Αύξηση της αγοράς συστήματος διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με προσεχείς ευκαιρίες 2020-2027

Η αγορά συστημάτων διαχείρισης περιουσιακών στοιχείωνπροβλέπεται να αυξηθεί από 16,8 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 31,6 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027 · αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 5,4% από το 2020 έως το 2027. Η ανάπτυξη της αγοράς του συστήματος διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων καθοδηγείται από μειωμένο χρόνο διακοπής του εξοπλισμού και βέλτιστες απαιτήσεις χρήσης πόρων πόρων. Οι βελτιωμένες λειτουργίες και η βέλτιστη αξιοποίηση των υπαρχόντων πόρων των οργανισμών επιτρέπουν εξοικονόμηση κόστους και αυξημένα κέρδη για αυτούς. Η ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων από τις επιχειρήσεις τους επιτρέπει να μειώσουν το κόστος αποθέματος και διαχείρισης αποθεμάτων τους και τους βοηθά να χρησιμοποιούν τον υπάρχοντα εξοπλισμό τους αποτελεσματικά παρακολουθώντας και διαχειρίζοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία σε πραγματικό χρόνο. Οι λύσεις παρακολούθησης προσωπικού βοηθούν τις επιχειρήσεις να διασφαλίσουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του προσωπικού, οδηγώντας έτσι σε εξοικονόμηση κόστους. Στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, Η παρακολούθηση των στοιχείων του εξοπλισμού και του προσωπικού είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών. Έτσι, η ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους και υψηλή απόδοση των επενδύσεων (RoI), καθώς και βελτιστοποιημένη χρήση πόρων.

Η γκάμα που προσφέρουν οι λύσεις RTLS και RFID που χρησιμοποιούνται σε διαφορετικές λύσεις κυμαίνεται από μερικά μέτρα έως χιλιάδες μέτρα. Επομένως, το κόστος των λύσεων RTLS και RFID ποικίλλει επίσης ανάλογα με την ακρίβεια και το εύρος τους, καθώς και τις τεχνολογίες που ενσωματώνονται σε αυτές και τις λύσεις στις οποίες, πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Οι υψηλές αρχικές επενδύσεις είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που περιορίζουν την υιοθέτηση συστημάτων διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, ειδικά των συστημάτων που βασίζονται στο RTLS. Αν και η χρήση λύσεων RTLS στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης, κατασκευής, λιανικής, άμυνας και logistics μειώνει το κόστος εργατικού δυναμικού και βελτιώνει την αποδοτικότητα της χρήσης πόρων, το αρχικό κόστος εγκατάστασης είναι υψηλό.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100388/

Το κόστος ορισμένων λύσεων διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, όπως ετικέτες και αναγνώστες, μειώνεται σημαντικά. Ωστόσο, το συνολικό κόστος αυτών των λύσεων εξακολουθεί να είναι υψηλό καθώς περιλαμβάνουν το κόστος των υποδομών, όπως λογισμικό και διακομιστές, καθώς και συντήρηση και άλλα κόστη. Το κόστος που προκύπτει για την εγκατάσταση λύσεων RTLS είναι γενικά υψηλότερο από αυτό για τις συμβατικές παθητικές λύσεις RFID, καθώς η πρώτη απαιτεί τεχνική εμπειρογνωμοσύνη για την παρακολούθηση και συντήρηση ολόκληρης της υποδομής. Επιπλέον, είναι δύσκολο για τις εταιρείες, ειδικά για τις μικρές, να βρουν επαγγελματίες που έχουν τις απαιτούμενες τεχνικές δεξιότητες και είναι επίσης δύσκολο για αυτούς να εκπαιδεύσουν νέους υπαλλήλους.

Οι αναγνώστες γραμμωτού κώδικα που βασίζονται σε εικόνα αντικαθιστούν γρήγορα τους σαρωτές λέιζερ σε διάφορους κλάδους όπως logistics, υγειονομική περίθαλψη, καταναλωτικά αγαθά και τρόφιμα και ποτά. Οι ετικέτες γραμμικού κώδικα 1D παρέχουν λιγότερες πληροφορίες από τους κωδικούς 2D ή μήτρα δεδομένων και QR. Οι αναγνώστες γραμμωτού κώδικα βάσει εικόνας μπορούν να συγκριθούν, όσον αφορά το κόστος, με τους σαρωτές λέιζερ, αλλά είναι πιο ισχυροί από τους τελευταίους. Ορισμένες εταιρείες υιοθετούν αναγνώστες γραμμωτού κώδικα βάσει εικόνας καθώς προσφέρουν μακροπρόθεσμη αξιοπιστία, δυνατότητα ανάγνωσης κωδικών 2D και δυνατότητα ανάγνωσης πολλαπλών κωδικών. Έτσι, η αυξανόμενη υιοθέτηση των εικόνων ή των αναγνωστών γραμμωτού κώδικα βάσει εικόνας αναμένεται να λειτουργήσει ως ευκαιρία για την ανάπτυξη της αγοράς του συστήματος διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων τα επόμενα χρόνια.

Οι παίκτες του συστήματος διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων έχουν εφαρμόσει διάφορους τύπους περιουσιακών στοιχείων οργανικών και ανόργανων αναπτυξιακών στρατηγικών, όπως εκτόξευση νέων προϊόντων, συμφωνίες, συνεργασίες, συνεργασίες, εξαγορές και εξελίξεις προϊόντων για να ενισχύσουν τις προσφορές τους στην αγορά. Οι κυριότεροι παίκτες είναι οι Zebra Technologies Corp. (US), Stanley Black and Decker, Inc. (US), SATO Holdings Corp. (Japan), Impinj, Inc. (US), Honeywell International Inc. (US), DatalogicS.pA (Ιταλία), Trimble Inc. (ΗΠΑ), TomTom International BV (Ολλανδία) και Topcon Corp. (Ιαπωνία). Άλλες εταιρείες περιλαμβάνουν τις NCR Corp. (US), Cognex Corp. (US), Fleetmatics LLC (US) και TeletracNavman Group (US) ήταν οι σημαντικότεροι παράγοντες στην αγορά του συστήματος διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Το APAC είναι πιθανότατα να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή στην αγορά του συστήματος διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία παρατηρούν αυξανόμενη ζήτηση για συστήματα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Ο αναγκαστικός αποκλεισμός COVID-19 σε ολόκληρο το APAC. Οι αλυσίδες εφοδιασμού εντός και γύρω από το APAC έχουν διακοπεί, γεγονός που οδήγησε σε περιορισμένη επιτρεπόμενη μεταφορά. Οι ασιατικές χώρες που βρίσκονται υπό κλειστή κατάσταση υπέστησαν τεράστια απώλεια επιχειρήσεων και εσόδων λόγω του κλεισίματος πολλών κατασκευαστικών μονάδων. Αυτό επηρέασε τη ζήτηση για συστήματα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων το 2020.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100388/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *