Ανάλυση της αγοράς προϊόντων παγκόσμιας μόνωσης, τάσεις, ανάπτυξη, μέγεθος, μετοχή και προβλέψεις 2020 έως 2027

Η αγορά προϊόντων μόνωσης εκτιμάται ότι θα αυξηθεί από 43,85 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2016 σε 62,84 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2021, με CAGR 7,46%. Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των καταναλωτών σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας εκτιμάται ότι θα ωθήσει την ανάπτυξη. Παράγοντες όπως η ταχεία εκβιομηχάνιση και η αστικοποίηση σε αναδυόμενες χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία, οι Φιλιππίνες, η Μαλαισία και η Ινδονησία, οδηγούν στην ανάγκη για καλύτερη υποδομή. Επιπλέον, η αυξανόμενη κανονιστική υποστήριξη και η ζήτηση για οικιακή και βιομηχανική μόνωση είναι οι παράγοντες που εκτιμάται ότι τροφοδοτούν τη ζήτηση προϊόντος.

Η μόνωση είναι μια σημαντική τεχνολογία για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στα κτίρια, αποτρέποντας την αύξηση / απώλεια θερμότητας μέσω αυτών. Λειτουργεί ως εμπόδιο στη ροή και είναι απαραίτητο για να διατηρείτε το σπίτι σας ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Οι κλιματολογικές συνθήκες επηρεάζουν το κατάλληλο επίπεδο και τον τύπο μόνωσης. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για μόνωση έχουν χαμηλή θερμική αγωγιμότητα, συχνά μικρότερη από 0,1 W / mK. Ο αφρός πολυουρεθάνης, το ορυκτό μαλλί, το πολυαιθυλένιο, το χλωριούχο πολυβινύλιο, το διογκωμένο πολυστυρένιο και η εξωθημένη πολυστερίνη είναι οι διάφοροι τύποι μονωτικών υλικών. Αυτά τα υλικά δεν έχουν άλλο σκοπό παρά να εξοικονομήσουν ενέργεια και να προστατεύσουν και να παρέχουν άνεση στους επιβάτες.

Λήψη δείγματος PDF Αντιγραφή: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100548/

Παράγοντες όπως οι διακυμάνσεις των τιμών των πρώτων υλών και η περιορισμένη παραγωγή στις ΗΠΑ εκτιμάται ότι παρεμποδίζουν τη συνολική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Η αυξανόμενη παρουσία των μεταποιητικών βιομηχανιών στην Κίνα, την Ινδία, τη Βραζιλία και το Μεξικό εκτιμάται ότι αυξάνει τη ζήτηση για μονωτικό υλικό από υαλοβάμβακα σε βιομηχανικά κτίρια, οδηγώντας έτσι στην ανάπτυξη της αγοράς.

Η χρηματοδότηση από το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ για την ανάπτυξη φαινολικών αφρών εκτιμάται ότι αυξάνει τη ζήτηση για προϊόντα στη Βόρεια Αμερική, τα οποία, με τη σειρά τους, εκτιμάται ότι θα οδηγήσουν στην παγκόσμια ανάπτυξη. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το 2016 από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ, περίπου 45 εκατομμύρια κατοικίες στις ΗΠΑ βρέθηκαν να ζουν σε συνθήκες χαμηλής μόνωσης, γεγονός που αντιπροσωπεύει μια τεράστια ευκαιρία για μόνωση στη χώρα.

Η αυξανόμενη ζήτηση για βιώσιμα κτίρια κατοικιών λόγω του αυξανόμενου πληθυσμού και της αστικοποίησης είναι μια πρόσφατη τάση εφαρμογής που εκτιμάται ότι οδηγεί στη βιομηχανική ανάπτυξη. Επιπλέον, οι τεχνολογικές βελτιώσεις στη θερμομόνωση όπως τα πάνελ κενού και οι δραστηριότητες Ε & Α για την προώθηση διαφανών θερμικών προϊόντων αναμένεται να οδηγήσουν στην ανάπτυξη της βιομηχανίας.

Οι βασικοί παίκτες της έκθεσης της αγοράς προϊόντων μόνωσης περιλαμβάνουν: Sika AG, Trelleborg AB, Owens Corning, BASF SE, Knauf Insulation, John Manville Inc., 3M Company, Dunmore Corporation, DuPont και Avery Dennison Corporation.

Η Βόρεια Αμερική είναι η μεγαλύτερη αγορά προϊόντων μόνωσης, ακολουθούμενη από την Ευρώπη. Η αυξανόμενη ζήτηση για θερμομόνωση σε οικιστικά και εμπορικά κτίρια και κυβερνητικές πρωτοβουλίες όπως το Πρόγραμμα Βοήθειας Καιρού, το οποίο προωθεί τη θερμομόνωση, είναι ο κύριος παράγοντας που οδηγεί την αγορά της Βόρειας Αμερικής. Η Ασία-Ειρηνικός αναμένεται να επεκταθεί ταχύτερα κατά την προβλεπόμενη περίοδο λόγω του υψηλού ποσοστού βιομηχανικής και κατασκευαστικής δραστηριότητας.

Η Ευρώπη ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη περιοχή που αντιπροσωπεύει ένα αξιοσημείωτο μερίδιο αγοράς το 2018 και εκτιμάται ότι θα επεκταθεί σε σημαντικό CAGR κατά την προβλεπόμενη περίοδο. Επιπλέον, η περιοχή ήταν πρώιμος υιοθέτης των αναδυόμενων υλικών λόγω της ταχείας εκβιομηχάνισης και της παρουσίας μεγάλων κατασκευαστών προϊόντων μόνωσης, οδηγώντας έτσι σε υψηλές πωλήσεις προϊόντων.

Το ΑΕγχΠ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής παρουσίασε μια αργή CAGR λόγω των πολιτικών και οικονομικών διαταραχών στη Βραζιλία, η οποία είναι ένας από τους κορυφαίους χρήστες προϊόντων βιομηχανικής μόνωσης. Η ζήτηση για μονωτικά υλικά στη Μέση Ανατολή και την Αφρική αναμένεται να οφείλεται στην ανάπτυξη της βιομηχανίας πετροχημικών κατάντη σε συνδυασμό με την ανάπτυξη υποδομών.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100548/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *