Αντίκτυπος του Covid-19 στο μερίδιο αγοράς της οπτικοηλεκτρονικής με δεδομένα κορυφαίων χωρών, μέγεθος 2021, επισκόπηση παγκόσμιας βιομηχανίας, αυξανόμενη ζήτηση, ανάπτυξη και προβλέψεις 2028

Η αγορά οπτικοηλεκτρονικής για αυτοκίνητα εκτιμήθηκε σε 5922,3 εκατομμύρια δολάρια το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 15687 εκατομμύρια δολάρια έως το 2027, με CAGR 14,9% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης. Η παγκόσμια αγορά οπτικοηλεκτρονικής αναμένεται να κερδίσει σημαντική δημοτικότητα με την αυξανόμενη εφαρμογή της οπτικοηλεκτρονικής εξοπλισμός στον τομέα καταναλωτικών ηλεκτρονικών αγαθών, όπως σε επίπεδες και εύκαμπτες οθόνες τηλεόρασης, εξελιγμένες κάμερες, τεχνολογίες αποθήκευσης CD-DVD & Blu-ray, μηχανές Xerox και smartphone.

Η συσκευή οπτικοηλεκτρονικής υποδηλώνει πολυάριθμους λειτουργικούς ελιγμούς που κατασκευάζονται μέσω του φαινομένου μετατροπής ηλεκτρικού-φωτονίου, που χρησιμοποιείται ευρέως στην ηλιακή ενέργεια, τις επικοινωνίες, τα LED, το βιομηχανικό λέιζερ και άλλους τομείς. Η οπτοηλεκτρονική έχει αποκτήσει ευρεία αναγνώριση λόγω του μικρού μεγέθους τους, της διαφορετικής λειτουργικότητάς τους και των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων της, όπως η χρησιμότητα σε συσκευές ψυχαγωγίας, συσκευές παρακολούθησης υγειονομικής περίθαλψης και συσκευές πρόληψης συγκρούσεων. Η έλευση της φάσης της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών έχει σημειώσει αύξηση σε δυναμικούς τομείς εφαρμοσιμότητας οπτικοηλεκτρονικών συσκευών. Τα σύνεργα της αγοράς οπτοηλεκτρονικής αναμένεται να έχουν διαδεδομένη προσέλκυση σε χώρους ψυχαγωγίας, αυτοκινητοβιομηχανίας, πετρελαίου και φυσικού αερίου και κινηματογράφου κατά την περίοδο των προβλέψεων.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100590/

Η αυξανόμενη ζήτηση για καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές με προηγμένα χαρακτηριστικά και τεχνολογική πρόοδο αναμένεται να οδηγήσει την αγορά οπτικοηλεκτρονικής. Αρκετές ευνοϊκές περιοχές εφαρμογής για οπτικοηλεκτρονικές συσκευές περιλαμβάνουν φωτισμό LED, οπτικές διασυνδέσεις, οπτικούς αισθητήρες και φωτονικά κελιά. Οι οπτοηλεκτρονικές συσκευές προβλέπεται να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά ηλεκτρονικά ξεπερνώντας τις σύγχρονες εξελίξεις ως προς το κόστος, την απόδοση και τη συνέπεια. Η αυξανόμενη ζήτηση για εξελιγμένες συσκευές που παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις, περιοχές δυναμικής εφαρμογής και υιοθεσία φορητών συσκευών είναι σημαντικοί παράγοντες που αναμένεται να οδηγήσουν την αγορά.

Από την άλλη πλευρά, το χαμηλό ποσοστό προσαρμογής, η πολύπλοκη λειτουργική χρήση και το υψηλό κόστος ανάπτυξης, και προβλέπεται να λειτουργήσουν ως σημαντικοί παράγοντες που εμποδίζουν την ανάπτυξη της αγοράς συσκευών οπτικοηλεκτρονικής. Το υψηλό κόστος απόκτησης, οι φυσικοί & θερμικοί χώροι δοκιμών και τα οικονομικά όρια για την ολοκλήρωση της οπτικοηλεκτρονικής συσκευής αναμένεται να είναι σημαντικές προκλήσεις για τη βιομηχανία έξυπνων αισθητήρων.

Καθώς οι κατασκευαστές γνήσιου εξοπλισμού (OEM) δεν παρέχουν συσκευές οπτικοηλεκτρονικής για όλα τα οχήματα, οι καταναλωτές τα εγκαθιστούν γενικά από την αγορά ανταλλακτικών. Οι OEM παρέχουν φωτισμό LED, ψηφιακή οθόνη και φωτισμό περιβάλλοντος LED μόνο στις κορυφαίες παραλλαγές. Οι καταναλωτές προτιμούν να εγκαταστήσουν οθόνη LED και φωτισμό περιβάλλοντος στη δευτερογενή αγορά, καθώς αυτά δεν παρέχονται ως τυπικό χαρακτηριστικό από τους OEM. Έτσι, η δευτερογενής αγορά για την οπτικοηλεκτρονική αυτοκινήτων είναι σημαντικά μεγάλη. Οι ΚΑΕ έχουν γενικά προδιαγραφές για την παραγωγή οπτικοηλεκτρονικών συσκευών. Αυτή η πτυχή δεν μπορεί να ρυθμιστεί όταν κατασκευάζονται ως αξεσουάρ δευτερεύουσας αγοράς. Η εγκατάσταση μετά την αγορά αποτελεί συνεπώς μεγάλη πρόκληση για την ανάπτυξη της αγοράς οπτικοηλεκτρονικής αυτοκινήτων OEM.

Η παγκόσμια αγορά οπτικοηλεκτρονικής αναμένεται να καθοδηγείται από λίγους κορυφαίους παίκτες όπως, Avago Technologies, JDSU, Fujitsu, Oplink Communications LLC, Broadex Technologies, Sony Corp., Finisar, Sharp Corp., Oclaro Inc., Toshiba Corp., Accelink Technologies. , Panasonic Corp., Avago Technologies, NeoPhotonics, BetaLED, Browave και Philips.

Οι παγκόσμιοι κατασκευαστές οπτικοηλεκτρονικών ελιγμών συνενώνονται σε μια σειρά χωρών ή περιοχών όπως η Ιαπωνία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κίνα και η Ταϊβάν. Η περιοχή της Βόρειας Αμερικής προβλέπεται να αναδειχθεί ως μια σημαντική περιοχή στην παγκόσμια ανάπτυξη της αγοράς οπτικοηλεκτρονικής λόγω της ακμάζουσας ηλεκτρονικής κατανάλωσης και του γεγονότος ότι ο πληθυσμός της πλειοψηφίας είναι εξοικειωμένος με εξελιγμένες ηλεκτρονικές συσκευές. Η χρήση οπτικοηλεκτρονικής στην κινηματογραφική, αεροηλεκτρική και βιομηχανική εφαρμογή θα οδηγούσε στην αντίστοιχη ανάπτυξη της αγοράς στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Στην Ασία του Ειρηνικού, η Κίνα προβλέπεται να συνεχίσει σε μια τροχιά υψηλής ανάπτυξης λόγω της αύξησης των δαπανών για εξελιγμένα ηλεκτρονικά gadget από τον τεχνολογικό πληθυσμό.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100590/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *