Modern Diplomacy Ελληνική Έκδοση

Ασημένια επίδεσμοι πληγών πρόσφατες εξελίξεις στην αγορά και αναδυόμενες τάσεις έως το 2028

Οι επίδεσμοι από ασημένια πληγή αναφέρονται σε εκείνα τα ισχυρά αντιμικροβιακά που χρησιμοποιούνται ευρέως για να βοηθήσουν και να βοηθήσουν τη συνολική διαχείριση των πληγών που σχετίζονται κυρίως με την απειλή μόλυνσης. Ασημένια αγορά επιδέσμων πληγώνκατέχουν μια μεγάλη ποικιλία χρήσεων στις κλινικές λόγω των αυξανόμενων καινοτομιών στις τεχνολογίες καθώς και των διαφορών στη φύση του περιεχομένου αργύρου που εμπλέκεται στους επιδέσμους. Χρησιμοποιώντας το ασήμι ως φάρμακο σε επιδέσμους πληγών, αποδεικνύεται ότι υφίσταται αντιμικροβιακή δράση και περιλαμβάνει βακτήρια που είναι κυρίως ανθεκτικά στα αντιβιοτικά. Οι επίδεσμοι αργύρου είναι εφικτοί για εφαρμογή, απαιτούν σχετικά λιγότερο συχνές αλλαγές επιδέσμων, παρέχουν παρατεταμένη διαθεσιμότητα του επιθυμητού αργύρου και βοηθούν επίσης στην παροχή πρόσθετου πλεονεκτήματος των υπερβολικών εκκρίσεων, διευκόλυνση της αυτολυτικής απομάκρυνσης σε συνδυασμό με τη διατήρηση του υγρού ή υγρού περιβάλλοντος τραύματος.

Πιο πρόσφατα, η αυξανόμενη χρήση επιδέσμων τραυμάτων αργύρου θεωρείται εξέχουσα στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης εξωτερικών και εσωτερικών ασθενών, καθώς χρησιμοποιούνται ευρέως στη θεραπεία χρόνιων εγκαυμάτων και πληγών. Εκτός από αυτό, η αυξανόμενη εμφάνιση τραυματισμών που σχετίζονται με τον αθλητισμό, καθώς και η αύξηση των επενδύσεων στις συνολικές ιατρικές δαπάνες από τις κυβερνήσεις αρκετών χωρών, είναι μερικά από τα άλλα σημαντικά στοιχεία που επιταχύνουν τη συνολική ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς επίδρασης ασημιών.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100042/

Η παγκόσμια αγορά επιδέσμων τραυμάτων ασημιού μπορεί να διαχωριστεί με βάση τον τύπο, τον τύπο ασθένειας, την εφαρμογή, τη βιομηχανία τελικών χρηστών και τη γεωγραφία. Με βάση τον τύπο, η παγκόσμια αγορά επιδέσμων τραυμάτων από ασήμι μπορεί να διαιρείται σε νανοκρυσταλλικές επιδέσμες από ασήμι, επιθέματα από ασημί νιτρικό άλας, επιθέματα νιτρικού αργύρου, επιχρίσματα από νάιλον από επιχρυσωμένο ασήμι, επιδέματα αλγινικού αργύρου και άλλα. Με βάση τον τύπο της νόσου, η παγκόσμια αγορά επιδέσμων τραυμάτων αργύρου μπορεί να διαχωριστεί σε εξανθήματα, εγκαύματα, κοψίματα, έλκη δέρματος, λεκέδες, μοσχεύματα δέρματος, ερεθισμούς του δέρματος, τομές και άλλα. Με βάση την εφαρμογή, η παγκόσμια αγορά επιδέσμων πληγών από ασήμι μπορεί να διαχωριστεί σε προηγμένα επιδέσμους τραυμάτων και παραδοσιακά επιδέσμους πληγών. Θεωρώντας τη βιομηχανία τελικών χρηστών ως τμήμα,

Με βάση τη γεωγραφία, η παγκόσμια αγορά επιδέσμων ασημικών πληγών μπορεί να διαχωριστεί στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό. Η ισχυρή ζήτηση ειδικά στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού κατατάσσεται ως ένας από τους βασικούς κινητήριους παράγοντες για τη συνολική ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς. Επιπλέον, η Κίνα προβλέπεται περαιτέρω να αντιπροσωπεύει το υψηλότερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά και διαιρείται για να διατηρήσει το προβάδισμά της στη συνολική ζήτηση κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στην ταχεία εκβιομηχάνιση και την αυξανόμενη αστικοποίηση κατά τα τελευταία χρόνια. Οι αγορές σε διάφορες άλλες αναπτυσσόμενες οικονομίες όπως η Βραζιλία, η Ρωσία, η Πολωνία, η Νέα Ζηλανδία, η Ινδονησία, η Κορέα και η Ινδία, μεταξύ άλλων, αναμένεται επίσης να σημειώσουν ταχεία ανάπτυξη καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Επιπροσθέτως,

Οι βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά παρακολουθούν στενά ορισμένες από τις μεγάλες στρατηγικές της αγοράς, όπως εταιρικές σχέσεις, συγχωνεύσεις, συνεργασίες και εξαγορές, προκειμένου να διατηρηθούν στην ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Επιπλέον, επικεντρώνονται στο να κερδίσουν τους τοπικούς παίκτες για να ενισχύσουν την καλή τους θέληση, καθώς και να ενισχύσουν την εμβέλειά τους στην παγκόσμια αγορά. Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες που ασχολούνται με την παραγωγή ασημικών επιδέσμων τραυμάτων είναι οι ConvaTecinc, Kinetic Concepts, B.BraunMelsungen , 3M Company, Argentum Medical Smith & Nephew, Acelity LP, Integra Lifesciences Corporation, BSN Medical και Hollister Wound Care, μεταξύ άλλων.

 

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100042/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

 

Exit mobile version