Αναπτυξιακή έκθεση ελαστικών 2020-2027 για την ανάπτυξη, τις τάσεις και τις απαιτήσεις

Αναπτυξιακή έκθεση ελαστικών 2020-2027 για την ανάπτυξη, τις τάσεις και τις απαιτήσεις

Η προηγμένη αγορά ελαστικών αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 17,98%, κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης, να φθάσει σε μέγεθος αγοράς 690 εκατ. USD έως το 2027 από 219,7 εκατ. USD το 2020. συνδεδεμένα αυτοκίνητα και προηγμένα αυτοκίνητα τροφοδοτούν την υιοθέτηση προηγμένων και βελτιωμένης ποιότητας ελαστικών. Αυτό τροφοδοτεί την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς για τα προηγμένα ελαστικά. Επιπλέον, η αυξανόμενη εστίαση στην κατασκευή ελαστικών ελαστικών από προηγμένες τεχνολογίες όπως η εκτύπωση 3D και μερικές από τις πράσινες πρώτες ύλες, η οποία ενισχύει την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς προηγμένων ελαστικών.

Η προηγμένη αγορά ελαστικών κατατάσσεται με βάση την τεχνολογία, τον τύπο υλικού και την περιοχή. Με βάση την τεχνολογία, η προηγμένη αγορά ελαστικών χωρίζεται σε τσιπ ενσωματωμένο, TPMS, αυτο-φουσκωμένο και πολλαπλών θαλάμων. Με βάση τον τύπο υλικού, η αγορά χωρίζεται σε LDV και HDV.

Η αυξανόμενη εστίαση στη μείωση των αποτυπωμάτων άνθρακα ενθαρρύνει την κατασκευή ελαστικών από πράσινη ή οργανική πρώτη ύλη, η οποία είναι λιγότερο επιβλαβής για το περιβάλλον. Αυτός ο παράγοντας ενισχύει την υιοθέτηση προηγμένων ελαστικών και πιθανόν να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς προηγμένων ελαστικών. Επιπλέον, η αυξανόμενη ανάγκη για ελαφριά και ανθεκτική πρώτη ύλη αναμένεται να προωθήσει τη ζήτηση για τα προηγμένα ελαστικά και πιθανώς να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη της αγοράς.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100372/

Ωστόσο, η ανάγκη για υψηλές επενδύσεις κεφαλαίου και η μαζική παραγωγή προηγμένων ελαστικών περιορίζουν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς προηγμένων ελαστικών. Επιπλέον, οι επιπλοκές στη μαζική παραγωγή περιορίζουν επίσης την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς προηγμένων ελαστικών. Η παρουσία εναλλακτικών όπως ελαστικά πολλαπλών θαλάμων και χωρίς αέρα αναμένεται να περιορίσει την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς προηγμένων ελαστικών.

Οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Γαλλία και η Κίνα έχουν εφαρμόσει κυβερνητικούς νόμους και κανονισμούς για την εκπομπή οχημάτων και την οικονομία καυσίμου και έχουν δώσει εντολή στους κατασκευαστές αυτοκινήτων να χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες για την καταπολέμηση των υψηλών επιπέδων εκπομπών στα οχήματα. Τα καυσαέρια από αυτοκίνητα περιέχουν μονοξείδιο του αζώτου, μονοξείδιο του άνθρακα, μόλυβδο, CO2 και υδρογονάνθρακες, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες όπως το άσθμα και οι αναπνευστικές αλλεργίες. Από το 2013, τα αυτοκίνητα συνέβαλαν σε περισσότερο από το ήμισυ του μονοξειδίου του άνθρακα και των οξειδίων του αζώτου, με το 25% των υδρογονανθράκων να εκπέμπονται στον αέρα. Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Αεροπορίας, περίπου 6,5 εκατομμύρια θάνατοι αναγνωρίζονται ετησίως, λόγω της ποιότητας του αέρα. Το California Air Resources Board (CARB) ξεκίνησε το πρόγραμμα εκπομπών οχημάτων της Καλιφόρνια,

Οι κυμαινόμενες τιμές των πρώτων υλών λόγω του υψηλότερου κόστους εισροής λόγω της χαμηλής προσφοράς φυσικού καουτσούκ και των τιμών του πετρελαίου περιορίζουν την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς ελαστικών με πνευματικό αέρα. Επιπλέον, σχεδόν όλες οι πρώτες ύλες είναι αργά παράγωγα που συνδέονται επομένως με τις τιμές του αργού πετρελαίου. Περαιτέρω, η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την παραγωγή προηγμένων ελαστικών αντιπροσωπεύει σχεδόν το 75% του κόστους παραγωγής, με το συνθετικό και το φυσικό καουτσούκ να αποτελούν τις βασικές πρώτες ύλες. Υπάρχει μια αύξηση στις τιμές του αργού πετρελαίου τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως. Ως εκ τούτου, οι τιμές του συνθετικού καουτσούκ και άλλων ακατέργαστων παραγώγων που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή ελαστικών αναμένεται να αυξηθούν τα επόμενα χρόνια. Αυτό με τη σειρά του αναμένεται να μειώσει την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς προηγμένων ελαστικών.

Μερικοί από τους βασικούς παίκτες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά είναι οι Continental (Γερμανία), Bridgestone (Ιαπωνία), Michelin (Γαλλία), Goodyear (ΗΠΑ), Pirelli (Ιταλία), Sumitomo (Ιαπωνία), Yokohama (Ιαπωνία), Hankook Tire (South Κορέα), Nokian (Φινλανδία), CEAT (Ινδία) και Toyo Tire (Ιαπωνία).

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100372/

Με βάση την περιοχή, η προηγμένη αγορά ελαστικών θα μπορούσε να κατατμηθεί σε Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ευρώπη, Ασία-Ειρηνικό και Μέση Ανατολή και Αφρική. Από αυτές τις περιοχές, η Ευρώπη αναμένεται να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά προηγμένων ελαστικών και πιθανότατα θα παραμείνει κυρίαρχη κατά την περίοδο πρόβλεψης. Αυτή η ανάπτυξη οφείλεται στην αυξανόμενη παραγωγή αυτοκινήτων και στην ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως. Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να αντιπροσωπεύει το δεύτερο κορυφαίο μερίδιο στην παγκόσμια προηγμένη αγορά ελαστικών λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για αυτοεπιπεδούμενα ελαστικά με στρώσεις στην περιοχή. Ωστόσο, η αγορά στην Ευρώπη αναμένεται να επεκταθεί με ταχύτερο CAGR κατά την περίοδο πρόβλεψης λόγω της αυξανόμενης παραγωγής αυτοκινήτων στην περιοχή.

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *