Modern Diplomacy Ελληνική Έκδοση

Βρεφική φόρμουλα Market 2021 Outlook | Ανάλυση βιομηχανίας και πρόβλεψη ανάπτυξης έως το 2027

infant formula

infant formula

Η βρεφική συνταγή αναφέρεται γενικά σε έναν τύπο τροφίμου που βασικά έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις διατροφικές επιθυμίες των βρεφών ηλικιακών ομάδων μεταξύ μηδέν και δώδεκα μηνών. Το βρεφικό γάλα χρησιμοποιείται βασικά ως εναλλακτικό προϊόν του μητρικού μητρικού γάλακτος και αποτελείται από διάφορα βασικά συστατικά που υπάρχουν στο μητρικό γάλα. Η βρεφική φόρμουλα διατίθεται παγκοσμίως σε έτοιμες προς χρήση, σκόνες και υγρές μορφές. Διάφοροι τύποι βρεφικών παρασκευασμάτων όπως οργανική βρεφική φόρμουλα, πρεβιοτική βρεφική φόρμουλα, φόρμουλα χωρίς λακτόζη, φόρμουλα με βάση τη σόγια και βρεφική σύνθεση μη γενετικά τροποποιημένων οργανισμών είναι ευρέως διαθέσιμες στην παγκόσμια αγορά. Τα προϊόντα για βρέφη είναι κυρίως κατάλληλα για τα παιδιά που είναι κάτω των 1 έτους.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που τροφοδοτούν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς βρεφικών παρασκευασμάτωνείναι η ταχέως αυξανόμενη ανησυχία που σχετίζεται με την υγεία μεταξύ των εργαζόμενων γονέων Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους γονείς τείνουν προς τη βέλτιστη διατροφή και προϊόντα διατροφής για την υγεία, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματική ανάπτυξη και ανάπτυξη των μωρών τους. Εκτός από αυτό, οι γονείς επιλέγουν γενικά συσκευασμένες τροφές για τα μωρά τους και συσκευασμένα βρεφικά παρασκευάσματα ως υποκατάστατο του θηλασμού. Οι εργαζόμενοι γονείς είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν τα ακριβά και υψηλής ποιότητας προϊόντα παιδικής τροφής για να εξασφαλίσουν την αποτελεσματική τους ευημερία. Αυτή η ταχεία ανάπτυξη των διατροφικών ανησυχιών ενίσχυσε τους προμηθευτές και τους πωλητές βρεφικών παρασκευασμάτων για να εμφανιστούν με διάφορα βιολογικά και φυσικά προϊόντα που είναι συγκριτικά πιο θρεπτικά και ασφαλέστερα σε σύγκριση με άλλα συμβατικά τρόφιμα.

Η παγκόσμια αγορά για βρέφη μπορεί να ταξινομηθεί με βάση τον τύπο τροφίμων, τον τύπο προϊόντος, τη γεωγραφία και το κανάλι διανομής. Με βάση τον τύπο του προϊόντος, η παγκόσμια αγορά βρεφικών παρασκευασμάτων μπορεί να χωριστεί σε αρχική φόρμουλα γάλακτος, να ακολουθήσει τη φόρμουλα γάλακτος, τη φόρμουλα γάλακτος μικρών παιδιών και την ειδική φόρμουλα γάλακτος. Με βάση τον τύπο τροφής, η παγκόσμια αγορά βρεφικών παρασκευασμάτων μπορεί να διαχωριστεί σε αποξηραμένες παιδικές τροφές, παρασκευασμένες βρεφικές τροφές και γάλα. Με βάση το κανάλι διανομής, η παγκόσμια αγορά για βρέφη μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε εξειδικευμένα καταστήματα, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, φαρμακοποιό / φαρμακοποιό, διαδικτυακά καταστήματα και άλλα. Με βάση τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά για βρέφη μπορεί να χωριστεί σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και Ασία-Ειρηνικό.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100001/

Η ισχυρή ζήτηση, ιδίως στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού, αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς κινητήριους παράγοντες για τη συνολική ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς. Επιπλέον, η Κίνα αναμένεται περαιτέρω να αντιπροσωπεύει το υψηλότερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά και αναμένεται να διατηρήσει το προβάδισμά της στη συνολική ζήτηση κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στην ταχεία εκβιομηχάνιση και στην αύξηση της αστικοποίησης κατά τα τελευταία χρόνια. Οι αγορές σε διάφορες άλλες αναπτυσσόμενες οικονομίες, όπως η Ρωσία, η Βραζιλία, η Ινδονησία, η Πολωνία, η Αργεντινή, η Νέα Ζηλανδία, η Κορέα και η Ινδία, μεταξύ άλλων αναμένεται επίσης να σημειώσουν ταχεία ανάπτυξη καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Εξάλλου, Η αύξηση του κατά κεφαλήν διαθέσιμου εισοδήματος και η αύξηση της παγκόσμιας οικονομίας είναι επίσης ένας άλλος βασικός παράγοντας που αναμένεται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη των Βασικών παραγόντων που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις σημαντικές στρατηγικές της αγοράς, όπως εταιρικές σχέσεις, συγχωνεύσεις, συνεργασίες και εξαγορές για να διατηρηθεί η ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Επιπλέον, επικεντρώνονται στην προσπάθεια να κερδίσουν τους τοπικούς παίκτες για να ενισχύσουν την καλή θέληση τους, καθώς και να ενισχύσουν την εμβέλειά τους στην παγκόσμια αγορά.

Μερικοί από τους βασικούς παίκτες που εμπλέκονται στην παγκόσμια αγορά βρεφικών παρασκευασμάτων περιλαμβάνουν τα Arla Foods, Amara Baby Food, Baby Gourmet, Ella’s Kitchen Group, Friso, Green Monkey, Healthy Sprouts Foods, Hero Group, Morinaga, Meiji, Nurture (Happy Family), One Earth Farms, Parent’s Choice, Plum Organics, Sprout Foods και Stonyfield Farm μεταξύ άλλων.

Η παγκόσμια αγορά για βρέφη μπορεί να ταξινομηθεί

Με βάση τον τύπο προϊόντος

Με βάση τον τύπο τροφής

Με βάση το κανάλι διανομής

Με βάση τη γεωγραφία

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100001/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Exit mobile version