Ανάλυση παγκόσμιας αγοράς έξυπνων κρεβατιών ανά προϊόν, ανά τελικό χρήστη και περιφερειακή αναφορά

Η παγκόσμια αγορά έξυπνων κρεβατιώνΤο μέγεθος εκτιμήθηκε σε 2,17 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να φθάσει τα 2,95 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027 αυξάνοντας με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 4,5% από το 2020 έως το 2027. Αύξηση των επενδύσεων στην τεχνολογία ύπνου λόγω της υψηλότερης προσαρμογής έχουν ως αποτέλεσμα τη ζήτηση για έξυπνα κρεβάτια. Επιπλέον, η αυξανόμενη διείσδυση των έξυπνων σπιτιών οδηγεί επίσης την αγορά. Η αυξανόμενη σημασία του ποιοτικού ύπνου μεταξύ των ενηλίκων ανοίγει το δρόμο για σημαντικές επενδύσεις σε προηγμένα προϊόντα ύπνου. Το σωστό είδος ύπνου βοηθά στην πρόληψη ασθενειών, διευκολύνει τον πόνο, αυξάνει την παραγωγικότητα και κάνει τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους. Τα υψηλότερα ποσοστά διαταραχών ύπνου μεταξύ των ενηλίκων είναι ένας ζωτικός παράγοντας που προσελκύει μεγάλη προσοχή στην έννοια του ποιοτικού ύπνου, προσφέροντας έτσι υψηλό πεδίο για έξυπνα κρεβάτια. Για παράδειγμα, οι διεισδυτικές διαταραχές του ύπνου στις ΗΠΑ αποτελούν επιδημία δημόσιας υγείας. Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), ένας στους τρεις ενήλικες δεν κοιμάται επαρκώς. Επίσης, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας, ένας στους τέσσερις ενήλικες στις ΗΠΑ αναπτύσσει αϋπνία κάθε χρόνο.

Η αυξανόμενη υιοθέτηση τεχνολογικών συσκευών που παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για την ευημερία οδηγεί την υιοθέτηση έξυπνων κρεβατιών. Σύμφωνα με την έρευνα της CES, το 59,0% των χιλιετιών ενδιαφέρονται για την τεχνολογία ύπνου. Τα έξυπνα κρεβάτια συνδυάζουν προηγμένες δυνατότητες σε συνδυασμό με τεχνολογία που βοηθά στην άνετη προσαρμογή κατά τον ύπνο και τη συνδεσιμότητα. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν παρακολούθηση ύπνου, αυτόματη ρύθμιση σταθερότητας στρώματος, κλιματισμό, τεχνολογία έξυπνων υφασμάτων, ρυθμιζόμενες βάσεις, δυνατότητα αντι-ροχαλητού, IoT και έξυπνη σύνδεση στο σπίτι

Λήψη δείγματος PDF: https://www.envisageresearch.com/sample/EMR100525/

Όσον αφορά τα έσοδα, το τμήμα οικιακών εφαρμογών κυριάρχησε στην αγορά με μερίδιο 72,0% το 2020. Οι υψηλότερες καταναλωτικές δαπάνες για άνεση και χαλάρωση λόγω του πληθωρισμού στον τρόπο ζωής μεταξύ των γενεών X, Y και Z τροφοδοτούν την οικιακή εφαρμογή έξυπνων κρεβατιών. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2020, ο πληθωρισμός στον τρόπο ζωής είναι συχνός μεταξύ ατόμων χαμηλού, μεσαίου και υψηλού εισοδήματος. Ένας μέσος Αμερικανός επικεφαλής του νοικοκυριού ηλικίας 35 έως 44 ετών φέρει μη στεγαστικό χρέος άνω των 100.000 USD. Νέες καινοτομίες με επικεφαλής τους κατασκευαστές του κλάδου με νέα προϊόντα είναι πιθανό να αυξήσουν τις πωλήσεις για έξυπνα κρεβάτια. Για παράδειγμα, τον Φεβρουάριο του 2020, το Eight Sleep παρουσίασε ένα νέο έξυπνο κρεβάτι βιομετρικής παρακολούθησης.

Επιπλέον, οι μεγάλες αλυσίδες λιανικής επικεντρώνονται στη δημιουργία νέων καταστημάτων με μια καινοτόμο διάταξη που προβλέπεται να υποστηρίξει την ανάπτυξη αυτού του τμήματος. Για παράδειγμα, το 2018, η Sleep Number ίδρυσε το νέο της κατάστημα στην περιοχή Flatiron. Η εμπειρία του καταστήματος περιλαμβάνει έναν μεγάλο ψηφιακό χάρτη που δείχνει πώς κοιμούνται οι άνθρωποι σε όλη τη Νέα Υόρκη. Η εμπειρία στο κατάστημα Sleep Number συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την εμπειρία των επαγγελματιών του ύπνου, για να προσφέρει προϊόντα προστιθέμενης αξίας.

Η αγορά έξυπνων κρεβατιών είναι κατακερματισμένη με βάση την εφαρμογή, το κανάλι διανομής και την περιοχή. Με εφαρμογή η αγορά χωρίζεται σε Οικιστικά, Οικιστικά, Νοσοκομεία, Φιλοξενία, Άλλα. Με κανάλι διανομής η αγορά χωρίζεται σε Σούπερ μάρκετ / Υπεραγορά, Ειδικά Καταστήματα, Διαδικτυακά, Άλλα.

Η Βόρεια Αμερική κυριάρχησε στην αγορά με μερίδιο 60,2% το 2020. Η αυξανόμενη υιοθέτηση του διαδικτύου στη Βόρεια Αμερική αύξησε τη ζήτηση για έξυπνα έπιπλα σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων έξυπνων κρεβατιών στην περιοχή. Παράγοντες όπως η αύξηση της διείσδυσης των smartphone, η αύξηση των συνδρομών κινητής τηλεφωνίας και η αύξηση της χρήσης του Διαδικτύου αυξάνουν τη ζήτηση για έξυπνα κρεβάτια στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, το 87,6% του πληθυσμού στη Βόρεια Αμερική χρησιμοποίησε το Διαδίκτυο το 2018. Διάφορες διαταραχές που σχετίζονται με τον ύπνο που επικρατούν στις ΗΠΑ προκαλούν υψηλότερη ζήτηση για ποιοτικά πρότυπα ύπνου μεταξύ των ατόμων. Σύμφωνα με την American Sleep Association, 50-70 εκατομμύρια ενήλικες στις ΗΠΑ έχουν διαταραχή ύπνου. Επίσης, περίπου 25,0 εκατομμύρια ενήλικες στις ΗΠΑ έχουν αποφρακτική άπνοια ύπνου.

PARAMOUNT BED CO. LTD.; Υπόλοιπο; Sleep Number Corporation; Ascion, LLC.; Hi-Interiors srl; Ultimate Smart Bed; Stryker Corporation; Το BodiTrak; Hill Rom Holdings Inc.; Invacare Corporation.

Λόγοι για να αγοράσετε την αναφορά:

• Μάθετε για τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς.

• Διαποτίστε τις εξελίξεις και την πρόοδο στην αγορά κατά την περίοδο πρόβλεψης

• Κατανοήστε πού βρίσκονται οι ευκαιρίες της αγοράς.

• Συγκρίνετε και αξιολογήστε διάφορες επιλογές που επηρεάζουν την αγορά.

• Αποκτήστε τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.

• Προβλέψτε τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που ενδέχεται να παρεμποδίσουν την αγορά.

Αγορά αυτής της αναφοράς: https://www.envisageresearch.com/buy/EMR100525/

Σχετικά με εμάς:

Το Envisage Market Research είναι ο κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων και κοινοποιημένων αναφορών έρευνας αγοράς. Η ομάδα ειδικών αναλυτών μας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες από άκρο σε άκρο, μαζί με το 80% των εταιρειών Fortune 500+ κατά το πρόσφατο παρελθόν. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή λύσεων για την έρευνα αγοράς σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Το Envisage Market Research έχει εξελιχθεί σταθερά για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης έρευνας αγοράς για πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε κυρίως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών πληροφοριών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία και οι μεταφορές, η τεχνολογία, τα καταναλωτικά προϊόντα, ο αυτοματισμός και ο εξοπλισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα χημικά και τα υλικά, η ενέργεια, η εξόρυξη και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Προβλέψτε έρευνα αγοράς

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sales@envisageresearch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *