Αυτοκίνητο Suspension Market αξίας 50,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2028 – Αποκλειστική έκθεση της Contrive Datum Insights

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση έρευνας αγοράς “Automotive Suspension Market by Architecture (MacPherson Strut, Double Wishbone, Multi-link, Twist Beam, Leaf Spring, Air Suspension), Type System, Actuation, Component OE & Aftermarket, Vehicle (ICE, BEV, HEV, PHEV) και Περιοχή – Παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2028 “, που δημοσιεύθηκε από την Contrive Datum Insights, η παγκόσμια αγορά αναστολής αυτοκινήτου αναμένεται να αυξηθεί από 42,9 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021 και προβλέπεται να φτάσει τα 50,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2028 3,4% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η αύξηση της ζήτησης για άνεση και ασφάλεια των οχημάτων και η αύξηση της υιοθέτησης συστημάτων ανάρτησης αέρα σε HCV αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την αγορά ανάρτησης αυτοκινήτων. Αύξηση των πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων για την παροχή προσοδοφόρων ευκαιριών ανάπτυξης σε ενεργή αναστολή.

Περιηγηθείτε σε βάθος TOC στο  “Automotive Suspension Market”

366 – Πίνακες

54 – Φιγούρες

290 – Σελίδες

Το Active Suspension είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά ανά σύστημα

Η αυξανόμενη ζήτηση για προηγμένα συστήματα ανάρτησης για τη βελτίωση της ανάρτησης του οχήματος και της άνεσης των επιβατών είναι ένας σημαντικός παράγοντας που οδηγεί τη ζήτηση για το ενεργό σύστημα ανάρτησης. Επιπλέον, η υψηλότερη ζήτηση για πολυτελή και σπορ αυτοκίνητα αιχμής παγκοσμίως οδηγεί επί του παρόντος την ενεργή αγορά αναστολής παγκοσμίως.

Το γόνατο MacPherson είναι η μεγαλύτερη αγορά για ανάρτηση αυτοκινήτων, από την αρχιτεκτονική του οχήματος

Όσον αφορά τον όγκο, η αρχιτεκτονική των ανδρών MacPherson αναμένεται να είναι ένα πιθανό τμήμα της αγοράς αναστολής αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Το γόνατο MacPherson εξαλείφει την ανάγκη για ξεχωριστό άνω βραχίονα ελέγχου, το οποίο μειώνει τα στοιχεία κόστους και το βάρος της αρχιτεκτονικής. Χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία και η Ιαπωνία επιλέγουν αυτήν την οικονομικά αποδοτική αρχιτεκτονική, η οποία αναμένεται να οδηγήσει την αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Ζητήστε ΔΩΡΕΑΝ Δείγμα αναφοράς: https://bit.ly/3w2CPbJ

Το Asia Pacific εκτιμάται ότι είναι το μεγαλύτερο γεωγραφικό τμήμα της αγοράς αναστολής αυτοκινήτων

Χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, η Ινδία, η Νότια Κορέα και η υπόλοιπη Ασία-Ειρηνικός θεωρούνται υπό Ασία-Ειρηνικός για ανάλυση αγοράς. Η περιοχή είναι ο κορυφαίος παραγωγός συστημάτων ανάρτησης αυτοκινήτων και αναμένεται να διατηρήσει τη θέση της τα επόμενα χρόνια. Είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός οικονομικών αυτοκινήτων στον κόσμο. Ωστόσο, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για αυτοκίνητα premium, οι OEM άρχισαν να επενδύουν και να αναπτύσσουν προηγμένες τεχνολογίες για την αυτοκινητοβιομηχανία. Αν και χώρες, όπως η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα, είναι οι ηγέτες στην τεχνολογία, η Ινδία και η Κίνα έχουν τη μεγαλύτερη παραγωγή οχημάτων στην Ασία-Ειρηνικό.

Η Ασία Ειρηνικός έχει αναδειχθεί ως κόμβος για την παραγωγή αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια, λόγω της αλλαγής των προτιμήσεων των καταναλωτών, της αύξησης του κατά κεφαλήν εισοδήματος του μεσαίου πληθυσμού και των πλεονεκτημάτων κόστους για τους ΚΑΕ. Οι καταναλωτές στην περιοχή τείνουν προς συμπαγή και οικονομικά αυτοκίνητα. Η περιοχή γνώρισε υψηλότερη ανάπτυξη από τις ώριμες αγορές της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής λόγω της εύκολης διαθεσιμότητας εργασίας, των κανόνων ασφάλειας και των κυβερνητικών πρωτοβουλιών για τις ΑΞΕ. Η Κίνα, η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο, παρέμεινε ο κύριος μοχλός των περιφερειακών πωλήσεων στην Ασία-Ειρηνικό το 2020. Η βασική ζήτηση για νέα οχήματα στην Κίνα παραμένει ισχυρή, δεδομένου του ρυθμού διείσδυσης οχημάτων της χώρας (σε σύγκριση με εκείνο των ανεπτυγμένων αγορών) και της ταχέως αναπτυσσόμενης αγορά αντικατάστασης. Σύμφωνα με την Ανάλυση Contrive Datum Insights,

Βασικοί παίκτες της αγοράς:

Η Αυτοκίνητη Αναστολή Αγορά κυριαρχείται από παγκόσμιους παίκτες και περιλαμβάνει επίσης αρκετούς περιφερειακούς παίκτες. Οι βασικοί παίκτες στην αγορά αναστολής αυτοκινήτων είναι οι ZF Friedrichshafen AG (Γερμανία), Tenneco Inc. (ΗΠΑ), Continental AG (Γερμανία), thyssenkrupp AG (Γερμανία) και BENTELER (Αυστρία).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *