Βιομηχανική αγορά μπαταριών 2020: Πλήρης μελέτη διερευνά πώς θα αναπτυχθεί η βιομηχανία έως το 2027

Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς βιομηχανικών μπαταριών εκτιμήθηκε σε 18,23 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να αυξηθεί στα 28,35 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2027 με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 6,3% από το 2021 έως το 2027. Αύξηση της ζήτησης για εφεδρική ισχύ Ο βιομηχανικός τομέας σε συνδυασμό με τη ζήτηση μπαταριών σε εφαρμογή αποθήκευσης ενέργειας σε επίπεδο δικτύου οδηγεί την ανάπτυξη της αγοράς. Επιπλέον, η εκτεταμένη χρήση αυτών των μπαταριών σε διάφορες εφαρμογές, όπως η UPS και η κινητήρια δύναμη, αναμένεται να τροφοδοτήσει την επέκταση της αγοράς. Οι ΗΠΑ αντιπροσώπευαν το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς το 2019 στην περιφερειακή αγορά της Βόρειας Αμερικής και η τάση αναμένεται να συνεχιστεί κατά την περίοδο πρόβλεψης λόγω του αυξανόμενου πεδίου εφαρμογής προϊόντων στην επικοινωνία τηλεπικοινωνιών και δεδομένων, στην αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (ups) και άλλα.

Επιπλέον, η ισχυρή παρουσία μεγάλων κατασκευαστών, όπως οι Exide, Johnson Controls και Odyssey, στις ΗΠΑ αναμένεται να προωθήσει την ανάπτυξη της αγοράς στην περιοχή κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η αυξανόμενη ζήτηση περονοφόρων στις ΗΠΑ και τον Καναδά λόγω της αυξανόμενης μεταποιητικής βιομηχανίας σε συνδυασμό με τον αυξανόμενο αριθμό αποθηκών θα αυξήσει επίσης την ανάπτυξη της αγοράς, καθώς οι μπαταρίες μολύβδου-οξέος χρησιμοποιούνται σε μεγάλη κλίμακα για κινητήριες εφαρμογές, όπως το περονοφόρο όχημα στη μεταποιητική βιομηχανία .

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100543/

Η μπαταρία μολύβδου-οξέος αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο άνω του 47% το 2019 και εκτιμάται ότι είναι το κυρίαρχο τμήμα στην περίοδο πρόβλεψης. Οι μπαταρίες μολύβδου-οξέος βρίσκουν εφαρμογή σε συστήματα αδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS) καθώς παρέχουν υψηλή πυκνότητα ισχύος και αυξημένο προσδόκιμο ζωής. Ένα σύστημα UPS είναι ένας ηλεκτρικός εξοπλισμός που παρέχει τροφοδοσία όταν αποτύχουν οι κύριες πηγές ισχύος ή εισόδου. Η υψηλή ηλεκτρική διαχείριση των μπαταριών μολύβδου-οξέος αναμένεται να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη του τμήματος κατά την προβλεπόμενη περίοδο.

Χρησιμοποιούνται επίσης σε κινητικές εφαρμογές της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων περονοφόρων ανυψωτικών λόγω του χαμηλού κόστους, της αξιοπιστίας και της καθιερωμένης αλυσίδας εφοδιασμού. Η ταχεία εκβιομηχάνιση και ένας αυξανόμενος αριθμός κατασκευαστικών μονάδων αναμένεται να προωθήσουν την ανάπτυξη του τμήματος στο μέλλον. Η επέκταση του χώρου αποθήκης, ο αυξανόμενος τομέας του ηλεκτρονικού εμπορίου και η υψηλή ζήτηση για αντικατάσταση περονοφόρου φορτηγού, καθώς και οι αυξανόμενες επενδύσεις από παίκτες σε αναδυόμενες οικονομίες, αναμένεται επίσης να αυξήσουν την ανάπτυξη των τμημάτων τα επόμενα οκτώ χρόνια.

Η αγορά βιομηχανικών μπαταριών είναι κατατμημένη βάσει του τύπου της μπαταρίας, του τελικού χρήστη και της περιοχής. Με βάση τον τύπο μπαταρίας μολύβδου-οξέος, με βάση το λίθιο και άλλα. Με βάση το Motive Power, Telecom & Data Communication από τον τελικό χρήστη, την αδιάλειπτη παροχή ενέργειας (UPS) / Backup, την αποθήκευση ενέργειας σε επίπεδο πλέγματος.

Η Ασία Ειρηνικός ήταν η κορυφαία περιφερειακή αγορά το 2019 και αντιπροσώπευε πάνω από το 34% του παγκόσμιου μεριδίου. Εκτιμάται επίσης ότι είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιφερειακή αγορά κατά την περίοδο των προβλέψεων λόγω της ισχυρής βιομηχανικής βάσης και της αύξησης των δραστηριοτήτων πολιτικής υποδομής, ειδικά στην Κίνα, την Ινδία, την Αυστραλία και αρκετές Νοτιοανατολικές Ασιατικές χώρες. Διάφορες πρωτοβουλίες της ινδικής κυβέρνησης ενθαρρύνουν τα βιομηχανικά ιδρύματα στη χώρα, η οποία αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση για βιομηχανικές μπαταρίες κατά την προβλεπόμενη περίοδο.

Οι αναπτυσσόμενες οικονομίες στην περιοχή έχουν σημειώσει έντονη ανάπτυξη σε βιομηχανικούς και εμπορικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των IT, των τηλεπικοινωνιών και άλλων, με αποτέλεσμα την υψηλή ζήτηση για βιομηχανικές μπαταρίες για εφεδρική ισχύ σε αυτές τις εγκαταστάσεις.

Οι βασικοί παίκτες είναι: Johnson Controls, Inc. Exide Technologies, Inc.; Enersys, Inc.; SaftGroupe SA; GS Yuasa Corp .; Northstar Battery Company LLC; C&D Technologies, Inc. Robert Bosch GmbH; East Penn Manufacturing Co.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100543/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *