Βασικοί παίκτες στην αγορά ναρκωτικών κατάθλιψης Εξερευνήστε νέα αντικαταθλιπτικά για να μειώσουν την επιβάρυνση της νόσου, παγκόσμια αποτίμηση για να αγγίξουν 24,3 δισ. Δολάρια ΗΠΑ: CDI

Η αντιμετώπιση της κατάθλιψης μέσω φαρμακοθεραπειών στην πρωτοβάθμια περίθαλψη έχει σημειώσει μεγάλα άλματα, δεδομένου ότι η κατάθλιψη συμβάλλει σημαντικά στην παγκόσμια νοσηρότητα των ασθενειών. Με τα χρόνια, η κατάθλιψη υπήρξε πρόδρομος σε πολλές δευτερογενείς καταστάσεις που χρειάζονται κλινική φροντίδα. Στο πίσω μέρος των συγκλονιστικών επιπτώσεων που έχει δείξει η διαταραχή στην ποιότητα ζωής, οι κατασκευαστές ναρκωτικών ασχολούνται ενεργά με την έρευνα και την ανάπτυξη. Διάφορες κατηγορίες αντικαταθλιπτικών, κυρίως τρικυκλικών αντικαταθλιπτικών και αναστολέων μονοαμινοξειδάσης, αποτελούν το επίκεντρο εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Έχουν επίσης διερευνηθεί νέες μη φαρμακολογικές θεραπείες για τη μείωση της σοβαρότητας των συμπτωμάτων, των κινδύνων κατά τη διάρκεια ζωής των ασθενών και των παρενεργειών των φαρμάκων.

Ο επιπολασμός και η συχνότητα εμφάνισης σοβαρών καταθλιπτικών διαταραχών (MDD) θα προωθήσουν τις εγκρίσεις ναρκωτικών, επεκτείνοντας έτσι το δυναμικό εσόδων της αγοράς φαρμάκων κατάθλιψης. Λόγω της αυξανόμενης υποστήριξης από τις κυβερνήσεις και τους ρυθμιστικούς οργανισμούς, η αγορά αναμένεται να φτάσει την αξία των ~ 24,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ έως το τέλος του 2028.

Βασικά ευρήματα της Μελέτης Αγορά Ναρκωτικών κατάθλιψης

 • Η κατάθλιψη είναι η κύρια αιτία της αναπηρίας Spurs Ε & Α:  Το τεράστιο παγκόσμιο φορτίο της κατάθλιψης είναι ένας βασικός παράγοντας που ώθησε τις δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης στα αντικαταθλιπτικά. Σύμφωνα με τη διαπίστωση του ΠΟΥ, είναι μια σημαντική αιτία αναπηρίας – που μαρτυρείται από τη δυσκολία στη μετάβαση ρόλων, τα πολύ κακά αποτελέσματα λειτουργίας ρόλων – στους πληγέντες πληθυσμούς. Επιπλέον, η μεγάλη καταθλιπτική διαταραχή (MDD) είναι πιθανό να αποτελέσει την κύρια αιτία, εάν δεν αντιμετωπιστεί επαρκώς, σύμφωνα με ειδικούς, σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση στο NCBI. Το αυξανόμενο κόστος της παρατεταμένης νοσηλείας είναι μια άλλη πτυχή που έχει αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υψηλή νοσηρότητα αυτής της διαταραχής.

Αίτημα για φυλλάδιο της αγοράς φαρμάκων κατάθλιψης  –  https://bit.ly/3bhURyE

 

 

Η καλύτερη κατανόηση της νευροβιολογίας βοηθά στην ανάπτυξη αποτελεσματικών φαρμάκων:  Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, οι ερευνητές αποκάλυψαν τη δράση των φαρμάκων κατάθλιψης στη νευροβιολογία της σεροτονίνης, της νορεπινεφρίνης και της ντοπαμίνης. Η αδιάκοπη εστίαση στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των αντικαταθλιπτικών στην αιτιολογία της MDD έχει επεκτείνει τη σειρά των φαρμάκων που έχουν λάβει κανονιστικές εγκρίσεις σε μεγάλες οικονομίες του κόσμου. Ο ρόλος των φαρμάκων κατάθλιψης στη θεραπεία συνδυασμού έχει επεκτείνει τον ορίζοντα για τους παίκτες στην αγορά φαρμάκων κατάθλιψης. Για παράδειγμα, τα αντισπασμωδικά φάρμακα έχουν προσελκύσει την προσοχή των κλινικών για τη μείωση της σοβαρότητας πολλαπλών παθήσεων λόγω κατάθλιψης. Οι πανεπιστημιακοί και οι παίκτες της βιομηχανίας συνεργάστηκαν για την ανάπτυξη αποτελεσματικών φαρμάκων που έχουν σημαντικά χαμηλές παρενέργειες στον πληθυσμό των ασθενών.

Αγορά της έκθεσης για την αγορά φαρμάκων κατάθλιψης  –  https://bit.ly/3bhURy

 Διαταραχές της σχιζοφρένειας και της διπολικής Ι προσελκύουν προσοχή:  Η αξιολόγηση των διαταραχών της κατάθλιψης έφερε επίσης στο προσκήνιο τον ρόλο των διπολικών διαταραχών, των σχιζοσυναισθηματικών διαταραχών και της σχιζοφρένειας. Οι υποκείμενες νευρολογικές αιτίες αυτών έχουν αυξηθεί σημαντικά για τις φαρμακευτικές εταιρείες στην αύξηση της αποτελεσματικότητας των προϊόντων τους για την κάλυψη των ανεκπλήρωτων αναγκών στην αγορά φαρμάκων κατάθλιψης. Η διαχείριση αυτών είναι καθοριστικής σημασίας για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων της θεραπείας της MDD. Η ταχέως αυξανόμενη συχνότητα της σχιζοφρένειας και της διπολικής διαταραχής Ι ωθεί την έρευνα από τους κατασκευαστές φαρμάκων προς αυτές.

Αίτημα για ανάλυση των επιπτώσεων του COVID-19 στην αγορά φαρμάκων κατάθλιψης  –  https://bit.ly/3bhURyE

 

Αγορά ναρκωτικών κατάθλιψης: Βασικοί παράγοντες οδήγησης και λεωφόροι

 • Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με τον αντίκτυπο των διαταραχών της κατάθλιψης στην ποιότητα ζωής ωθεί τη ζήτηση για διάφορους τρόπους θεραπείας που περιλαμβάνουν αντικαταθλιπτικά
 • Οι ευνοϊκές προοπτικές των ρυθμιστικών αρχών αύξησαν τις επενδύσεις Ε & Α στην αγορά φαρμάκων κατάθλιψης
 • Η συνταγογράφηση φαρμάκων κατάθλιψης αυξήθηκε εν μέσω πανδημίας Covid-19, προσθέτοντας ώθηση στην ανάπτυξη
 • Λόγω των συνεχιζόμενων πανδημικών ανθρωπιστικών κρίσεων, τα ποσοστά αυτοκτονικής συμπεριφοράς στους πληγέντες και ο κίνδυνος διαταραχών χρήσης ουσιών έχουν αυξηθεί, ενισχύοντας τη ζήτηση της αγοράς

Αίτημα για προσαρμοσμένη έρευνα https://bit.ly/3bhURyE

 

Αγορά ναρκωτικών κατάθλιψης: Βασικοί παίκτες

 • Takeda Pharmaceutical Company Limited
 • GlaxoSmithKline
 • Pfizer
 • Eli Lilly and Company
 • Allergan
 • Τζόνσον & Τζόνσον

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *