Εξέλιξη τεχνολογίας αγοράς έξυπνων τερματικών μονάδων και τάσεις 2021 έως 2028

Η απομακρυσμένη μονάδα τερματικού (RTU) είναι μια συσκευή ελέγχου που βοηθά τον κύριο εξοπλισμό, SCADA, να παρακολουθεί και να επικοινωνεί με συσκευές στο δίκτυο που βρίσκονται σε διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες. Αυτά χρησιμοποιούνται σε μια ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών συσκευών και εξοπλισμού αυτοματισμού οπουδήποτε. Το SCADA είναι υποχρεωτικό για προβολή και έλεγχο του εξοπλισμού μαζί με τη συλλογή δεδομένων από επιτόπιο εξοπλισμό και την επικοινωνία των εντολών της κύριας συσκευής. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω ενσύρματης σύνδεσης (τηλεφωνική γραμμή, καλώδια ή Ethernet) ή ασύρματη σύνδεση. Τα δεδομένα αποστέλλονται στον χειριστή έτσι ώστε να γνωρίζουν την πλήρη κατάσταση του πλέγματος και να κάνουν ρυθμίσεις στο πλέγμα. Οι έξυπνες απομακρυσμένες μονάδες τερματικών αναπτύσσονται σε υποσταθμούς για να αυξήσουν τον αυτοματισμό, γεγονός που οδηγεί στην ιδανική κατανομή ισχύος.

Οι RTU μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας και διανομής νερού και στην παρακολούθηση και τον έλεγχο των γραμμών πετρελαίου και φυσικού αερίου, της ισχύος και της ενέργειας.

Η αγορά του Intelligent Remote Terminal Unit σημειώνει έντονη ανάπτυξη λόγω της αύξησης των διασυνοριακών διασυνδέσεων, του αυξανόμενου εκσυγχρονισμού του δικτύου και της αύξησης της παρακολούθησης του δικτύου. Επιπλέον, η συνεχής αύξηση της αυτοματοποίησης των διαδικασιών είναι ένας από τους βασικούς οδηγούς ευκαιρίας ανάπτυξης για αυτήν την αγορά. Η αυξανόμενη χρήση έξυπνων απομακρυσμένων τερματικών σε πλατφόρμες ξηράς και ξηράς, τοποθεσίες ορυχείων και βοηθήματα πλοήγησης εναέριας κυκλοφορίας και συστήματα παρακολούθησης του περιβάλλοντος αναμένεται περαιτέρω να οδηγήσουν την ανάπτυξη της αγοράς. Επιπλέον, η παρουσία βιομηχανιών πετρελαίου και φυσικού αερίου στις περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης ενισχύει επίσης τη ζήτηση για ITRU σε αυτές τις περιοχές. Ωστόσο, το γεγονός ότι αυτή η συχνή αναβάθμιση παλαιών συστημάτων SCADA και υψηλού κεφαλαίου στα αρχικά στάδια αναμένεται να αποτρέψει την ανάπτυξη της αγοράς σε κάποιο βαθμό.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100234/

Η αγορά έχει κατατμηθεί με βάση τον τελικό χρήστη και την περιοχή. Με βάση τον τελικό χρήστη, η αγορά κατατάσσεται ως τομέας νερού και λυμάτων, τομέας πετρελαίου και φυσικού αερίου, τομέας ηλεκτρικής ενέργειας. Με βάση την περιοχή, η παγκόσμια αγορά έξυπνων τερματικών μονάδων μπορεί να χωριστεί σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική, Βόρεια Αμερική και Ασία-Ειρηνικό. Η έντονη ζήτηση στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς κινητήριους παράγοντες για τη συνολική ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς. Εκτός αυτού, αυτή η ανάπτυξη αναγνωρίζεται στην ταχεία ψηφιοποίηση, ιδίως σε αναδυόμενες οικονομίες όπως η Ινδία σε συνδυασμό με την ταχεία εκβιομηχάνιση. Οι αγορές σε διάφορες αναπτυσσόμενες οικονομίες, όπως η Βραζιλία, η Ρωσία και η Κορέα, μεταξύ άλλων αναμένεται επίσης να σημειώσουν ταχεία ανάπτυξη κατά την περίοδο των προβλέψεων. Επιπροσθέτως,

Οι βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις βασικές στρατηγικές της αγοράς, όπως συγχωνεύσεις, συνεργασίες, συνεργασίες και εξαγορές, προκειμένου να διατηρήσουν την πρόσφυση στην συνεχώς ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Επιπλέον, στοχεύουν να κερδίσουν τους τοπικούς παίκτες για να ενισχύσουν την καλή θέληση τους και να εμπλουτίσουν την εμβέλειά τους στην παγκόσμια αγορά. Μερικοί από τους βασικούς παίκτες στην παγκόσμια αγορά περιλαμβάνουν τα ABB, GE Grid Solutions, Honeywell, Schneider, Siemens Energy, Emerson, Advantech, Enbase Energy Technology, PT Arliscoputra Hantama, Yokogawa Electric.

Η παγκόσμια αγορά Intelligent Remote Terminal Unit έχει κατατμηθεί

Από τον τελικό χρήστη:

• Τομέας νερού και λυμάτων

• Τομέας πετρελαίου και φυσικού αερίου

• Τομέας ισχύος

Ανά περιοχή:

• Ευρώπη

• Λατινική Αμερική

• Μέση Ανατολή και Αφρική

• Βόρεια Αμερική

• Ασία Ειρηνικού

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100234/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *