Διάμετρος σηματοδότησης αγοράς Παρουσιάζοντας τη νέα δυναμική της βιομηχανίας μέσω της ανάλυσης Swot 2021

Η αγορά σηματοδότησης διαμέτρουεκτιμάται σε 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φτάσει τα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027 · αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 7,3% από το 2020 και το 2027. Η μαζική διείσδυση των smartphone και ο γρήγορος πολλαπλασιασμός των έξυπνων συσκευών, σε συνδυασμό με τη συνεχή υιοθέτηση του 4G, αύξησαν την κυκλοφορία δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Επίσης, οι εφαρμογές τύπου κλικ για σύνδεση αυξάνονται σημαντικά, δημιουργώντας σημαντική επισκεψιμότητα. Η αύξηση της συμφόρησης δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα στα δίκτυα LTE παγκοσμίως και δημιουργεί πλέγμα σηματοδότησης. Ως εκ τούτου, για την επίτευξη του βέλτιστου δικτύου LTE καθώς και για τη διασφάλιση βελτιωμένης εμπειρίας χρήστη, η αποτελεσματική δρομολόγηση πληροφοριών σηματοδότησης σε δίκτυα 3G και 4G είναι εξαιρετικά σημαντική. Τα προϊόντα σηματοδότησης διαμέτρου απλοποιούν τη δομή του δικτύου και βελτιστοποιούν και δρομολογούν όλα τα δίκτυα επικοινωνίας σηματοδότησης IP με βάση τη διάμετρο.

Πρωτόκολλα σηματοδότησης όπως SS7, SIGTRAN, GTP και Διάμετρος δημιουργούν μια ισχυρή βάση για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, αυτά τα πρωτόκολλα σηματοδότησης έχουν σοβαρή αδυναμία ασφάλειας που εκμεταλλεύεται οι εισβολείς. Αν και αυτές οι επιθέσεις δεν πραγματοποιούνται σε πολύ μεγάλη κλίμακα, μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τους μεμονωμένους συνδρομητές.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100458/

Εκτός από τα πρωτόκολλα σηματοδότησης, με μεγαλύτερο αριθμό πελατών και περισσότερα δίκτυα, τα στοιχεία των παρόχων κινητής τηλεφωνίας εκτίθενται σε εξωτερικά δίκτυα. Οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών, οι πάροχοι υπηρεσιών τοποθεσίας και οι πάροχοι περιεχομένου χρησιμοποιούν επίσης πρόσβαση διασύνδεσης. Οι περισσότερες από τις διαδικτυακές επιθέσεις πραγματοποιούνται σε επίπεδο παρόχου και οι συνδρομητές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να προστατευθούν.

Ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας υιοθετεί υπηρεσίες 4G / LTE τόσο για οδηγούς όσο και για επιβάτες σε οχήματα με ζώνες Wi-Fi για τη συλλογή δεδομένων τηλεματικής. Με αυτό, η βιομηχανία επιδεικνύει νέες χρήσεις τεχνολογίας, με τα αυτόνομα αυτοκίνητα να αυξάνονται.

Αρκετές χώρες χρησιμοποιούν συστήματα πλοήγησης εντός οχημάτων για εφαρμογές διοδίων. Η εμφάνιση αυτόνομων και συνδεδεμένων οχημάτων και η ανάπτυξη δικτύων 5G θα επιτρέψει περαιτέρω την ταχύτερη επικοινωνία και τη χαμηλότερη καθυστέρηση, οδηγώντας έτσι σε βαριά κυκλοφορία δικτύων.

Η παγκόσμια αγορά σηματοδότησης διαμέτρου κυριαρχείται από Huawei (Κίνα), Oracle (ΗΠΑ), Ericsson (Σουηδία), Nokia (Φινλανδία), Cisco (ΗΠΑ). Οι άλλοι βασικοί παράγοντες σε αυτήν την αγορά περιλαμβάνουν εταιρείες όπως οι Dialogic (US), BroadForward (Netherlands), Diametriq (US) και Sinch (Sweden) Syniverse Technologies (US), F5 Networks (US).

Η αγορά του APAC αναμένεται να αυξηθεί στο υψηλότερο CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Αυτό οφείλεται στην ανάπτυξη υποδομής δικτύου σε αναπτυσσόμενες χώρες στο APAC. Για παράδειγμα, η Ινδονησία είναι μια τεράστια χώρα με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης του τομέα των τηλεπικοινωνιών. Η χώρα παρακολουθεί έναν αυξανόμενο αριθμό συνδρομητών 4G. Η πλειοψηφία του πληθυσμού της Ινδονησίας αναμένεται να χρησιμοποιήσει το Διαδίκτυο έως το 2022, που ήταν κάτω από το μισό του πληθυσμού το 2017. Με αυτό, η επισκεψιμότητα από κινητά αναμένεται να αυξηθεί έξι φορές από το 2017 έως το 2022. Το βίντεο για κινητά κερδίζει έλξη στο Χώρα; Ως εκ τούτου, η κυκλοφορία βίντεο IP αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια.

Αγορά αυτής της αναφοράς:  https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100458/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *