Αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βελτίωση της στοματικής υγιεινής που επιτρέπει την ανάπτυξη της αγοράς δισκίων οδοντόκρεμας: CDI

Η παγκόσμια αγορά δισκίων οδοντόκρεμας αναμένεται να αυξηθεί στο 6,1% CAGR μεταξύ 2021 και 2028. Τα δισκία οδοντόκρεμας είναι βολικά στη χρήση, γεγονός που τα έχει καταστήσει ιδιαίτερα περιζήτητα στην κοινότητα των ταξιδιωτών, αξιολόγησε  την πιστοποιημένη εταιρεία συμβούλων ESOMAR Contrive Datum Insights (CDI)  σε μια μελέτη. Οι αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με τη διάθεση των σωλήνων οδοντόκρεμας σε συνδυασμό με την αύξηση της κατανάλωσης οδοντόκρεμας θα ενισχύσουν τις πωλήσεις στην αγορά δισκίων οδοντόκρεμας.

Η ευαισθητοποίηση σχετικά με το δισκίο οδοντόκρεμας έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ενθαρρυνόμενοι από το αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών, οι μάρκες κυκλοφορούν δισκία οδοντόκρεμας με φυσική γεύση. Λαμβάνοντας υπόψη την αλλαγή της συμπεριφοράς των καταναλωτών υπέρ ενός καθαρού σχήματος, οι παράγοντες της αγοράς αναμένουν να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με την κυκλοφορία βιολογικών προϊόντων σε βιώσιμες συσκευασίες.

“Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά, οι εταιρείες είναι πιθανό να επικεντρωθούν στην επέκταση του αποτυπώματος τους καθώς και στο χαρτοφυλάκιο για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Κατά συνέπεια, η αγορά παρακολουθεί μια σειρά από νέες εκτοξεύσεις, συμπεριλαμβανομένων γεύσεων και συστατικών που χρησιμοποιούνται σε δισκία οδοντόκρεμας”, σχολιάζει το CDI. αναλυτής. 

Ζητήστε ένα δείγμα αναφοράς με 300 σελίδες για να λάβετε αναλυτικές πληροφορίες στη διεύθυνση https://bit.ly/3tGsIYB

 

Βασικές επιλογές

 • Τα δισκία οδοντόπαστας χωρίς φθόριο καταλαμβάνουν σχεδόν το 58,9% της παγκόσμιας αγοράς και αναμένεται να αυξηθούν με σταθερό ρυθμό.
 • Οι ενήλικες πελάτες κυριαρχούν στην αγορά δισκίων οδοντόκρεμας με μερίδιο αγοράς 83,5%. Οι παίκτες αναπτύσσουν επιλογές φιλικές προς τα παιδιά για να διαφοροποιήσουν τη γκάμα των προϊόντων τους.
 • Παρόλο που τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ κατέχουν μεγάλα μερίδια αγοράς, αλλά η αύξηση της ψηφιακής διείσδυσης αναμένεται να αυξήσει το μερίδιο αγοράς των λιανικών πωλήσεων κατά 10% CAGR έως το τέλος του 2028.
 • Η υιοθέτηση στρατηγικής βάσει συνδρομής στην αγορά των ΗΠΑ έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των πελατών και στην ανάπτυξη της αγοράς.
 • Οι βασικοί παίκτες στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιούν κλινικά εγκεκριμένη μέθοδο επωνυμίας για να συλλάβουν το ενδιαφέρον των πελατών και να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά.

Διακεκριμένοι οδηγοί

 • Η αύξηση του χιλιετούς πληθυσμού σε αναδυόμενες οικονομίες όπως η Ινδία θα προσφέρει μια προσοδοφόρα ευκαιρία για ανάπτυξη της αγοράς.
 • Οι κατασκευαστές tablet σε χώρες χαμηλού εισοδήματος, όπως η Βραζιλία, βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε εκστρατείες μέσων για τη διάδοση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα δισκία οδοντόκρεμας. Αυτό θα εντείνει την ανάπτυξη της αγοράς.
 • Μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού στρέφεται προς φυσικά και βιολογικά προϊόντα παρέχοντας ιδανικές συνθήκες για ανάπτυξη της αγοράς.

Βασικοί περιορισμοί

 • Η έλλειψη ευαισθητοποίησης στις αναπτυσσόμενες χώρες περιορίζει την ανάπτυξη της αγοράς δισκίων οδοντόκρεμας.
 • Η προσβασιμότητα εναλλακτικών σε δισκία οδοντόκρεμας περιορίζει την ανάπτυξη της αγοράς.
 • Η κατοχή μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς από σωλήνα οδοντόκρεμας παρέχει πολύ απαιτητικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των πωλήσεων στην αγορά.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την αγορά δισκίων οδοντόκρεμας με αριθμούς και πίνακες δεδομένων, καθώς και τον πίνακα περιεχομένων. Θα βρείτε επίσης λεπτομερή τμηματοποίηση της αγοράς στο https://bit.ly/3tGsIYB

 

Ανταγωνιστικό τοπίο

Κορυφαίοι παίκτες με προφίλ από το CDI που δραστηριοποιούνται στην αγορά δισκίων οδοντόκρεμας περιλαμβάνουν τις Colgate Palmolive Company, Johnson & Johnson Consumer Inc., Weldental LLC, The Humble Co., Bite, DENTABBS GmbH, Lush Cosmetics Company, Well Earth Goods, Pure Earth Essentials, Kaylaan LLC, Georganics, Dental Lace, Inc. Archteck, Inc.

Η αγορά είναι ιδιαίτερα ενοποιημένη λόγω της εμφάνισης νέων τοπικών και περιφερειακών παραγόντων. Οι σημαντικότεροι παίκτες δημιουργούν στρατηγική συγχώνευση και εξαγορά προκειμένου να επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο προϊόντων τους και να ενισχύσουν την παγκόσμια εμβέλεια. Χρησιμοποιούν επίσης επιθετική στρατηγική μάρκετινγκ και μεθόδους προώθησης για να προκαλέσουν την ευαισθητοποίηση της αγοράς. Τέτοιες περιπτώσεις δίνονται παρακάτω:

Το Polished London and By Humankind περιελάμβανε δισκία οδοντόκρεμας στη γκάμα των προϊόντων τους. Το 2020, η Dentabb παρουσίασε πολυαρωματικά δισκία πρόσθετων Β12 ειδικά για την vegan κοινότητα.

Οι ειδικοί μας θα απαντήσουν στα ερωτήματά σας σχετικά με την αναφορά https://bit.ly/3tGsIYB

 

Περισσότερες πληροφορίες για την αγορά δισκίων οδοντόπαστας του CDI

Η τελευταία μελέτη αγοράς για την παγκόσμια αγορά δισκίων οδοντόκρεμας από την Contrive Datum Insights παρέχει μια λεπτομερή τμηματοποίηση για την περίοδο πρόβλεψης 2021-2028. Προκειμένου να αποκτήσει μια καλύτερη προοπτική σχετικά με το δυναμικό της παγκόσμιας αγοράς, την ανάπτυξη, τις τάσεις και τις ευκαιρίες της, η αγορά χωρίζεται με βάση τον τύπο (δισκία οδοντόπαστας χωρίς φθόριο και φθόριο), τον καταναλωτικό προσανατολισμό (δισκία ενηλίκων, δισκία παιδικής οδοντόκρεμας) , κανάλι πωλήσεων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, διαδικτυακοί λιανοπωλητές, χονδρέμποροι) και σε μεγάλες περιοχές (Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νότια Ασία και Ωκεανία και Μέση Ανατολή και Αφρική).

Εξερευνήστε την εκτενή κάλυψη του CDI στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων

Skincare device Market:  Η παγκόσμια έκθεση για την αγορά συσκευών φροντίδας δέρματος από το CDI παρέχει μια εις βάθος εικόνα για τις μελλοντικές προοπτικές επέκτασης, τις τάσεις και τις προκλήσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η αγορά την προσεχή δεκαετία. Βασικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με βασικά τμήματα έχουν παρουσιαστεί σε σημαντικές γεωγραφικές περιοχές, μαζί με μια λεπτομερή αξιολόγηση του ανταγωνιστικού τοπίου της αγοράς.

Αγορά στοματικής φροντίδας : Contrive Datum Insights παρέχει μια λεπτομερή τμηματοποίηση στην παγκόσμια αγορά στοματικής φροντίδας με επερχόμενες τάσεις, προκλήσεις και δυναμική μελλοντικής ανάπτυξης σε βασικές γεωγραφικές περιοχές και εξέχοντα τμήματα. Η έκθεση παρέχει μια ολιστική προσέγγιση, χαρτογράφηση του ανταγωνιστικού τοπίου με λεπτομερή ανάλυση σχετικά με τους καθιερωμένους παίκτες, τους νεοεισερχόμενους και τις ευκαιρίες που ενδέχεται να επικρατήσουν κατά τη δεκαετία 2021-2028.

Αγορά έξυπνων οικιακών συσκευών : Η μελέτη αγοράς των έξυπνων οικιακών συσκευών που δημοσιεύθηκε από το CDI προσφέρει μια ολοκληρωμένη ανάλυση και εστιασμένες απόψεις σχετικά με τις μεγάλες τάσεις που αναμένεται να δώσουν σχήμα στις μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης. Η έκθεση παρέχει λεπτομερή ανάλυση των σημαντικών οδηγών, τάσεων, προκλήσεων και ευκαιριών που επικρατούν για την επόμενη δεκαετία σε βασικές γεωγραφικές περιοχές, καθώς και ανταγωνιστικό τοπίο της προσεχούς δεκαετίας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *