Αξιολόγηση της παγκόσμιας αγοράς Kombucha – Ανάλυση βιομηχανίας, ανάλυση επιπτώσεων Covid 19 και πρόβλεψη εσόδων έως το 2027

Αξιολόγηση της παγκόσμιας αγοράς Kombucha – Ανάλυση βιομηχανίας, ανάλυση επιπτώσεων Covid 19 και πρόβλεψη εσόδων έως το 2027

Το Kombucha, είναι ένα είδος ποτού μαύρου / πράσινου τσαγιού που έχει υποστεί ζύμωση. Παρασκευάζεται με ζύμωση τσαγιού και ζάχαρης με μικροβιακή καλλιέργεια (που περιλαμβάνει μούχλα, μαγιά και βακτήρια). Μπορεί να προστεθεί με πολλές ουσίες για να προσθέσετε διαφορετικές γεύσεις στο ποτό. Κάθε καλλιέργεια kombucha περιλαμβάνει διαφορετικά στελέχη βακτηρίων και επίσης ζύμες. Αυτές οι πιέσεις προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών μαζί με καλύτερη απόδοση στην αγορά. Επίσης, το ζυμωμένο τσάι βοηθά στον έλεγχο της τοξικότητας ενός ηπατικού κυττάρου βελτιώνοντας έτσι την πέψη και τις ιδιότητες απώλειας βάρους. Βοηθά επίσης στη βελτίωση της υγείας του ανοσοποιητικού και δρα σαν ενεργειακό ποτό. Επιπλέον, η Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου έχει ρυθμίσει το kombucha ως θεραπεία για ένα τεράστιο φάσμα καταστάσεων όπως εντερικές διαταραχές, σκλήρυνση κατά πλάκας, αρθρίτιδα, καρκίνος, αϋπνία, φαλάκρα, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και AIDS.

Η αγορά σημειώνει ανάπτυξη λόγω της αυξανόμενης ευαισθητοποίησης μεταξύ των καταναλωτών σχετικά με τα οφέλη αυτού του ποτού που αποτελεί βασικό παράγοντα που συμβάλλει στην ανάπτυξη αυτής της αγοράς. Εκτός από αυτό, αγορά kombuchaείναι η ταχύτερα αυξανόμενη αγορά στην κατηγορία λειτουργικών ποτών. Η αυξανόμενη ζήτηση για φυσικά και υγιεινά τρόφιμα και ποτά αναμένεται περαιτέρω να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της αγοράς. Επιπλέον, οι αυξανόμενες ανησυχίες για την υγεία των ατόμων οφείλονται στην υψηλή εμφάνιση παρατεταμένων ασθενειών και διαταραχών που έχουν αλλάξει τις τάσεις των καταναλωτών. Επομένως, γοητεύονται περισσότερο από υγιεινά και θρεπτικά ποτά αντί για ανθυγιεινά ποτά. Οι αυξανόμενες ευκαιρίες απασχόλησης οδήγησαν σε αλλαγή στον τρόπο ζωής των καταναλωτών. Ωστόσο, τα περιστατικά ανάκλησης ποτών μαζί με πολύπλοκη αλυσίδα εφοδιασμού και υψηλότερο κόστος αποθέματος αναμένεται να συγκρατήσουν την ανάπτυξη της αγοράς.

Η αγορά έχει κατατμηθεί με βάση τον τύπο, τη γεύση, το κανάλι διανομής και την περιοχή. Με βάση τον τύπο, η αγορά χωρίζεται ως μούχλα, βακτήρια, μαγιά και άλλα. Με βάση τη γεύση, η αγορά χωρίζεται ως λουλούδια, καρύδα και μάνγκο, μούρα, εσπεριδοειδή, βότανα και μπαχαρικά, άλλα. Με βάση το κανάλι διανομής, η αγορά χωρίζεται σε Super Markets, Online Stores, Special Store. Με βάση την περιοχή, η παγκόσμια αγορά kombucha μπορεί να χωριστεί σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική και Ασία-Ειρηνικό. Η έντονη ζήτηση στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς κινητήριους παράγοντες για τη συνολική ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100006/

Επιπλέον, αυτή η αύξηση αποδίδεται στο πλεονέκτημα κόστους όσον αφορά την παραγωγή και τη μεταποίηση αυτών των προϊόντων κυρίως στις αναδυόμενες οικονομίες. Η υψηλή ζήτηση μαζί με το χαμηλό κόστος παραγωγής είναι βασικό χαρακτηριστικό, τείνει στους προμηθευτές να πωλούν kombucha σε μεγαλύτερη κλίμακα. Οι αγορές σε διάφορες άλλες αναπτυσσόμενες οικονομίες, όπως η Βραζιλία, η Ρωσία και η Κορέα, μεταξύ άλλων αναμένεται επίσης να σημειώσουν ταχεία ανάπτυξη καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Εκτός από αυτό, η αύξηση του κατά κεφαλήν διαθέσιμου εισοδήματος και η αύξηση της παγκόσμιας οικονομίας είναι ένας άλλος βασικός παράγοντας που αναμένεται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς κατά την περίοδο των προβλέψεων.

Οι βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά επικεντρώνονται σε μερικές από τις σημαντικότερες στρατηγικές της αγοράς, όπως συγχωνεύσεις, συνεργασίες, συνεργασίες και εξαγορές, προκειμένου να διατηρήσουν τη δέσμευσή τους στη συνεχώς ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Εκτός αυτού, στοχεύουν να κερδίσουν τους τοπικούς παίκτες για να υποστηρίξουν την καλή θέλησή τους, καθώς και να βελτιώσουν την εμβέλειά τους στην παγκόσμια αγορά. Μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες στην παγκόσμια αγορά περιλαμβάνουν τις Millennium Products, Inc., Reed’s, Inc .., Revive Kombucha., Cell – Nique Corporation, Hain Celestial Group., Kevita, Inc., Kombucha Wonder Drink, Red Bull Gmbh, Gt’s Η εταιρεία τσαγιού Kombucha και Townshend.

Η παγκόσμια αγορά Kombucha έχει κατατμηθεί

Ανά τύπο:

 • Μούχλα
 • Βακτήρια
 • Μαγιά

Με γεύση:

 • Λουλούδι
 • Καρύδα & μάνγκο
 • Μούρα
 • Εσπεριδοειδές
 • Βότανα & μπαχαρικά
 • Οι υπολοιποι

Κατά κανάλι διανομής:

 • Σούπερ μάρκετ
 • Διαδικτυακά καταστήματα
 • Ειδικό κατάστημα

Ανά περιοχή:

 • Ευρώπη
 • Βόρεια Αμερική
 • Λατινική Αμερική
 • Μέση Ανατολή και Αφρική
 • Ασία Ειρηνικού

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100006/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *