Ανάπτυξη βιομηχανίας αγοράς στυλό παράδοσης ινσουλίνης, τρέχουσες τάσεις και προβλέψεις έως το 2028

αγορά στυλό παράδοσης ινσουλίνηςχρησιμοποιούνται ως μηχανή για τον αποτελεσματικό προσδιορισμό του διαβήτη. Με τις τρέχουσες καινοτόμες εξελίξεις, η ινσουλίνη συνοδεύει τώρα ποικίλες παραλλαγές, όπως επαναχρησιμοποιήσιμα στυλό που μπορούν να χρησιμοποιηθούν απλά στοιβάζοντας δοχεία ινσουλίνης προσβάσιμα σε συσκευασίες. Τα στυλό ινσουλίνης που διανέμονται περιέχουν ένα προγεμισμένο φυσίγγιο και ολόκληρο το στυλό είναι διατεταγμένο ή απορρίπτεται δίνοντας χρήσιμη μεταφορά ινσουλίνης. Τα έντονα στυλό ινσουλίνης είναι η πιο πρόσφατη εξέλιξη στη χορήγηση του διαβήτη. Αυτά τα λαμπρά στυλό ινσουλίνης είναι είτε απομακρυσμένα gadget με δυνατότητα Bluetooth που επιτρέπουν προγραμματισμένη ανταλλαγή πληροφοριών είτε gadget που απαιτούν προσφορά πληροφοριών σε έναν ειδικό σύνδεσμο πληροφοριών USB. Αυτά τα στυλό συνοδεύουν επίσης ένα στοιχείο που ενώνει έναν κλινικό διευθυντή αριθμού bolus με την ικανότητα μεταφοράς διαφορετικών μετρήσεων ινσουλίνης με ασφάλεια και προσοχή.

Μερικά στοιχεία προσθέτουν στην ανάπτυξη των παγκόσμιων διαφημιστικών στυλό μεταφοράς ινσουλίνης. Ένας αξιοσημείωτος οδηγός είναι η πορεία προς μοντέλα αμοιβής βάσει εκτιμήσεων για θεραπείες από μοντέλα εκτιμώμενης δόσης που χρησιμοποιούνται συνήθως για την αυτοκατευθυνόμενη θεραπεία για ατέλειωτες ασθένειες όπως ο διαβήτης. Το ενδιαφέρον για εξαιρετικές πένες ινσουλίνης έχει επεκταθεί επιπρόσθετα καθώς οι συνεργάτες ανθρώπινων υπηρεσιών προσπαθούν να συσσωρεύουν πολύτιμα δεδομένα από κλινικές δοκιμές και αυτήν την παρούσα κατάσταση πραγματικότητας. Ομοίως, καθώς ο διαβήτης είναι ατελείωτος και μια εξαιρετικά δαπανηρή ασθένεια, τα άτομα αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για τη μείωση του κόστους που προσδιορίζεται με τη γενική καταγραφή του διαβήτη. Τα έξυπνα στυλό ινσουλίνης επιτρέπουν στους ασθενείς να θυμούνται τον διαβήτη τους με όλες τις ζωτικές πληροφορίες μετρήσεων που σχετίζονται με την ασθένεια και την ισχυρή χορήγησή της.

Λήψη δείγματος PDF @: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100002/

Η παγκόσμια αγορά στυλό παράδοσης ινσουλίνης μπορεί να ταξινομηθεί με βάση τον τελικό χρήστη, τον τύπο και τη γεωγραφία. Με βάση τον τύπο, η αγορά διαιρείται σε αναλώσιμη και επαναχρησιμοποιήσιμη. Το τμήμα επαναχρησιμοποιήσιμων ινών ινσουλίνης αναμένεται να είναι το μέγιστο μερίδιο εσόδων το 2016 και αναμένεται να συνεχίσει την κυριαρχία του κατά την περίοδο πρόβλεψης. Με βάση τη γεωγραφία, η αγορά ταξινομείται σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Λατινική Αμερική, Ασία-Ειρηνικό και Μέση Ανατολή &. Η Βόρεια Αμερική είναι έτοιμη να είναι η κορυφαία αγορά λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων διαβήτη σε αυτήν την περιοχή.

Τμηματοποίηση αγοράς

Αγορά ανά τύπο

o Επαναχρησιμοποιήσιμο

o μίας χρήσης

αγορά o Οικιακά

o Νοσοκομείο

o Κλινικές

Αγορά ανά γεωγραφία

• Βόρεια Αμερική

o ΗΠΑ

o Καναδάς

ή Μεξικό

• Ευρώπη

o ΗΒ

Γερμανία

η Γαλλία

o Υπόλοιπη Ευρώπη

• Ασία-Ειρηνικός

ή την Κίνα

o Ιαπωνία

η Ινδία

ή την Αυστραλία

o Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού

• Λατινική Αμερική

ή Βραζιλία

ή Χιλή

o Υπόλοιπο Λατινικής Αμερικής

• Μέση Ανατολή και Αφρική (MEA)

Νότια Αφρική

της Σαουδικής Αραβίας

o Υπόλοιπο ΜΕΑ

Αγοράστε τώρα @: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100002/

Μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες στην παγκόσμια αγορά ινσουλίνης Delivery Pens περιλαμβάνουν τους Companion Medical, Inc., Diamesco Co., Ltd., Sanofi SA, Owen Mumford Ltd, Patients Pending Ltd, DiabNext και Emperra GmbH E-Health Technologies.

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *