Διάφορες αποθήκες στη χώρα είναι κλειστές λόγω έλλειψης κατασκευής και έλλειψης εργατικού δυναμικού. Η πανδημία COVID-19 διέκοψε την αλυσίδα εφοδιασμού διαφόρων βιομηχανιών. Αυτό οδήγησε στην προσωρινή μείωση της ζήτησης για ASRS

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100394/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *