Επαγγελματική έρευνα αγοράς πλυσίματος χεριών, επισκόπηση Finanacial, αναδυόμενες εφαρμογές 2020 (Unilever, Procter & Gamble, Blue Moon)

Επαγγελματική έρευνα αγοράς πλυσίματος χεριών, επισκόπηση Finanacial, αναδυόμενες εφαρμογές 2020 (Unilever, Procter & Gamble, Blue Moon)

Το παγκόσμιο μέγεθος της αγοράς πλυσίματος χεριών εκτιμάται ότι αντιπροσωπεύει αξία 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2020 και αναμένεται να αυξηθεί σε CAGR 6,6% από το 2020, να φθάσει σε αξία 4,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2027. Αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον ρόλο της υγιεινής των χεριών στον έλεγχο των λοιμώξεων είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που οδηγούν την αγορά. Επιπλέον, μια αύξηση στον αριθμό των ασθενειών που μοιάζουν με γρίπη, όπως το COVID-19, αυξάνει τη σημασία των τακτικών πρακτικών πλυσίματος χεριών μεταξύ των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Η αυξανόμενη ανάγκη για συχνή συμπεριφορά στο πλύσιμο των χεριών έχει θέσει τον τόνο για την αγορά.

Έρευνες από μεγάλο αριθμό γνωστών ινστιτούτων υγειονομικής περίθαλψης αποδεικνύουν ότι ο καθαρισμός χεριών μειώνει την εξάπλωση όλων των τύπων μικροβίων. Σύμφωνα με τις συστάσεις του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), πρέπει να πλένετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό όποτε είναι δυνατόν, καθώς ο τακτικός καθαρισμός μειώνει τις ποσότητες μικροβίων και χημικών στα χέρια. Παρομοίως, με βάση μια πρόσφατη έρευνα σχετικά με το COVID-19 από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) τον Φεβρουάριο του 2020, η βελτίωση των ποσοστών πλύσης χεριών από ταξιδιώτες που διέρχονται από μόλις 10 από τα κορυφαία αεροδρόμια του κόσμου θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά την εξάπλωση πολλών μολυσματικών ασθένειες.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100452/

Τα προϊόντα πλυσίματος των χεριών έχουν προσελκύσει τους καταναλωτές, καθώς αυτά τα προϊόντα έχουν θεωρηθεί ότι έχουν μεγαλύτερη επίδραση στην παροχή βαθιού καθαρισμού σε σύγκριση με άλλα απολυμαντικά και απολυμαντικά με βάση το αλκοόλ. Σύμφωνα με έρευνα του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS), τα απολυμαντικά χεριών μπορούν να μειώσουν τον αριθμό των μικροβίων στα χέρια σε ορισμένες καταστάσεις, ωστόσο, δεν εξαλείφουν όλους τους τύπους μικροβίων, όπως το cryptosporidium, norovirus και το clostridium difficile, το οποίο μπορεί να προκαλέσει σοβαρή διάρροια. Από την άλλη πλευρά, το πλύσιμο μειώνει σίγουρα τις μέγιστες ποσότητες μικροβίων, φυτοφαρμάκων, βρωμιάς και μετάλλων από το χέρι.

Οι κατασκευαστές προϊόντων πλυσίματος χεριών προσπαθούν συνεχώς να κάνουν τα προϊόντα τους ελκυστικά σε μια μεγάλη καταναλωτική βάση εστιάζοντας στην ενσωμάτωση φιλικών προς τη γη και φυτικών συστατικών στο προϊόν. Για παράδειγμα, η επωνυμία της εταιρείας Caldrea Mrs. Meyers Clean Day προσφέρει υγρό σαπούνι χειρός φτιαγμένο με αιθέρια έλαια, αλόη βέρα και ελαιόλαδο, καθώς και καθαρό άρωμα λουλουδιών, όπως λεβάντα και τριαντάφυλλο. Αυτό συμβαδίζει με την αυξανόμενη αποδοχή των φυσικών προϊόντων σε άλλες βιομηχανίες, όπως η βιομηχανία τροφίμων και ποτών και προσωπικής φροντίδας. Επιπλέον, η λέξη οργανική από μόνη της υπήρξε ένας από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν στις πωλήσεις αυτών των προϊόντων.

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100452/

Οι υπεραγορές εμφανίστηκαν ως το μεγαλύτερο κανάλι διανομής με ποσοστό άνω του 39,0% των συνολικών εσόδων το 2019. Αυτά τα καταστήματα προσελκύουν μεγάλο αριθμό καταναλωτών και συνήθως βρίσκονται στα κεντρικά μέρη της πόλης. Οι καταναλωτές επισκέπτονται γενικά αυτά τα καταστήματα τα σαββατοκύριακα και τις αργίες με σκοπό την πλήρη αγορά οικιακών και τείνουν επίσης να αγοράζουν προϊόντα περιποίησης δέρματος και προσωπικής υγιεινής.

Η εμπορική κατηγορία οδήγησε την αγορά πλυσίματος χεριών και αντιπροσώπευε πάνω από το 61,0% των παγκόσμιων εσόδων το 2019. Ένας αυξανόμενος αριθμός νοσοκομείων, κέντρων υγειονομικής περίθαλψης και εστιατορίων είναι ένας σημαντικός παράγοντας που ενισχύει την ανάπτυξη των τομέων. Η συνήθης πρακτική του πλυσίματος των χεριών πριν από τη θεραπεία του πρώτου ασθενούς, μεταξύ κάθε ασθενούς και κατά τη λήξη της ημέρας έχει θεωρηθεί ως αποτελεσματικό μέτρο για τη διακοπή της μεταφοράς μικροβίων και παθογόνων από όλους τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας.

Η Ασία-Ειρηνικός αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο άνω του 32,0% το 2019. Η αύξηση των περιπτώσεων ασθενειών, όπως η γρίπη, στην περιοχή είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που τροφοδοτούν την ανάπτυξη της αγοράς. Σύμφωνα με έκθεση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων του Δεκεμβρίου 2017, τα ποσοστά θανάτου λόγω καταστάσεων που σχετίζονται με τη γρίπη έχουν αυξηθεί σημαντικά στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπως η Ινδονησία, η Μαλαισία, η Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ. Ο σωστός καθαρισμός των χεριών μέσω τακτικού πλυσίματος χεριών μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο αυτών των μεταδοτικών ασθενειών.

Η Ευρώπη αναμένεται να επεκταθεί με τον ταχύτερο CAGR 6,6% από το 2020 έως το 2027 ως αποτέλεσμα της μεταβαλλόμενης απόψεως των καταναλωτών ως προς την υγιεινή των χεριών και τη γενική υγεία λόγω των πρόσφατων περιπτώσεων εξάπλωσης ιών COVID-19 στην περιοχή. Επιπλέον, ιστορικά, αυτή η περιοχή είναι επιρρεπής σε ασθένειες, όπως η γρίπη των πτηνών και η νόσος H1N1, αυξάνοντας έτσι σημαντικά τη ζήτηση για προϊόντα πλυσίματος χεριών.

Οι βασικοί παίκτες είναι: Unilever; Procter & Gamble; Johnson & Johnson Services, Inc.; Reckitt Benckiser; Lion Corporation; Η εταιρεία Caldrea; Henkel Corporation; 3Μ; Medline Industries, Inc.; και Amway.

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *