Επιπτώσεις Covid-19 στην αγορά συστημάτων χύτευσης μετάλλων | Ανάλυση παγκόσμιας βιομηχανίας, τμήματα, κορυφαίοι παίκτες, προγράμματα οδήγησης και τάσεις έως το 2028

Η αγορά μετάλλων χύτευσης εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 23,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και προβλέπεται να αυξηθεί με CAGR 9,1% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης, να φθάσει τα 41 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027. Η αυξανόμενη ζήτηση για χύτευση από τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας αναμένεται να οδηγήσει ανάπτυξη της αγοράς κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Η χύτευση μετάλλων είναι μια από τις δημοφιλείς διαδικασίες κατασκευής και περιλαμβάνει την έκχυση λειωμένου μετάλλου σε ένα καλούπι με άμμο ή άμμο για να πάρει το επιθυμητό σχήμα. Οι υλικοί τύποι μετάλλων που χρησιμοποιούνται στη χύτευση μετάλλων περιλαμβάνουν γκρι σίδηρο, όλκιμο σίδηρο, αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και κράμα χαλκού.

Η ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς χύτευσης μετάλλων καθοδηγείται από την αυξανόμενη ζήτηση για μέταλλα όπως το αλουμίνιο και το μαγνήσιο στις μεγάλες βιομηχανίες τελικής χρήσης όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η αεροδιαστημική και η άμυνα, καθώς και τα κτίρια και κατασκευές. Η ζήτηση για αλουμίνιο αυξάνεται με σημαντικό ρυθμό λόγω των ανώτερων ιδιοτήτων του, όπως η υψηλή αναλογία αντοχής προς βάρος, το ελαφρύ, η ολκιμότητα, η αντοχή στη διάβρωση, η ανακύκλωση και η ηλεκτρική & θερμική αγωγιμότητα. Η αυξανόμενη χρήση αλουμινίου στα αυτοκίνητα λόγω της αύξησης της ζήτησης ελαφρών και αποδοτικών καυσίμων οχημάτων για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα αναμένεται να ενισχύσει την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς. Επιπλέον, η αυξανόμενη παραγωγή και πώληση αυτοκινήτων, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας, αναμένεται να τροφοδοτήσει τη ζήτηση για διαφορετικά μέταλλα, ιδίως αλουμίνιο,

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100560/

Η ανάπτυξη των μεγάλων βιομηχανιών τελικής χρήσης, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, τα κτίρια και οι κατασκευές, η αεροδιαστημική και η άμυνα, και η ηλεκτρική και ηλεκτρονική καθοδηγούν τη ζήτηση για μέταλλα, και συνεπώς χύτευση μετάλλων. Αν και η ζήτηση για αλουμίνιο αυξάνεται σημαντικά στην αυτοκινητοβιομηχανία, η ζήτηση για μαγνήσιο είναι επίσης πιθανό να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια λόγω της ελαφρής του ιδιότητας. Επίσης, με την ανάπτυξη προηγμένου χάλυβα υψηλής αντοχής, η ζήτηση για χάλυβα αυξάνεται επίσης στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ως εκ τούτου, η αυξανόμενη χρήση μετάλλων στην αυτοκινητοβιομηχανία για την κατασκευή διαφορετικών εξαρτημάτων αυτοκινήτων είναι πιθανό να ενισχύσει την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς χύτευσης μετάλλων.

Με την αύξηση των οικιστικών και μη οικιστικών κατασκευαστικών δραστηριοτήτων, η ζήτηση για μέταλλα όπως ο χάλυβας και το αλουμίνιο είναι πιθανό να αυξηθεί στον κατασκευαστικό κλάδο. Ο χάλυβας χρησιμοποιείται κυρίως λόγω της αντοχής, της ευελιξίας και της ανθεκτικότητάς του στη διαδικασία, όπως άκαμπτο πλαίσιο, στέγες, κελάρια, οροφές, επένδυση, εξοπλισμός θέρμανσης & ψύξης, ράφια, σκάλες για κτίρια και ράβδους, πλάκες, σιδηροδρομικές γραμμές και υπόγειους αγωγούς . Το αλουμίνιο, από την άλλη πλευρά, βρίσκει διαδικασία σε παράθυρα, στέγες, επένδυση, τοιχοποιία & υαλοπίνακες, προκατασκευασμένα κτίρια, εξαρτήματα καταστημάτων και χωρίσματα.

Η ζήτηση για μεταλλικά προϊόντα δομικών κατασκευών αυξάνεται στις αναπτυσσόμενες οικονομίες όπως η Ινδία, η Κίνα, η Ταϊλάνδη και η Ινδονησία λόγω της αυξανόμενης κατασκευαστικής βιομηχανίας σε αυτές τις χώρες, της αυξανόμενης κατασκευής κατοικιών, της αύξησης του πληθυσμού και της αύξησης του κατά κεφαλήν διαθέσιμου εισοδήματος. Η αύξηση των επενδύσεων από κυβερνήσεις σε εμπορικές κατασκευές για ανάπτυξη υποδομής σε διάφορες χώρες όπως η Ταϊλάνδη, η Ινδονησία και η Μαλαισία είναι επίσης πιθανό να οδηγήσουν τη ζήτηση για χάλυβα και αλουμίνιο, η οποία αναμένεται να ενισχύσει την ανάπτυξη της αγοράς χύτευσης μετάλλων τα επόμενα χρόνια.

Οι βασικοί παίκτες στην παγκόσμια αγορά χύτευσης μετάλλων είναι οι Endurance Technologies Limited (Ινδία), Georg Fischer Ltd (Ελβετία), Ryobi Limited (Ιαπωνία), Dynacast (ΗΠΑ), Precision Castparts Corp (ΗΠΑ), GIBBS (ΗΠΑ), Alcast Technologies ( Canada, Ahresty Wilmington Corporation (US), FORCEBEYOND (US) και Reliance Foundry Co. Ltd (Canada), μεταξύ άλλων.

Η Ασία Ωκεανία αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά χύτευσης μετάλλων, όσον αφορά τον όγκο και την αξία κατά την περίοδο επανεξέτασης. Η περιοχή της Ασίας Ωκεανίας αναμένεται να είναι η πιο ελπιδοφόρα αγορά χύτευσης μετάλλων τα επόμενα οκτώ χρόνια λόγω της αυξημένης παραγωγής επιβατικών αυτοκινήτων καθώς και ηλεκτρικών οχημάτων. Η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος κόμβος αυτοκινήτων στην περιοχή λόγω της παρουσίας πολλών τοπικών και διεθνών OEM, όπως Brilliance Auto, JAC Motors, SAIC Motor, Volkswagen και General Motors.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100560/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *