Εικονικές επισκέψεις στις ΗΠΑ Παίκτες, Αγορά, Τάση, Τμηματοποίηση και Πρόβλεψη για το 2027

Το μέγεθος της αγοράς εικονικών επισκέψεων στις ΗΠΑ εκτιμήθηκε σε 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φτάσει τα 24,7 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 27,5% από το 2020 έως το 2027. Αύξηση του αριθμού των τηλεθεραπευτικών / εικονικών επισκέψεων κατά τη διάρκεια η πανδημία COVID και η εισαγωγή προηγμένων τεχνολογιών ήχου-βίντεο είναι μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που οδηγούν την αγορά.

Επιπλέον, η αυξανόμενη χρήση των smartphone και η αυξανόμενη υιοθέτηση της τεχνολογίας 4G / 5G αυξάνει περαιτέρω την υιοθέτησή της στον πληθυσμό των ασθενών. Το 2020, περίπου 102,8 εκατομμύρια άνθρωποι ζήτησαν εικονική υγειονομική βοήθεια. Η πρόσβαση σε αγροτικές περιοχές, η εξοικονόμηση κόστους, η αυτόματη τήρηση αρχείων και ο εικονικός χώρος αναμονής για την αποφυγή εξάπλωσης μολύνσεων είναι παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη της αγοράς. Επιπλέον, η αυξανόμενη κρίση στην πρόσβαση στη φροντίδα είναι πιθανό να δημιουργήσει ευκαιρίες για εικονικές επισκέψεις στη χώρα. Ωστόσο, οι εικονικές επισκέψεις παρέχουν περιορισμένη φυσική εξέταση, συνεπάγονται υψηλές επενδύσεις σε εξοπλισμό, είναι ευάλωτες σε τεχνικές δυσλειτουργίες, έλλειψη αποδοχής από τον πάροχο και έχουν προβλήματα ασφάλειας και απορρήτου. Αυτοί οι παράγοντες είναι πιθανό να περιορίσουν την ανάπτυξη της αγοράς.

Επιπλέον, η αύξηση του αριθμού των κυβερνητικών πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη προγραμμάτων τηλε-υγείας αναμένεται να προωθήσει την ανάπτυξη της αγοράς. Για παράδειγμα, το 2018, το Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων των ΗΠΑ επέκτεινε τις προσφορές τηλεθεραπείας, επιτρέποντας στους γιατρούς, τις νοσοκόμες και άλλους παρόχους τους να διαχειρίζονται περίθαλψη μέσω της τηλεθεραπείας ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους στις ΗΠΑ. Ομοίως, τον Μάρτιο του 2020, η Medicare επέκτεινε τις υπηρεσίες τηλεθεραπείας ως απάντηση στο ξέσπασμα COVID-19 στη χώρα. Ως εκ τούτου, τέτοιες αυξανόμενες κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις αναμένεται να τροφοδοτήσουν τη ζήτηση τα επόμενα χρόνια.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100603/

Με βάση τον τύπο υπηρεσίας, το τμήμα διαχείρισης του κρυολογήματος και της γρίπης κυριάρχησε στην αγορά εικονικών επισκέψεων με μερίδιο 30,3% το 2020. Το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς οφείλεται στην αύξηση της ζήτησης των ασθενών για άμεση φροντίδα, αποφεύγοντας την εξάπλωση λοιμώξεων σε αίθουσες αναμονής σε νοσοκομεία άλλες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Επιπλέον, η συμπεριφορική υγεία αναμένεται να είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα κατά την περίοδο πρόβλεψης. Αυτή η ανάπτυξη μπορεί να αποδοθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις εικονικής φροντίδας από άκρο σε άκρο για διάφορες συμπεριφορές υγείας, όπως κατάθλιψη, θλίψη και απώλεια, άγχος, διπολική, υποστήριξη LGBTQ, ζητήματα σχέσεων, διαταραχές πανικού, διαχείριση στρες, τραύμα, διαταραχή μετατραυματικού στρες και εθισμός.

Με βάση τον τύπο του εμπορικού προγράμματος, ο τομέας των αυτοχρηματοδοτούμενων / ASO ομίλων κάλυψε το υψηλότερο μερίδιο εσόδων 33,3% το 2020 στην αγορά εικονικών επισκέψεων στις ΗΠΑ. Αυτό οφείλεται σε παράγοντες όπως, η αυξανόμενη επικράτηση χρόνιων ασθενειών, το αυξανόμενο κόστος της υγειονομικής περίθαλψης και η αυξανόμενη ζήτηση για προσιτές λύσεις υγειονομικής περίθαλψης.

Όσον αφορά τα έσοδα, η αγορά εικονικών επισκέψεων της Βόρειας Αμερικής ανήλθε σε 986,41 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2017, η οποία είναι η υψηλότερη μεταξύ όλων των περιοχών που αναφέρονται στην έκθεση και αναμένεται να επεκταθεί με CAGR 25,8% ΑΠΟ 2017-2027. Η αυξανόμενη κρίση της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη, η έλλειψη χώρου και ο διαθέσιμος χρόνος είναι μερικοί από τους παράγοντες που οδηγούν την αγορά. Δεδομένου ότι η Βόρεια Αμερική λειτουργεί ως καταλύτης για σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις με σημαντικές ευκαιρίες στην Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη, η εφαρμογή και η κατανάλωση νεότερων τεχνολογιών είναι υψηλότερη στην περιοχή. Η διαθεσιμότητα εκπαιδευμένου εργατικού δυναμικού και άλλων απαραίτητων πόρων οδηγεί επίσης στην ανάπτυξη. Ο Καναδάς αναπτύσσεται επίσης ως τεχνολογικό κέντρο με αυξανόμενες ευκαιρίες και ανάπτυξη σε cloud, ασφάλεια πληροφορικής και λογισμικό.

Μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες στην αγορά εικονικών επισκέψεων στις ΗΠΑ περιλαμβάνουν: Teladoc, Inc., American Well Corporation, MDLive, Doctor on Demand, Inc., Zipnosis, MeMD, HealthTap, Vidyo, Inc., eVisit Telemedicine Solution, PlushCare, Inc.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100603/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *