Αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασφάλεια των οχημάτων και των επιβατών για την οδήγηση της παγκόσμιας αγοράς οπισθοπορείας κατά την περίοδο πρόβλεψης 2020-2027

Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς καθρέφτη οπισθοπορείας ήταν 10,7 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 13,9 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027, καταγράφοντας CAGR 5,9% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Ένας καθρέφτης οπίσθιας όψης είναι γυαλί αυτοκινήτου και άλλων οχημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στον οδηγό να βλέπει το πίσω μέρος του οχήματος μέσω του πίσω παραθύρου του αυτοκινήτου ή του πίσω παρμπρίζ. Στα αυτοκίνητα, ο καθρέφτης είναι συνήθως στερεωμένος στο ανώτερο τμήμα του παρμπρίζ συνήθως σε μια βάση διπλής περιστροφής, επιτρέποντάς του έτσι να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στη γωνία θέασης και το ύψος του οδηγού και να αιωρείται αθώα για εύκολη προβολή, ώστε να αποφεύγεται σύγκρουση. Ο πίσω καθρέφτης συνοδεύεται από έναν ή περισσότερους καθρέπτες πλευρικής όψης που βοηθούν στην οπίσθια όραση σε αυτοκίνητα, ποδήλατα και μοτοσικλέτες.

Ωστόσο, σε φορτηγά και λεωφορεία, το φορτίο συχνά εμποδίζει την οπίσθια όραση. Για να αποφευχθούν συγκρούσεις, στις ΗΠΑ σχεδόν όλα τα λεωφορεία και τα φορτηγά έχουν καθρέφτες πλευρικής όψης και στις δύο πλευρές, τοποθετημένες στις πόρτες και παρακολουθούμε από τα πλαϊνά παράθυρα. Αυτοί οι καθρέπτες πλευρικής όψης εξυπηρετούν το σκοπό της οπίσθιας όρασης σε αυτά τα οχήματα. Παρ ‘όλα αυτά, αυτοί οι καθρέφτες αφήνουν πίσω από το όχημα μια μεγάλη περιοχή τυφλών (χωρίς δυνατότητα παρακολούθησης), η οποία μειώνεται καθώς αυξάνεται η απόσταση. Υπάρχει ένας άλλος τύπος καθρέφτη γνωστός ως καθρέπτες που είναι ένας κυρτός καθρέφτης που προσφέρει μια παραμορφωμένη εικόνα της πλευράς του οχήματος. Αυτοί οι καθρέφτες συνήθως τοποθετούνται στη δεξιά πλευρά ενός οχήματος. Στις ΗΠΑ, οι καθρέπτες δεν περιλαμβάνονται στους περιορισμούς πλάτους καθώς θεωρούνται ως «εξοπλισμός ασφαλείας».

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100508/

Η αυξανόμενη εστίαση στη βελτίωση των χαρακτηριστικών ασφαλείας στα μεσαίου μεγέθους και συμπαγή αυτοκίνητα είναι ένας από τους κρίσιμους οδηγούς για την ανάπτυξη της αγοράς συστημάτων καθρεφτών αυτοκινήτων. Σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, το NHTSA ή το National Highway Traffic Safety Administration έχει υποχρεώσει τη χρήση χαρακτηριστικών ασφαλείας όπως κάμερες οπισθοπορείας στα οχήματα, έως το 2018. Επιπλέον, η ευαισθητοποίηση των καταναλωτών οδηγεί σε βελτιώσεις στη δομή των καθρεπτών στο μεσαίου μεγέθους και συμπαγή αυτοκίνητα. Για παράδειγμα, οι καθρέφτες εξασθένισης ήταν διαθέσιμοι μόνο στην κατηγορία premium. Ωστόσο, τώρα εξοπλίζονται και σε προσιτά τμήματα οχημάτων. Επιπλέον, σε περιοχές όπως η APAC, ο μέγιστος αριθμός αυτοκινήτων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις χρησιμοποιούν καθρέφτη ημέρας και νύχτας, προωθώντας έτσι την αγορά συστημάτων καθρεφτών αυτοκινήτων κατά την προβλεπόμενη περίοδο.

Μια άλλη τάση που επικρατεί στην παγκόσμια αγορά συστημάτων καθρεφτών αυτοκινήτων είναι η αυξανόμενη αντικατάσταση των παραδοσιακών καθρεπτών από τους καθρέφτες αυτόματης εξασθένισης. Η αυξανόμενη ανάγκη για καινοτόμες τεχνολογίες ασφάλειας οδήγησε στην αυξανόμενη δημοτικότητα των καθρεφτών αυτόματης εξασθένισης.

Παρόλο που αυτή η τεχνολογία είναι κυρίως εγκατεστημένη σε αυτοκίνητα και αεροσκάφη υψηλών προδιαγραφών, η αυξανόμενη εστίαση των πελατών στην ασφάλεια και την ευκολία οδήγησε στη ρύθμιση της τεχνολογίας, βοηθώντας έτσι την εφαρμογή της και στα οχήματα μεσαίου και αρχικού επιπέδου. Επιπλέον, οι καθρέφτες αυτόματης εξασθένισης προσφέρουν επιπρόσθετα οφέλη όπως η αναστολή του φαινομένου τυφλώματος που παράγεται από το έντονο φως των προβολέων, αποτρέποντας έτσι τα ατυχήματα και τις συγκρούσεις.

Λόγω αυτών των πλεονεκτημάτων, τα χαμηλότερα μοντέλα αυτοκινήτων είναι πιθανό να είναι εξοπλισμένα με καθρέφτες αυτόματης εξασθένισης κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης, αυξάνοντας έτσι την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς συστημάτων καθρεφτών αυτοκινήτων.

Η αγορά κυριαρχείται από μερικούς παγκόσμιους παίκτες και περιλαμβάνει αρκετούς περιφερειακούς παίκτες. Μερικοί από τους βασικούς κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται στην αγορά είναι οι Magna International (Καναδάς), Samvardhana Motherson Reflectec (Γερμανία), Gentex Corporation (ΗΠΑ), Ficosa International SA (Ισπανία) και Murakami Corporation (Ιαπωνία).

Η Ασία-Ειρηνικός εκτιμάται ότι θα κυριαρχήσει στην αγορά οπισθοπορείας αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η περιοχή έχει αναδειχθεί ως ένας σημαντικός κόμβος αυτοκινήτων με το μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου αγοράς της παραγωγής οχημάτων καθώς και των πωλήσεων. Σχεδόν κάθε μεγάλος κατασκευαστής καθρεφτών αυτοκινήτων βρίσκεται στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Η ζήτηση για καθρέφτες αυτοκινήτων συνδέεται άμεσα με την παραγωγή οχημάτων σε αυτήν την περιοχή. Για να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση και να επωφεληθούν από την αποδοτικότητα κόστους, οι εταιρείες που εμπλέκονται στην παραγωγή καθρεπτών οπισθοπορείας και τα εξαρτήματά τους έχουν αρχίσει να εστιάζουν στην αγορά Ασίας-Ειρηνικού. Ως η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων, η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού εκτιμάται ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη ζήτηση για καθρέφτες αυτοκινήτων.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100508/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *