Modern Diplomacy Ελληνική Έκδοση

Αυτοματοποιημένη αγορά οχημάτων καθοδήγησης – Οδηγοί και προβλέψεις 2020-2027

Η αγορά AGV προβλέπεται να αυξηθεί από 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 σε 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027 · αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 6,6% από το 2020 έως το 2027.

Η αγορά AGV προβλέπεται να αυξηθεί από xx δισεκατομμύρια USD το 2020 σε xx δισεκατομμύρια USD έως το 2027. αναμένεται να αυξηθεί με CAGR xx% από το 2020 έως το 2027. Η αυξανόμενη ανάγκη για αυτοματισμό σε διαδικασίες χειρισμού υλικών σε διάφορες βιομηχανίες είναι ένας βασικός παράγοντας που προωθεί την αυτοματοποιημένη αγορά οχημάτων. Η αυξανόμενη ζήτηση για έξυπνα και προσαρμοσμένα AGV και η επέκταση της μεταποιητικής βιομηχανίας σε συνδυασμό με την ταχεία επέκταση του ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες στην αγορά.

Η διείσδυση των AGV αυξάνεται στον κλάδο διαχείρισης και διαχείρισης υλικών. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται επίσης σε πολλές βιομηχανίες όπως λιανική, μεταποιητική, υγειονομική περίθαλψη, εφοδιαστική, τρόφιμα και ποτά και αεροδιαστημική. Τα AGVs χρησιμοποιούνται σε διάφορες περιοχές σε μια εγκατάσταση, συμπεριλαμβανομένων συναρμολόγησης, εξοπλισμού, μεταφοράς, αποθήκευσης, στάσης, παραλαβής παραγγελιών και μεταφοράς φορτίου για την υποστήριξη της επεξεργασίας και του χειρισμού. Η χρήση AGV συμβάλλει στην εξάλειψη των κινδύνων που προκύπτουν λόγω του χειρισμού υλικών με μη αυτόματο τρόπο. Τα AGV βελτιώνουν την ασφάλεια στο χώρο εργασίας, βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα την ταχύτητα της λειτουργίας.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100393/

Οι εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου υιοθετούν αυτοματοποιημένα οχήματα καθοδήγησης ως βασικό συστατικό της ανάπτυξης και της επέκτασής τους, καθώς τα AGV μπορούν να μειώσουν το χρόνο επεξεργασίας τους. Η επέκταση των βιομηχανιών ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πιθανό να προσφέρει σημαντική ευκαιρία στους κατασκευαστές AGV. Επιπλέον, όσον αφορά το λιανικό εμπόριο, το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι το ταχύτερο κανάλι διανομής και δεν περιορίζεται πλέον στις ανεπτυγμένες αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο με υψηλή διείσδυση στην αγορά στο APAC. Επομένως, η επέκταση του ηλεκτρονικού εμπορίου και η χρήση AGV από φορείς του ηλεκτρονικού εμπορίου αναμένεται να προσφέρουν περαιτέρω σημαντικές ευκαιρίες στην παγκόσμια αγορά AGV.

Απαιτούνται τεράστιες κεφαλαιουχικές δαπάνες για την εγκατάσταση και τη ρύθμιση AGV. Το υψηλό κόστος μπορεί να αποθαρρύνει τις κατασκευαστικές εταιρείες να επιλέξουν AGV υψηλού επιπέδου. Οι μικρές επιχειρήσεις δεν μπορούν να αγοράσουν αυτοματοποιημένα συστήματα και ως εκ τούτου επιλέγουν παραδοσιακά / χειροκίνητα περονοφόρα οχήματα. Το κόστος συντήρησης AGV, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία, τον τύπο οχήματος, την τοποθεσία, τον αριθμό των αλλαγών ανά ημέρα και την κατάσταση του εξοπλισμού, λειτουργεί επίσης ως εμπόδιο για την ανάπτυξη αυτής της αγοράς. Για παράδειγμα, τα AGV που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία παραγωγής, στα χημικά και στις κατασκευές έχουν υψηλό κόστος συντήρησης. Επιπλέον, είναι δύσκολο για τις εταιρείες να επενδύσουν σε λύσεις αυτοματισμού λόγω των υψηλών κεφαλαιουχικών δαπανών και της μακράς περιόδου αποπληρωμής. Το κόστος που σχετίζεται με τη συνολική εγκατάσταση των συστημάτων AGV είναι υψηλό, καθώς αυτά τα οχήματα είναι προγραμματισμένα και απαιτούν συστήματα πλοήγησης και επικοινωνίας για αλληλεπίδραση με άλλο εξοπλισμό χειρισμού υλικών. Η μέση περίοδος αποπληρωμής για AGV κυμαίνεται συνήθως από 3 έως 5 χρόνια. Επομένως, είναι δύσκολο για πολλές εταιρείες να επενδύσουν σε AGV λόγω των υψηλών κεφαλαιουχικών δαπανών και μιας μακράς περιόδου απόσβεσης.

Οι παίκτες AGV έχουν εφαρμόσει διάφορους τύπους οχημάτων οργανικών και ανόργανων στρατηγικών ανάπτυξης, όπως εκτόξευση νέων προϊόντων, συμβόλαια, συμφωνίες, συνεργασίες, εξαγορές και, επεκτάσεις επιχειρήσεων, για να ενισχύσουν τις προσφορές τους στην αγορά. Οι σημαντικότεροι παίκτες στην αγορά AGV είναι οι Daifuku (Ιαπωνία), JBT (ΗΠΑ), KION (Γερμανία), KUKA (Γερμανία), Toyota Industries (Ιαπωνία), Hyster-Yale (ΗΠΑ), SSI Schaefer (Γερμανία), E&K Automation ( Γερμανία), Oceaneering (ΗΠΑ), Murata Machinery (Ιαπωνία), KNAPP (Αυστρία), Seegrid (ΗΠΑ), AGV International (Ολλανδία), Addverb Technologies (Ινδία), America in Motion (US), Meiden America (US), Grenzebach (ΗΠΑ), Rocla (Φινλανδία), Denbach Robot (Κίνα), Uncease Automation (Ινδία), ECA (Γαλλία), Scott Automation (Νέα Ζηλανδία), Redviking (ΗΠΑ), IKV Robot (Κίνα) και Echkart (ΗΠΑ).

Το APAC είναι πιθανότατα να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή στην αγορά AGV. Η Κίνα και η Ιαπωνία είναι οι χώρες που οδηγούν την ανάπτυξη της αγοράς AGV στο APAC. Η ραγδαία ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας, του ηλεκτρονικού εμπορίου, των τροφίμων και των ποτών και των βιομηχανιών υγειονομικής περίθαλψης σε αναδυόμενες οικονομίες, όπως η Κίνα, η Ινδία και η Νότια Κορέα, συνέβαλε στην ανάπτυξη της αγοράς AGV στο APAC. Επιπλέον, οι κυβερνήσεις στις χώρες της APAC δίνουν ολοένα και μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια και την προστασία των δαπέδων παραγωγής, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί καλύτερα με την εφαρμογή των AGV. Οι ασιατικές χώρες που βρίσκονται υπό κλειστή κατάσταση υπέστησαν τεράστια απώλεια επιχειρήσεων και εσόδων λόγω του κλεισίματος πολλών κατασκευαστικών μονάδων. Αυτό επηρέασε τη ζήτηση για AGV το 2020

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100393/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Exit mobile version