Ανταγωνιστική έρευνα Pump Market και ακριβές Outlook 2021 έως 2028

Το παγκόσμιο μέγεθος της αγοράς αντλιών εκτιμήθηκε σε 60,21 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να σημειώσει πρόοδο 125,95 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε CAGR 5,19% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η αύξηση της χρήσης αντλιών σε πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων χημικών και επεξεργασίας νερού και λυμάτων αναμένεται να οδηγήσει την αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Οι αυξανόμενες τεχνολογικές εξελίξεις αναμένεται να αυξήσουν τη ζήτηση για αντλίες τα επόμενα χρόνια. Η αύξηση της ζήτησης προϊόντων από διάφορους τομείς τελικής χρήσης σε συνδυασμό με προηγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής αναμένεται να ενισχύσει την ανάπτυξη της αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης. Οι αυξανόμενες επενδύσεις για ανάπτυξη υποδομής σε πολλαπλές περιοχές είναι επίσης πιθανό να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη ζήτηση προϊόντων κατά την περίοδο πρόβλεψης. Με βάση το προϊόν, η αγορά έχει κατατμηθεί σε φυγοκεντρικές αντλίες, αντλίες θετικής μετατόπισης και άλλες. Η φυγοκεντρική αντλία χωρίζεται περαιτέρω σε αξονική ροή, ακτινική ροή και μικτή ροή. Αυτό το τμήμα αναμένεται να κυριαρχήσει στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100503/

Το τμήμα της αντλίας αξονικής ροής αναμένεται να αναδειχθεί ως ο μεγαλύτερος και ταχύτερα αναπτυσσόμενος τύπος φυγοκεντρικής αντλίας, καταγράφοντας CAGR 5,5% από το 2019 έως το 2025. Η αυξανόμενη ζήτηση για αντλίες αξονικής ροής στο τμήμα εφαρμογής νερού και λυμάτων είναι πιθανό να ενισχύσει την ανάπτυξη αυτό το τμήμα κατά την περίοδο πρόβλεψης. Με βάση την εφαρμογή, η αγορά αντλιών έχει κατατμηθεί σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο, χημικά, τρόφιμα και ποτά, ηλεκτρική ενέργεια, φαρμακευτικά προϊόντα, νερό και λύματα και άλλα. Το νερό και τα λύματα αναμένεται να αναδειχθούν ως το κυρίαρχο τμήμα εφαρμογών κατά την προβλεπόμενη περίοδο λόγω της ευρείας κλίμακας χρησιμοποίησής του σε πολλές βιομηχανίες τελικής χρήσης. Το τμήμα αναμένεται να ανέλθει στο ταχύτερο CAGR 5,7% από το 2019 έως το 2025.

Ο τομέας πετρελαίου και φυσικού αερίου αναμένεται να προχωρήσει με CAGR 5,6% ως προς τα έσοδα κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η παγκόσμια ζήτηση αργού πετρελαίου παρατηρείται αύξηση προκειμένου να διευκολυνθούν τα κέντρα παραγωγής, οι υπερπόντιες υπηρεσίες logistics και οι εσωτερικές μεταφορές. Αυτό αναμένεται να ενισχύσει τις υπεράκτιες και χερσαίες δραστηριότητες εξερεύνησης, με τη σειρά τους, συμβάλλοντας στη ζήτηση για αντλίες στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Η αγορά αντλιών είναι κατατμημένη με βάση το προϊόν, την εφαρμογή και την περιοχή. Με βάση το προϊόν Φυγοκεντρική αντλία, Αντλία Θετικής Μετατόπισης, Άλλα. Με βάση την εφαρμογή Oil & Gas, Chemicals, Food & Beverage, Power, Pharmaceutical, Water & Wastewater, Other.

Η Ασία Ειρηνικού αναμένεται να αναδειχθεί ως σημαντική αγορά αντλιών λόγω της τεράστιας ανάπτυξης στις βιομηχανίες τελικής χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας νερού και λυμάτων και του πετρελαίου και φυσικού αερίου. Η αυξανόμενη ανάγκη για επαναχρησιμοποιήσιμο νερό είναι μια από τις σημαντικότερες ανησυχίες στις αναδυόμενες οικονομίες, όπως η Κίνα και η Ινδία, στην περιοχή. Αυτό αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στην αγορά αντλιών κατά την προβλεπόμενη περίοδο.

Η Βόρεια Αμερική κατείχε σημαντικό μερίδιο αγοράς το 2020. Η αγορά αντλιών στη Βόρεια Αμερική αναμένεται να αυξηθεί με σταθερό ρυθμό κατά την περίοδο πρόβλεψης, καθοδηγούμενη από βασικούς τομείς εφαρμογών, όπως επεξεργασία νερού και λυμάτων, χημικά και πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς κατέχει από κοινού γίγαντες όπως η Flowserve Corporation, η Grundfos Holding A / S, η Sulzer Ltd, η Ingersoll-Rand και η Xylem Inc.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100503/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *