Αναδυόμενη ανάπτυξη της κάνναβης στην ιατρική αγορά 2020-2027: Κορυφαίες εταιρείες όπως η American Hemp, Industrial Hemp Manufacturing LLC, HempMeds, Brasil, CBD Biotechnology Company Limited

Η βιομηχανική αγορά κάνναβηςαναμένεται να αυξηθεί με CAGR 34% από 5,2 δισεκατομμύρια USD το 2020 σε 28,9 δισεκατομμύρια USD έως το 2027. Ενώ η ζήτηση για κάνναβη από ιατρική άποψη αναμένεται να αυξηθεί σε CAGR 18,8% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με τα οφέλη του κάνναβης και του κάνναβης από ιατρική άποψη αναμένεται να ενισχύσει την αγορά. Έχει αποδειχθεί ότι η κάνναβη έχει θεραπεύσει ορισμένες ασθένειες, ενώ έχει βοηθήσει πολλούς άλλους να θεραπεύσουν τις ασθένειες. Οι κορυφαίες 5 χώρες για την έκταση κάνναβης είναι οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Κολομβία, ο Καναδάς, η Νότια Κορέα. Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 20,04% κατά την προβλεπόμενη περίοδο λόγω της νομιμοποίησης της κάνναβης σε αυτήν την περιοχή, καθώς και της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησής της.

Καθώς ο κόσμος κινείται προς τις δίαιτες που συνειδητοποιούν την υγεία, η κάνναβη έχει αναδειχθεί ως βιομηχανική βάση τροφίμων που επισκιάζει όλα τα άλλα θρεπτικά τρόφιμα στην αγορά. Οι σπόροι κάνναβης χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή λαδιού που καταναλώνεται σε τρόφιμα και ποτά, προσωπική φροντίδα και βιομηχανίες ζωοτροφών. Το λάδι χρησιμοποιείται επίσης σε συμπληρώματα διατροφής και σε φαρμακευτικά και θεραπευτικά προϊόντα όπως φαρμακευτικά προϊόντα. Η κάνναβη συνδέεται γενικά με τη μαριχουάνα καθώς και οι δύο προέρχονται από το ίδιο είδος φυτού. Η συγκέντρωση του THC είναι η μόνη διαφορά μεταξύ της μαριχουάνας και της κάνναβης. Υπάρχει πολύ χαμηλή δόση THC τόσο στο έλαιο κάνναβης όσο και στους σπόρους, πράγμα που σημαίνει ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει η πιθανότητα να υποφέρετε από ψυχοτρόπα αποτελέσματα λόγω υπερδοσολογίας.

Λήψη PDF Δείγματος αντιγράφου @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100337/

Είναι γνωστό ότι οι χειροπράκτες, οι θεραπευτές μασάζ και άλλοι επαγγελματίες υγείας χρησιμοποιούν το λάδι κάνναβης για τη θεραπεία παθήσεων όπως η αρθρίτιδα, η ινομυαλγία, ο πόνος στις αρθρώσεις από την άσκηση και τον τραυματισμό και τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Με αυτόν τον τρόπο, η αγορά για το έλαιο κάνναβης μπορεί να ταξινομηθεί σε δύο, δηλαδή, B2B και B2C. Η κάνναβη είναι πλούσια σε υγιή λίπη όπως τα Ωμέγα 6 και Ωμέγα 3, που είναι η πιο υγιεινή μορφή πρωτεΐνης, καθιστώντας την ιδανική για το δέρμα και τα μαλλιά. Η κάνναβη είναι επίσης χρήσιμη για τη θεραπεία των εγκεφαλικών προβλημάτων, καθώς και για τη μείωση του πόνου στο στήθος, καθώς και για την υγεία της καρδιάς.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Παραλάβετε τους κορυφαίους παίκτες στην αγορά

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά τώρα @: https://www.envisageresearch.com/discount/EMR100337/

Σχετικά με εμάς:

Η Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοπρακτικών αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ στο πρόσφατο παρελθόν. Είμαστε επικεντρωμένοι στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες & οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *