Αναφορά αγοράς γεωργικών βιολογικών μελλοντικών προοπτικών, ανάπτυξης, προοπτικών και προβλέψεων 2020-2028

Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς βιολογικών βιολογικών προϊόντων εκτιμήθηκε σε 7,2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα έσοδα 13,55 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 9,4% από το 2020 έως το 2027. Η αυξανόμενη ζήτηση για βιολογικά προϊόντα διατροφής προβλέπεται να είναι βασικός παράγοντας για την αγορά.

Τα γεωργικά βιολογικά, επίσης γνωστά ως βιολογικά, κρίσιμα εργαλεία για την προστασία των καλλιεργειών καθώς και την παραγωγή, προέρχονται από φυσικά υλικά. Αυτά τα προϊόντα βοηθούν στην προστασία των φυτών από τα παράσιτα και γίνονται όλο και περισσότερο αναπόσπαστο μέρος των σύγχρονων γεωργικών πρακτικών. Πολλές γεωργικές κοινότητες παγκοσμίως χρησιμοποιούν αυτά τα προϊόντα για τη δημιουργία βιώσιμης γεωργίας.

Οι κύριες στρατηγικές που υιοθέτησαν οι συμμετέχοντες στη βιομηχανία περιλαμβάνουν επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη και στοχοθέτηση των αναδυόμενων οικονομιών για την επόμενη αναπτυξιακή τους ευκαιρία. Η ανάπτυξη της βιομηχανίας βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της εκκίνησης και οι δραστηριότητες συγχώνευσης και εξαγοράς είναι μέτριες. Το βασικό σκεπτικό πίσω από την απόκτηση είναι είτε η βελτίωση του χαρτοφυλακίου προϊόντων είτε η επέκταση των γεωγραφικών περιοχών. Ο αριθμός εγκρίσεων προϊόντων και επενδύσεων σε βιολογικά συστατικά αυξάνεται ραγδαία, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει σε έντονο ανταγωνισμό στην αγορά στο μέλλον.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100373/

Επιπλέον, με πολλές εταιρείες εκατομμυρίων δολαρίων που εργάζονται για την ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων υψηλής απόδοσης, όπως λιπάσματα και φυτοφάρμακα, η ανάγκη για εναλλακτικά φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Δεκαετίες καλλιεργητικών πρακτικών που χρησιμοποιούν συνθετικά προϊόντα για επιθετικές καλλιέργειες παγκοσμίως έχουν οδηγήσει σε τεράστια επίδραση στα υπόγεια αποθέματα νερού και τη γονιμότητα του εδάφους. Αυτοί οι παράγοντες οδήγησαν στην αυξανόμενη υιοθέτηση της βιώσιμης γεωργίας, η οποία οδήγησε στην υψηλή διείσδυση των βιολογικών προϊόντων.

Τα βιοκτόνα έχουν ηγετική θέση στην αγορά και αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μερίδιο άνω του 56% το 2020. Το τμήμα θα επεκταθεί περαιτέρω σε σταθερή CAGR από το 2020 έως το 2027. Αυτό το υψηλό μερίδιο αποδίδεται στην αυξανόμενη κατανάλωση βιοκτόνων σε έδαφος, φύλλωμα και χλοοτάπητες, ειδικά σε χώρες της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης. Μερικά από τα βασικά προϊόντα αυτής της κατηγορίας περιλαμβάνουν φερομόνες σεξ εντόμων και αρωματικά φυτά, τα οποία προσελκύουν παράσιτα για παγίδευση. Τα μικροβιακά φυτοφάρμακα, ωστόσο, περιέχουν δραστικά συστατικά, τα οποία ελέγχουν διάφορους τύπους παρασίτων. Το πολύ χρησιμοποιούμενο μικροβιακό παρασιτοκτόνο περιλαμβάνει στελέχη Bacillus thuringiensis, το οποίο σχηματίζει ένα πρωτεϊνικό μείγμα για να σκοτώσει τα παράσιτα.

Η μέθοδος επεξεργασίας σπόρων αντιπροσώπευε το μέγιστο μερίδιο αγοράς άνω του 23% το 2020. Αυτό οφείλεται στην ευρεία ζήτηση βιολογικών προϊόντων στην προώθηση των ιδιοτήτων των σπόρων προς αύξηση της απόδοσης των καλλιεργειών. Τα βιολογικά λιπάσματα χρησιμοποιούνται κυρίως σε εφαρμογές επεξεργασίας σπόρων καθώς και σε εφαρμογές επεξεργασίας εδάφους. Η επιθετική κατανάλωση συνθετικών λιπασμάτων και ένα πλήθος άλλων χημικών προϊόντων φυτικής φροντίδας, όπως τα φυτοφάρμακα και τα εντομοκτόνα, τα τελευταία δύο χρόνια, έχει οδηγήσει σε σημαντική επιδείνωση της ποιότητας του εδάφους σε όλες τις μεγάλες αγροτικές οικονομίες.

Η εφαρμογή των δημητριακών και των σιτηρών κυριάρχησε στην αγορά με μερίδιο 41,6% το 2020. Αυτό οφείλεται στην αυξανόμενη ζήτηση για σιτάρι, ρύζι, καλαμπόκι, κριθάρι και κεχρί σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, πολλαπλές μικροβιολογικές εξελίξεις στον προσδιορισμό της κατάλληλης σύνθεσης γεωργικών βιολογικών για εφαρμογή στην καλλιέργεια σίτου έχουν οδηγήσει σε υψηλή ζήτηση βιολογικών, ενισχύοντας έτσι την ανάπτυξη του τμήματος.

Η Βόρεια Αμερική ηγήθηκε της αγοράς το 2020 και κατείχε σημαντικό μερίδιο άνω του 35% Η περιοχή θα επεκταθεί περαιτέρω σε μια υγιή CAGR κατά τα προβλεπόμενα χρόνια λόγω της ισχυρής παρουσίας παγκόσμιων εταιρειών παραγωγής γεωργικών προϊόντων, με την πλειοψηφία των παραγωγών να είναι συγκεντρωμένοι στις ΗΠΑ. Η ανάπτυξη αποδίδεται επίσης στις συνεχώς εξελισσόμενες γεωργικές πρακτικές στην περιοχή με σεβασμό στις τεχνικές καλλιέργειας, τις τεχνολογικές προσαρμογές και τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και κυβερνητικούς κανονισμούς που προωθούν βιώσιμες μεθόδους καλλιέργειας.

Η Βόρεια Ντακότα, η Καλιφόρνια, η Μοντάνα, το Ουισκόνσιν και η Νέα Υόρκη είναι από τις μεγαλύτερες πολιτείες που ασκούν βιολογική καλλιέργεια. Η ζήτηση για γεωργικά βιολογικά στις ΗΠΑ αυξήθηκε σημαντικά καθώς οι αγροτικές κοινότητες αναγνώρισαν τα υποβαθμισμένα υπόγεια αποθέματα νερού και την ποιότητα του εδάφους λόγω της επιθετικής χρήσης λιπασμάτων με βάση χημικά και άλλων γεωργικών εισροών για δεκαετίες.

Οι βασικοί παίκτες είναι: Novozymes A / S; BASF SE; Bayer CropScience LLC; Lallemand, Inc.; CBF China Biofertilizer AG

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100373/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *