Βασικές πληροφορίες βιομηχανικής αγοράς κεριών με βάση τον τύπο προϊόντος, την τελική χρήση και την περιφερειακή ζήτηση έως το 2020-2028

Η παγκόσμια αγορά βιομηχανικού κεριού μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ανάλογα με την εφαρμογή, τον τύπο και τη γεωγραφία.

Με βάση την εφαρμογή, η παγκόσμια αγορά μπορεί να διαχωριστεί σε επικαλύψεις, ελαστικά, κεριά, συσκευασίες, στίλβωση, κόλλα ζεστού τήγματος, καουτσούκ, καλλυντικά, προσωπική φροντίδα, τρόφιμα και άλλα. Με βάση τον τύπο, η παγκόσμια αγορά μπορεί να χωριστεί σε ορυκτά, συνθετικά και βιολογικά. Με βάση την περιοχή, η παγκόσμια αγορά μπορεί να ταξινομηθεί σε Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και Ασία-Ειρηνικό.

Το κερί είναι συνήθως μια στερεά κολλώδης και λιπαρή ουσία η οποία όταν τα τήγματα μετατρέπονται σε υγρή μορφή καθώς και όταν εκτίθενται σε ένα λεπτό υψηλότερη θερμοκρασία. Το κερί μπορεί να αποκτηθεί από τρία βασικά τμήματα, όπως ζώα, έλαια, μέταλλα και φυτά. Αν και το αργό πετρέλαιο αναμένεται να είναι μια από τις πιο σημαντικές πηγές κεριού, αρκετοί παράγοντες της αγοράς επικεντρώνονται στην εξαγωγή φυσικού κεριού από ζώα και φυτά. Εκτός από αυτό, λόγω του αυξανόμενου αριθμού απαιτήσεων για αργό πετρέλαιο σε πολλές άλλες εφαρμογές, τα κεριά με βάση τα ορυκτά αποκτούν σημαντική αποδοχή τα τελευταία χρόνια και η συνολική ζήτηση για ορυκτά κεριά αναμένεται να δει μια ταχεία αύξηση σε όλο τον κόσμο. Επί πλέον,

Λόγω της παρουσίας τοξικών περιβαλλοντικών κινδύνων που συνδέονται με την επεξεργασία και τη διύλιση του αργού πετρελαίου σε συνδυασμό με την εξαιρετικά ευμετάβλητη φύση των τιμών του αργού πετρελαίου είναι μερικά από τα κύρια στοιχεία που οδήγησαν σε σημαντική μείωση της ζήτησης κεριών που βασίζονται στο αργό πετρέλαιο . Η αύξηση της ανάπτυξης στον παγκόσμιο τομέα των καλλυντικών καθώς και οι περιορισμοί που σχετίζονται με την προσφορά βασικών ορυκτών πόρων, όπως ο λιγνίτης, αναμένεται να εμποδίσουν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Επιπλέον, η διαθεσιμότητα πολλών άλλων τύπων πηγών κεριών όπως φυτά, ζώα και έντομα είναι μερικές από τις άλλες βασικές πτυχές που αναμένεται να εμποδίσουν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100232/

Η ισχυρή ζήτηση, ιδίως στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού, αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς κινητήριους παράγοντες για τη συνολική ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς. Επιπλέον, η Κίνα προβλέπεται περαιτέρω να αντιπροσωπεύει το υψηλότερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά και προβλέπεται να διατηρήσει το προβάδισμά της στη συνολική ζήτηση κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στην ταχεία εκβιομηχάνιση και στην αύξηση της αστικοποίησης κατά τα τελευταία χρόνια. Οι αγορές σε διάφορες άλλες αναπτυσσόμενες οικονομίες, όπως η Ρωσία, η Βραζιλία, η Ινδονησία, η Πολωνία, η Αργεντινή, η Νέα Ζηλανδία, η Κορέα και η Ινδία, μεταξύ άλλων αναμένεται επίσης να σημειώσουν ταχεία ανάπτυξη καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Επιπροσθέτως,

Οι βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις σημαντικότερες στρατηγικές της αγοράς, όπως συγχωνεύσεις, συνεργασίες, συνεργασίες και εξαγορές προκειμένου να διατηρήσουν την πρόσφυση στην πάντα ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Επιπλέον, στοχεύουν να κερδίσουν τους τοπικούς παίκτες για να ενισχύσουν την καλή θέληση τους και να βελτιώσουν την εμβέλειά τους στην παγκόσμια αγορά. Μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που εμπλέκονται στην κατασκευή και την προμήθεια βιομηχανικού κεριού περιλαμβάνουν τους Calumet Speciality Products Partners LP, Limited Archer Daniels Midland Company, American Refining Group Incorporated και Honeywell International Inc., International Flora Technologies μεταξύ άλλων.

Η παγκόσμια αγορά βιομηχανικού κεριού μπορεί να κατατμηθεί

Με εφαρμογή:

• Επιστρώσεις

• Ελαστικά

• Κεριά

• Συσκευασία

• Γυάλισμα

• Κόλλα θερμής τήξης

• Καουτσούκ

• Καλλυντικά

• Προσωπική φροντίδα

• Τροφή

• Οι υπολοιποι

Ανά τύπο:

• Με βάση τα ορυκτά

• Συνθετικό

• Βιογραφικό

Ανά περιοχή:

• Βόρεια Αμερική

• Λατινική Αμερική

• Ευρώπη

• Μέση Ανατολή και Αφρική

• Ασία-Ειρηνικός

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100232/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *