Δημόσια αγορά ασφάλειας και ασφάλειας για να σημειωθεί σημαντική αύξηση εσόδων έως το 2028

Δημόσια ασφάλεια και αγορά ασφάλειας , κατά τη διάρκεια της προβλεπόμενης περιόδου, ο τομέας της δημόσιας ασφάλειας και άμυνας προβλέπεται να αυξηθεί από 365,0 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 σε 516,5 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027, με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 7,2%. – απειλές τρομοκρατικών επιθέσεων και αυξανόμενα έργα υποδομής δημόσιας ασφάλειας για την ενίσχυση της αύξησης της ζήτησης για έξυπνες πόλεις.

Η ανάπτυξη στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας και ασφάλειας βασίζεται κυρίως στα ποσοστά παράνομων πράξεων και τρομοκρατικών απειλών, αυστηρότερων κυβερνητικών περιορισμών στη δημόσια ασφάλεια, αυξημένη ζήτηση για IoT στη δημόσια ασφάλεια, αυξανόμενα προγράμματα έξυπνων πόλεων και εξελίξεις στις δημόσιες τεχνολογίες ασφάλειας και προστασίας.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100500/

Οι αυξανόμενες κυβερνητικές προσπάθειες για ελαχιστοποίηση του χρόνου αντίδρασης και των ζημιών που προκύπτουν από ανθρωπογενείς και φυσικές καταστροφές αναμένεται επίσης να τροφοδοτήσουν την αύξηση της ζήτησης. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει δαπανήσει περίπου 81 δισεκατομμύρια δολάρια σε δημόσια προστασία και άμυνα έως το 2021, σύμφωνα με την Αμερικανική Εσωτερική Ασφάλεια.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100500/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *