Ανάπτυξη DNS, DHCP, IP address management (DDI) Market Size Report Μέχρι το 2027

Η παγκόσμια αγορά DNS, DHCP και IP address management (DDI) εκτιμήθηκε σε 348,7 εκατομμύρια USD το 2020 και αναμένεται να αυξηθεί στα 1050,60 δισεκατομμύρια USD έως το 2027 με CAGR 17,1% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Οι παράγοντες που επηρεάζουν την παγκόσμια αγορά DNS, DHCP και IP address management (DDI) περιλαμβάνουν την αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις IPAM στην αγορά DDI λόγω του γρήγορου πολλαπλασιασμού και της εισαγωγής συσκευών με δυνατότητα IP.

Επιπλέον, η μετάβαση στο IPv6 από το πρωτόκολλο IPv4 net αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του εμπορίου. Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους ασφαλείας, οι διαθέσιμες εφαρμογές του IPv6, καθώς και η μονάδα διαχείρισης διευθύνσεων επιστημονικής περιμέτρου που αναμένεται να μάθουν την επέκταση των πωλητών DDI.

Οι συγχωνεύσεις και εξαγορές είναι μια μονάδα που συμμετέχει σε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της αγοράς που αναμένεται να συνεχιστεί σε σχέση με το προβλεπόμενο ποσό. Αυτό θα επιβεβαιωθεί από την πρόσφατη εξαγορά που έγινε το 2016 από το Εθνικό Συνέδριο του Ιράκ της Infoblox. της IID, μιας εταιρείας πληροφοριών για απειλές στον κυβερνοχώρο.

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100635/

Το cloud computing θα μπορούσε να είναι μια σημαντική τάση που αναμένεται να επηρεάσει το εμπόριο, λόγω των αυξανόμενων επενδύσεων από τους προμηθευτές. Αναμένεται να επεκτείνουν τη χρήση εικονικοποιημένων υπηρεσιών, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν διαδοχικά τη ζήτηση για DDI. Η ασφάλεια διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο κατά τη διάρκεια αυτής της τάσης και πιθανότατα θα οδηγήσει στο όνομα του συστήματος System Extensions (DNSSEC) την επόμενη δεκαετία.

Όσον αφορά τους παράγοντες της αγοράς, η παγκόσμια αγορά DNS, DHCP και IP address management (DDI) είναι ανταγωνιστική και κατακερματισμένη με την παρουσία ποικίλων ειδών διαφορετικών προμηθευτών, συμπεριλαμβανομένων των BT Diamond science, TCPWave, Infoblox, BlueCat, EfficientIP, Alcatel-Lucent, FusionLayer, Cisco Systems, Inc., ApplianSys περιορισμένη, κρυμμένος κωδικός υπολογιστή Systems, Inc., Microsoft Corporation, INVETICO, Men & Mice και SolarWinds, Inc. Ερευνητική μονάδα έρευνας και ανάπτυξης μεταξύ των σημαντικότερων τάσεων στο εμπόριο. πολλοί παίκτες, καθώς και οι μονάδες Infoblox, BlueCat, Alcatel-Lucent (Nokia) και Cisco area unit επενδύουν πολύ στις λειτουργίες Ε & Α για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και επιλογών που αντιμετωπίζουν τις γρήγορα μεταβαλλόμενες τεχνολογικές ανάγκες του εμπορίου.

There has been a motivating growth in e-learning within recent years as firms determine their effectiveness and convenience of coaching and development attributable to the many technological advancements, the transition to IPv6 and challenges long-faced by IT organizations to coach their hands on the most recent solutions have caused many firms to speculate in developing e-learning solutions. For example, in 2015, BlueCat launched its latest e-Learning program for its DDI solutions.

Η ολοκληρωμένη φάση εξυπηρέτησης προβλέπεται να αυξηθεί και να πολλαπλασιαστεί σε CAGR σχεδόν καθαρού χρυσού πάνω από το ποσό της πρόβλεψης. Η αύξηση της ζήτησης για ολοκληρωμένες υπηρεσίες οφείλεται στις λειτουργίες που παρέχει, όπως τα απαραίτητα εργαλεία για την αλλαγή, διαμόρφωση, διαχείριση και ενσωμάτωση διευθύνσεων επεξεργασίας πληροφοριών και συνδεδεμένων υπηρεσιών. Η φάση on-premise προβλέπεται ότι θα δείξει ζωτική ανάπτυξη σε CAGR σχεδόν 22% κατά τα επόμενα οκτώ χρόνια.

Η υψηλή ζήτηση για φυσικές συσκευές DDI έναντι λύσεων κωδικών υπολογιστών προβλέπεται να συμβάλει στην αύξηση του μεριδίου αγοράς των λύσεων on-premise. Ωστόσο, με την απαίτηση για μείωση των δαπανών και των επενδύσεων, αρκετοί οργανισμοί, κυρίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχουν τετραγωνικό μέτρο που ειδικεύεται στην υιοθέτηση υπηρεσιών που βασίζονται σε σύννεφο.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Απορροφήστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Παραλάβετε τους κορυφαίους παίκτες στην αγορά

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100635/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *